Forum » Mobilne tehnologije » Uporaba starega Nokia polnilca na novi Nokii
Uporaba starega Nokia polnilca na novi Nokii
Ashrack ::
Rabil bi dodaten polnilec za Nokio 5800. Imam pa 3 stare polnilce za Nokio na voljo ampak je vtikac prevelik.
Kje bi se dalo kupiti adapter da bi lahko s ta starim polnilcim filal Nokio 5800?
Kje bi se dalo kupiti adapter da bi lahko s ta starim polnilcim filal Nokio 5800?
....
AndrejS ::
Ne vem če je dobro polniti nove nokie s starimo polnilci. Moja izkušnja je takšna, da ko sem polnil s starim polnilcem se je dosti prej spraznila kot z novim.
zee ::
Pri meni ni bilo razlike. Adapter, ki ga rabis iz starega vtikaca na novega dobis na Mobitelu, Big Bangu, Simobilu in pride nekaj (2-4) EUR.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Dr_M ::
Odvisno katere polnilce ima.
Z ACP-7E ne bo slo, z ACP-12E pa dela bp.
Z ACP-7E ne bo slo, z ACP-12E pa dela bp.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 366679 (6441) | hoodaudrey |
» | Nokia X6 firmware updateOddelek: Mobilne tehnologije | 2630 (2052) | krneki0001 |
» | Nakup telefona znamke NokiaOddelek: Mobilne tehnologije | 2074 (1619) | koyotee |
» | Polnjenje NOKIA telefonov in dodatkov ... KAksen polnilecOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1814 (1678) | Boeing |
» | polnjenje mobitela v ameriki (110 V)Oddelek: Mobilne tehnologije | 3609 (3288) | zlabo |