» »

Nakup telefona znamke Nokia

Nakup telefona znamke Nokia

zee ::

Ker so mi v tujini odtujili torbico z dokumenti in mobilni telefon (Nokia N70), me zanima, nakup katere Nokie mi priporočate (vzrok za nakup Nokie je dejstvo, da imamo polno hišo polnilcev zanje, dobre izkušnje iz preteklosti, bluetooth slušalka Nokia...)

Zahteve:
- fotoaparat
- kartica
- bluetooth

Zgornja meja za nakup: 200 EUR.

Hvala vnaprej.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

hooger ::

E50 (čeprav fotoaparat ni kaj prida)

hvala. ima mogoče kdo kakšno izkušnjo z Nokia 6300 ?

ker lahko GSM in UMTS aneks tečeta vzporedno, razmišljam, da bi vzel kar tega (ko se vrnem nazaj v Slovenijo), saj pride pri Mobitelu 180 € (z vezavo seveda).
zee

asdfasdf ::

Kaj pa kakšna nokia (lahko tudi druga znamka) z boljšim fotoaparatam?

AndrejS ::

Preden kupiš E50 preveri firmware, ker zadnji (07.13.0) ima velike težave - ne prepoznava namreč številk (če imaš shranjene +386xxxxxx) In še ni nove verzije FW. Na telenoru se pa nore delajo in pravijo da treba počakat na novo verzijo FW, downgrade pa baje ne morejo naredit.

dary ::

Priporočam ti Nokio 5300. Ima priloženo spominsko kartico 256MB, 1.3 megapiksle, infrardeči vmesnik, bluetooth. V prosti prodaji je 199€
:D

flukturr ::

Tazadnje Nokie imajo drugačen konektor polnilca kot starejše, ki se ti valjajo po hiši...

lpF

Zgodovina sprememb…

• spremenil: flukturr ()

fiction ::

Nokia N70 je mensezdi ze imela ta tanjsi prikljucek za polnilec.
Drugace se pa tudi dobi adapter za stare polnilce in sicer za manj kot 4 EUR (medtem ko te
nov stane vsaj 10 EUR). Da ne govorimo o tem, da ponavadi dobis 1 polnilec in se en adapter zraven
telefona, tako da imas potem (s starim) dva delujoca polnilca za telefon.

Jaz recimo lahko tako se vedno uporabljam polnilec z Nokie 5110 za N80.

r5r ::

E50 ima že posodobitev 07.36.0.0 na voljo.
And it makes me wonder.

zaradi povecanega proracuna bom brzcas nabavil HTC P3600 (dlancnik-svastaspiler-telefon-gps naprava).

ima kdo kako izkusnjo z njim?
zee

koyotee ::

tako da imas potem (s starim) dva delujoca polnilca za telefon.

WRONG, poleg N70 sem dobil omenjeni adapter pa mi ne nafila telefona do konca pa ce ga pustim 10h filat, indikator se nonstop spreminja
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Rasho ::

Meni oba polnilca za N70 lepo delata. Polnim ene 4h pa je nafilan.
Yippie-Kai-Yay Mo*herf**ker!

Keyser Soze ::

Sam imam Navigatorja 6110. Za njega sem se odločil po krajši primerjavi z e65 v Mobitelovem centru. Ker primarno rabim telefon, sekundarno pa še navigacijo in hiter internet, da poiščem kakšne podatke oz. pregledam mail. Vse to v kompaktni zadevici.

E65 je zelo všečen. Ker lepo sede v roko, je kompakten in ponuja vse kar potrebuješ (da ne pozabim WiFija). Na koncu je vseeno prevladalo dejstvo, da ima 6110 (navkljub malo škatlastem dizajnu) med drugim tudi vgrajen GPS sprejemnik, podpira HSDPA in ima malček novejši vmesnik. Nima pa WiFija. Ampak OK. Bom že preživel. Če ne drugega ima vsaj BT 2.0 kar mi omogoča brezžično povezavo na domačem kompjuterju za sinhronizacijo,ipd. Z 3.5G pa itak vleče internet s svetlobno hitrostjo praktično povsod kjer je primeren signal.

Na tvojem mestu bi šel z Nokio. Ne vem, sem imel prej HP rw6815 in moram reči, da me je sam vmesnik, napram symbianu močno razočaral. Sploh kar se tiče prijaznosti uporabniku in odzivnosti, ko je zadeva že utečena in zafilana z dato.
Te težave pri 6110 še nisem opazil.
OM, F, G!

alen7 ::

No da ne bom odpiru nove teme. Js ti zaenkrat odsvetujem nokio n70.
kER Glej kaj se je men dans zgodilo:
Kupim rableno nokio n70 v Mobitelu, menda je stala tam eno leto. In vredu pridem domov napolnim baterijo tk ko je treba, potem pa v akcijo. Prižgem mobitel in vse dela lepo naenkrat pa stalen pisk, ki je trajal cirka 10 sekund in potem mobitel po normalnem postopku ogasne. In men nč jasno zaka se je kr ugasnu. IN ga hočem prižgat nazaj in sploh ne reagira, sploh se noče prižgat mobi. Baterije mam 2 in obe sm testiru in delajo.
A ma kdo kako rešitev zame?
Mogoč pol še spremenim mnenje o mobiju

koyotee ::

naloži nov firmware, pojdi na nokiino stran
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
37484302 (42317) mailer
»

Nokia C7 (strani: 1 2 )

7115178 (8983) Mikec17
»

kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )

12512905 (9074) Azrael
»

Najceneje do navigacije, GPS sprejemnik? Katerega?

Oddelek: Kaj kupiti
174798 (4304) icko
»

Software za Nokio N70 +GPS

132836 (2638) harvey

Več podobnih tem