Forum » Zvok in slika » Dilema..Xtreamer ali LG BD390
Dilema..Xtreamer ali LG BD390
vevrca ::
Halo,
Odkrito povedano me že kar "orng" glava boli od prebranih vseh testov in primerjav obeh playerjev, vendar se nikakor ne morem odločiti katerega kupiti.
Torej predvajalnik, ki ga kupujem mora v osnovi predvajati filme direktno z računalnika, možnost dostopa do you-tube-a, možnost priklopa USB diska/ključa in po možnosti Blu-Ray ploščkobralnik (ni nujen).
Nekako se mi najbolje dopadeta ravno XTREAMER (naknadni priklop DVD/BlueRaya preko USBja) in LG BD390.
-Je kdo dejansko oba preizkusil? Kakšne so razlike?
-Kateri se bolje obnese pri streamanju Slik/glasbe/filmov(divx,DVD,MKV) preko mreže.
-Kako je z you-tubom - govori se tudi o prepovedi??
-Xtreamer se baje poveže v bazo IMDBja in naloži podatke o filmu na zaslon, kako je s tem pri LGju.
-Omogoča kateri, ogled vremena, delnic/borze, ali česa podobnega??
Torej razlika v ceni je nekje 100€ in ne igra pomembne vloge. Najpomebneje je da zadevan deluje dobro.
Ali se mogoče splača počakati na LG BD 590ko, ki bo imela vgrajen disk :) kdo ve kdaj bo??
Odkrito povedano me že kar "orng" glava boli od prebranih vseh testov in primerjav obeh playerjev, vendar se nikakor ne morem odločiti katerega kupiti.
Torej predvajalnik, ki ga kupujem mora v osnovi predvajati filme direktno z računalnika, možnost dostopa do you-tube-a, možnost priklopa USB diska/ključa in po možnosti Blu-Ray ploščkobralnik (ni nujen).
Nekako se mi najbolje dopadeta ravno XTREAMER (naknadni priklop DVD/BlueRaya preko USBja) in LG BD390.
-Je kdo dejansko oba preizkusil? Kakšne so razlike?
-Kateri se bolje obnese pri streamanju Slik/glasbe/filmov(divx,DVD,MKV) preko mreže.
-Kako je z you-tubom - govori se tudi o prepovedi??
-Xtreamer se baje poveže v bazo IMDBja in naloži podatke o filmu na zaslon, kako je s tem pri LGju.
-Omogoča kateri, ogled vremena, delnic/borze, ali česa podobnega??
Torej razlika v ceni je nekje 100€ in ne igra pomembne vloge. Najpomebneje je da zadevan deluje dobro.
Ali se mogoče splača počakati na LG BD 590ko, ki bo imela vgrajen disk :) kdo ve kdaj bo??
Je tukaj kakšen junak, ki mu je uspelo stestirati oba predvajalnika na štiri oči??
Zanima me samo s katerim je bil bolj zadovlojen in s katerim manj, ter zakaj??
Zanima me samo s katerim je bil bolj zadovlojen in s katerim manj, ter zakaj??
sulaco ::
http://www.engadget.com/2010/01/06/new-...
zgleda kar v redu..ampka HDD bo služil nečemu drugemu, kot imamo mi v mislih
LP
zgleda kar v redu..ampka HDD bo služil nečemu drugemu, kot imamo mi v mislih
LP
Super zadeva :) Kdo ve kdaj ga lahko "okvirno" pričakujemo.
Ammm kaj pa imamo v mislih :) ?? Toxxxxxte?? :P ali kaj drugega?
Ammm kaj pa imamo v mislih :) ?? Toxxxxxte?? :P ali kaj drugega?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vevrca ()
Uuu še ena zadeva..
Nekje sem zasledil, da naj bi v kratkem ukinili youtube na zunanjih napravah, prav tako na extreamerju!
Kdo ve kako je z you tubom na LGju??
Hvala
Nekje sem zasledil, da naj bi v kratkem ukinili youtube na zunanjih napravah, prav tako na extreamerju!
Kdo ve kako je z you tubom na LGju??
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blu-ray predvajalniki - kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 7454 (4672) | Anney |
» | WD TV Live HUB (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22625 (16063) | kamuee |
» | Blue-Ray predvajalnik LG BD390, BD 570, BD590Oddelek: Kaj kupiti | 3792 (2580) | bogdanv |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20124 (12704) | filipc |
⊘ | KATERI predvajalnik za Dvd,Dvix,Mkv,Blu-RayOddelek: Zvok in slika | 3632 (3528) | podtalje |