Forum » Zvok in slika » Zmožnosti Windows Movie Makerja
Zmožnosti Windows Movie Makerja
Mira ::
Ne poznam dobro tega programa, zato me zanima, ali je z njim možno narediti naslednje:
- v video material dati fotko in potem tako zmontirati, da lahko npr. fotko pozumiraš, greš od leve proti desni, od dol gor itd. Upam, da sem dovolj jasna Kot da bi se "premikal" po fotki.
- Je možno dodatno v video material vstaviti okvirček, kamor bi potem dal notri fotko. Predstavljajte si kot da gledate poročila in se potem zraven voditelja v enem kotu zgoraj odpre okvirček s fotografijo.
- Obstaja kakšna dobra knjiga/priročnik o montiranju v Movie Makerju?
- v video material dati fotko in potem tako zmontirati, da lahko npr. fotko pozumiraš, greš od leve proti desni, od dol gor itd. Upam, da sem dovolj jasna Kot da bi se "premikal" po fotki.
- Je možno dodatno v video material vstaviti okvirček, kamor bi potem dal notri fotko. Predstavljajte si kot da gledate poročila in se potem zraven voditelja v enem kotu zgoraj odpre okvirček s fotografijo.
- Obstaja kakšna dobra knjiga/priročnik o montiranju v Movie Makerju?
LapD ::
1. Da. Prenesi sliko spodaj v timeline, potem pa pojdi na zavihek Effects. V tem primeru te zanimajo Ease In, Out, Pan, Zoom itd. Željen efekt povlečeš v timeline na sliko, lahko jih je več.
2. Ne.
3. Tudi če je, dvomim da bi ti kaj koristila. MM je zelo primitiven program nekakšen oskubljen power point z nekaj efekti. Če se misliš kaj bolj igrat si priskrbi kakšen Sony Vegas ali podobno reč.
2. Ne.
3. Tudi če je, dvomim da bi ti kaj koristila. MM je zelo primitiven program nekakšen oskubljen power point z nekaj efekti. Če se misliš kaj bolj igrat si priskrbi kakšen Sony Vegas ali podobno reč.
web&motion designer
shark_nm ::
ahhh movie maker je bolj burek. Raje poseži po kakšnem adobe premier...Najde se tudi veliko vodičev zanjga,mogoče kaka lynda.com pa tutorials...
Mira ::
Za oba programa sem že slišala, ja. Kaj pa Pinnacle Studio? Od vseh naštetih, katerega mi najbolj priporočate? Ne potrebujem za kakšno profi montiranje, ampak če pravite, da je MM slab... kateri program bi potem bil naslednji najprimernejši? Seveda je pomembno (glede na to, da sem amater), da bi bilo kolikor toliko enostavno za uporabljati.
Anyone again?
Anyone again?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mira ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za obdelavo fotografij!Oddelek: Programska oprema | 5283 (4854) | ;-) |
» | Movie maker problemOddelek: Programska oprema | 1112 (1001) | cnZz |
» | Kako "narediti" arhiv video posnetkov?Oddelek: Zvok in slika | 2559 (2218) | #000000 |
» | Montaža DV filmovOddelek: Zvok in slika | 1063 (1011) | ali3n |
» | Resolucija DV premajhnaOddelek: Zvok in slika | 1226 (1149) | CaqKa |