Forum » Pomoč in nasveti » Win XP mi neki morijo
Win XP mi neki morijo
mzHektor ::
Ko zazenem rac. mi se preden se nalozi MBM napise Beta Direct Draw expired. Please upgrade. A se kermu kej sanja. Do zdej kr mam XP-je gor mi to se ni zamoril? Aja pa to se pokaze zmar k zazenm ksno igro al pa 3D-Marka. Pol pa ene 10X kliknm vredu pol pa recmo d dela. Sam usen
MI_KO ::
Vzrok ti je že tak napisal. Imaš beta različico DirectDraw-a, katera je potekla. Rešil se boš tako, da boš inštaliral novo verzijo (verjetno je že alfa) al pa vse vkup dol zbrisal. (Nasvet: probaj datum za 1l nazaj pomaknit, če bo delalo)
JLP ::
Verjetn uporablaš kako Beto DirectX 9.0. Ta je u teh dneh poteku in bo treba dobit novo beto al pa reinstal Winsow nardit pa kt 8.1 uporablat dokler final od 9.0 ne pride vn.
Live long and prosper!
Paramedic ::
Hm, pomoje boš mogu kr original winXP gor dat, ne pa beta verzije, kjer je beta verzija DirectX-a. Kr poglej verzijo s programom dxdiag.
End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z igranjem iger- DirectxOddelek: Pomoč in nasveti | 1667 (1347) | Venta20 |
» | directX 10 in windows xp (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12696 (9106) | bluefish |
» | DirectX 9.0c se noce nalozit?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1307 (1192) | Razerzone |
» | DirectX je inštaliran, a ga vseeno niOddelek: Pomoč in nasveti | 1433 (1232) | maxx |
» | DirectX 8.1 zunaj!Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2366 (2366) | Senitel |