Forum » Programiranje » RSM
RSM
simy ::
Ali ima kdo idejo kje dobiti snov RSM - za računalniško šolo 1.letnika? prosim za odgovore. simon
Zjeban ::
Naš prfoks je mel vse na prosojnici, pa smo mi mogl prepisvat!Če bo pr vas enako si raje naroči apourin!
daking ::
Probi tole,
sam predn kej prebers iz tiste strani eno malo opozorilo, stran in vse kar je na njej je napisala prfoksa, k me je prepricevala da sosed lahko po nesreci dobi e-mail namenjen teb, ce vetr piha v njegovo smer pr brezzicnih internetih, tko da se ne prevec zanasat da bos pol kej vec znov ko bos tist prebrov!
sam predn kej prebers iz tiste strani eno malo opozorilo, stran in vse kar je na njej je napisala prfoksa, k me je prepricevala da sosed lahko po nesreci dobi e-mail namenjen teb, ce vetr piha v njegovo smer pr brezzicnih internetih, tko da se ne prevec zanasat da bos pol kej vec znov ko bos tist prebrov!
royt ::
tako le ti bom povedu. lahko si srečen, da nimaš (velenje) podpečana, ker če imaš tam zakjučeno, opa, zasluženo 3 si majster, in ne to neki navadni- hud majster.
drugače sem si pa jaz od enega sošolca sposodil zvezek... ima VSE, VSE napisano. primer: imam napisano 2 stavka, on ima celo stran. ampak da ne boš mislu, da ne sodelujem poslušam in si zapisujem!
zdej smo hvala bogu dobil druzga.
drugače sem si pa jaz od enega sošolca sposodil zvezek... ima VSE, VSE napisano. primer: imam napisano 2 stavka, on ima celo stran. ampak da ne boš mislu, da ne sodelujem poslušam in si zapisujem!
zdej smo hvala bogu dobil druzga.
[Microsoft... ker se cenim!™]
Paramedic ::
royt: Podpečan je čist OK, če se rsm-ju posvetiš z možgani, tak da tist kar zveš tut mal probaš povezat in razumet. Nekako tist kar pove ni vse, morš še sam kej pogrunat, dost se kr pr spraševanju naučiš, nažalost. Sm pa js mel edini v razred štirico pr njem . Predvidevam torej, da si zdej 2.letnik? Js bom zdej 1.letnik FRI, sem pa PTERŠ že obrnu .
End transmission.
mile ::
Resda sem 1 letnik te šole delal 7 let nazaj,mam se vedno nekaj zapiskov. Če mislip da ti bodo pomagali, ti jih dam.
Paramedic: sej ne rečem, da je slab. ampak moraš bit rojen za to stvar. drugače pa tko za pogovarjat niti ni tako slab. smo se na pohodu skoz zajbaval. ampak potem mi je iz enega minusa (ustno) vrgel enko. in sem skor ponoru, tako, da sem moral pisat celoletno. in pazi (!), to mi je povedal v petek, celoletnega sem pisal pa v ponedeljek. ne morš...
aja... pri zaključevanju je pa dobr. je en pisal v celem letu eno štirko, vse drugo 2 ali 3, pa mu je zaključil 4.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vegova (LJ) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Šola | 43539 (3742) | WizzardOfOZ |
» | Kaj naj naredim, kaj je bolje (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 9727 (7753) | DOOM_er |
» | Pravilnik v srendnji šoli!!!Oddelek: Loža | 2928 (2122) | strictom |
» | "Bedastoce" v srednji soli (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 9349 (7427) | glinik |
» | prepis :]Oddelek: Šola | 2487 (2106) | Ziga Dolhar |