» »

Težava net

Težava net

timotej1994 ::

Lep pozdrav. še enkrat pišem težavo o netu zato ker so bili nekateri ljudje ki so odgovarjali na prejšnjo preveč zategnjeni. Torej prijatelj me je prosil naj malo na net pogledat kaj bi lahko bilo z njegovim računalnikom. Internet so dobili pred enim mesecem internet dela zagotovo ke je probal na drugem računalniku vse kar vem je da je nekega dne prižgal računalnik in internet ni delal kaj naj naredi ali je mogoče virus zbrisal kakšen program za net ali kaj enostavno ne vem lepo prosim za odgovore.
  • polepsal: bluefish ()

PromeuZ ::

internet dela zagotovo ke je probal na drugem računalniku
vse kar vem je da je nekega dne prižgal računalnik in internet ni delal kaj naj naredi .

Ker nismo šlogarji ne moremo kar iz prve ustreliti kaj je narobe, zato bo treba dobiti še kako informacijo, ker drugače lahko podamo xyz možnih vzrokov za nedelovanje interneta.

Predvsem bi bilo dobro vedeti kateri operacijski sistem je naložen in za katero vrsto povezave se gre (žično, brezžično)? Kakšno napako vrne sistem ko se poskusi povezati na internet?

Najverjetnejši vzroki poleg virusa, so predvsem zanič mrežna kartica, odstranjeni / nedelujoči gonilniki za mrežno kartice, napačno vpisano geslo...
<!-- https://pisalnik.wordpress.com -->

hudychk ::

Ali pa internet že od ponudnika do njega ne pride, pa mu na pomiči uporabnikom rečejo veselo, da pri njih vse deluje in da je nekaj narobe z njegovim routerjem. To zdej leti na t-2. V zadnjih mesecih se je pri meni to kar nekajkrat zgodilo sredi Ljubljane, pa vedno je bil moj router kriv, kmalu pa je začelo vse čudežno delovati in so rekli da je šlo za splošno napako :)
The Devil himself!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 434 35 36 37 )

Oddelek: Omrežja in internet
1804576731 (565) Ales
»

Internet ne dela na "kišti"

Oddelek: Pomoč in nasveti
121459 (1232) Hayabusa
»

Problem z internetom

Oddelek: Pomoč in nasveti
442221 (1875) ...:TOMI:...
»

Povezava 2 Rač. preko switcha