Forum » Strojna oprema » FCPGA/PGA
FCPGA/PGA
Skankulja ::
Lahko naprimer celerona (pga) "vtakneš" v fcpga adapter (za slot1), obratno vem/mislim da ne gre?
msmiha ::
Nope to ne gre. Če sem te prav razumel, da hočeš vtakniti na FCPGA plato procesor Slot 1. V nasprotnem primeru se to da.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
alien-w ::
hmm... po moje pa misl, ce se da PPGA proc vstavit v adapter, ki je narejen za FCPGA, pol pa to v SLOT1.
Mi smo nekaj probaval nekoc FCPGA NI sel v tistega za PPGA (oziroma ni delal) za obratno pa ne vem.
Mi smo nekaj probaval nekoc FCPGA NI sel v tistega za PPGA (oziroma ni delal) za obratno pa ne vem.
luni ::
Vsi FC-PGA adapterji sprejemajo tudi PPGA procesorje, tako da to gre.
Artificial Intelligentia
S-T-M ::
Jaz mam PIII FC-PGA + ABIT SLOTKET III + ABIT BE6-2(slot) Plato, tak da to gre...
Simon The Master
Han ::
Vprašanje: podpira Slotket III ali kakšen drug vmesnik med FCPGA in Slot 1 nastavljanje voltaže procesorja in njegove frekvence? Ali lahko na teh adapterjih sploh kaj nastavljaš? Bi delala npr. Pentium 3 @ 850 ali Celeron II @ 800 MHz na malo starejši Slot 1 BX plati, ki nima možnosti izbire voltaže procesorja, pomnoževalnik pa je omejen na največ 8x?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tualatin Upgrade Adapter nasel v ZG!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 11419 (7757) | Spajky |
» | kateri P3 na Abit BH6 (slot1) ploscoOddelek: Strojna oprema | 1814 (1601) | Air_Borne |
» | i440BX z PIII@800ebOddelek: Strojna oprema | 1094 (927) | tomi_m |
» | ABIT BE6, staró ja...Oddelek: Kaj kupiti | 1518 (1297) | dvokolaš |
» | Slot 1Oddelek: Strojna oprema | 1364 (1135) | SkIDiver |