» »

Bs player GPU podpora?

Bs player GPU podpora?

cebelar123 ::

Pozdravljeni;
Imam malo starejšo mašino in bi rad gledal 1080p filme. Pred kratkim sem ugotovil, da s pomočjo GPUja lahko brez problemov to tudi počnem. Vendar ne v Bsplajeru, ker ne podpira GPU pomoči "vsaj tako se mi zdi". Sedaj pa me zanima če obstaja kakšna možnost vklopiti GPU podoporo v Bspljeru? Za 1x gledam 1080p filme v Media Player Classic. Vendar ta program ima kup pomankljivosti proti Bsplyeru :( Ali pa obstaja kakšen boljši program ki to omogoča.

Razlika v porabi CPUja:
Bsplyer: med 60-100% zvok zaostja in slika šeteka
Media Player Classic : do 15% CPUja vse dela tekoče

Moj računalnik je:
Pentium 4 3GHz@3,5GHz
Radeon 3850 AGP HD

KoMar- ::

Ne podpira.

shinko ::

@cebelar123: kaj ima BSplayer, kar MPC nima?

Tarzan ::

BSPlayer je tekom let zaostal na vseh področjih. Potrebno bo pogledati na kako boljšo alternativo, po možnosti brez adwera in spywera vgrajenega serijsko. :)

Nisem rekel da nima stvari.Moj problem je predvsem to da nima tako izpiljenih bliznic kot bsplayer, ne najdem opcije, izklop racunalnika po koncanem filmu in tako naprej. Zanimam me tudi kako pri MPC nalozis podnapise? Saj mi jih avtomatsko ne naloži.

shinko ::

desni klik, filters, DirectVobSub

Sem usposobil podnapise Thx. Nisem imel instaliranega DirectVobSuba zato tudi ni slo gledat podnapisov.

jan01 ::

Še stokrat za vse nevedneže: rabiš le mpc home cinema in ničesar drugega! Nobenega directvobsuba...

1. zloadej najnovejšo verzijo mpc home cinema http://xvidvideo.ru/media-player-classi...
Pa ne pozabi updejtat direcx! http://www.microsoft.com/downloads/deta...
-vse bljižnice lahko po želji spremeniš v nastavitvah.
-če klikneš z desnim, izbereš after playback, lahko izbereš kaj, da se računalnik ugasne
-v nastavitvah bi moral biti output na wmr9 renderless(xpji) oz evr custom

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Urejanje podnapisov .mkv fajlom

Oddelek: Pomoč in nasveti
305944 (4991) bosmla
»

Kateri player za mkv fajle (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
628381 (6706) gibaj
»

minimum za hd playback?

332282 (1598) _Sajmon_
»

HD codec (strani: 1 2 3 )

11117403 (10288) GrimReaper
»

BSplayer - slika zelene črte, Media Player - slika v redu, kaj nimam nastavljeno ?

112554 (2399) msmiha

Več podobnih tem