le kaj bi navijalci brez tekočega dušika...
vir: Expreview.comNovice » Grafične kartice » Najhitrejša nVidia je GTX 275
Jaka83 ::
Hitro vsi v štacuno po MSI GeForce GTX 275 Lightning, Core i7-950 in Asus Rampage II! Dost kul dosežek, ampak se mi zdi, da takele stvari zgolj služijo propagandi, ker za navadnega smrtnika pač niso uporabne.
LordPero ::
Ja, iz dveh UCanih 275, samo ne pa iz dveh MSIjevih Lightningov.
Sicer pa, če ga čas res ne pretirano preganja, nevem zakaj je kupil samo eno grafo.
P.S.
Sem hotel še omenit, da ta grafa porabi manj elektrike od referenčne 275 (idle: 25W vs. 35W, load: 193W vs. 220W -vir tPU).
Sicer pa, če ga čas res ne pretirano preganja, nevem zakaj je kupil samo eno grafo.
P.S.
Sem hotel še omenit, da ta grafa porabi manj elektrike od referenčne 275 (idle: 25W vs. 35W, load: 193W vs. 220W -vir tPU).
LordPero
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LordPero ()
PrimozR ::
saj 295 je sestavljena iz dveh 275 kajne?
Malo mešani, če se ne mtoim 275 jedro z mem. kontrolerjem, širino vodila in količino pomnilnika na jedro enako 285. Ali pa ravno obratno :)
EDIT: ne, pravzaprav je GTX 275 x2 z malo nižjimi frekvencami.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PrimozR ()
Cforcer ::
Hitro vsi v štacuno po MSI GeForce GTX 275 Lightning, Core i7-950 in Asus Rampage II! Dost kul dosežek, ampak se mi zdi, da takele stvari zgolj služijo propagandi, ker za navadnega smrtnika pač niso uporabne.
v evropi je ne moreš kupit... sem jo iskal več kot 2 meseca in ni naprodaj...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AnandTechova primerjava procesorjev za igreOddelek: Novice / Procesorji | 11814 (8419) | Mipe |
» | Grafični superračunalnik, 2. poizkusOddelek: Novice / Grafične kartice | 4518 (2695) | PrimozR |
» | PC - Pomoč pri nakupuOddelek: Kaj kupiti | 3010 (2408) | glistovje |
» | Najhitrejša nVidia je GTX 275Oddelek: Novice / Grafične kartice | 4567 (3481) | Cforcer |
» | Nvidia splavila GeForce GTX 275Oddelek: Novice / Grafične kartice | 3755 (3476) | huelz |