» »

Težava

Težava

fant20 ::

Na tem forumu sem postavil kar nekaj vprašanj in vedno ste mi pomagali. To bo verjetno zadnje vprašanje letos:) in sicer zanima me če ima kdo rešitev za ta problem: Ko stran odprem v firefoxu mi naslov podjetja pokaže premaknjen za 1 cm nižje tko da je na vrhu praznina, če pa odprem v explorerju pa kaže normalno, tudi v programu kaže normalno edino v firefoxu ne.
Prosim za pomoč!!
Hvala
LP

Gwanaroth ::

Googlaj za IE css hacks.

Veliko je teh bugov, ki jih IE ne prikaže pravilno. Pač, ne upošteva v celoti standardov.
Lights often keep secret hypnosis..

kaj pa pol z temi hacks naredim kam v program dam ali kako, ker o tem pa nažalost res nimam pojma

Tody ::

CSS maš pokvarjen oz ni napisan po standardih zato ti ga IE pokaže prav Firefox pa ne. Vrjetno ti ga tudi opera ali Chrome nebi.

HardFu ::

vsem elementom okoli naslova, vkljucno z njim, nastavi padding in margin na 0, poglej ce je povsod enako in postopno dodaj nazaj, ter sproti testiraj.
http://codeable.io

sem dal padding in margin na 0 pa isto ostaja v firefoxu

Ziga Dolhar ::

Dej link, madona!

Drgač pa, morda kak neželjen UTF BOM?
https://dolhar.si/

JayKay ::

v css daj
*{ padding:0; }

Nimam linka kr še ni objavljen ker bi rad to dokončal pa bom pol objavu, JayKay imam vprašanje in sicer to ko si napisu dam vsem elementom okoli naslova in samemu naslovu?

JayKay ::

* je univerzalni selektor.
popravek: tak je prav
*{ margin: 0; }

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JayKay ()

sem uredil hvala, malo pa sem tut se poigral z vrednosti margin- top pa mi je ratalo hvala :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Izdelava spletišč
1298348497 (7634) sunniegoldie
»

CSS problemi (strani: 1 2 )

519916 (7715) nuuush
»

tables ali layout tables

242186 (1754) Penny
»

Poravnava znotraj DIV