Forum » Pomoč in nasveti » Zunanji disk preko USB na DVD playerju?
Zunanji disk preko USB na DVD playerju?
zivadinka ::
Pozdravljeni.
Zanima me, če je kdo že poskusil, če se da gledati filme z zunanjega diska preko DVD playerja ki ima USB vhod?
Če se da, me zanima, če se da preko vseh, ki imajo USB?
Hvala, živa
Zanima me, če je kdo že poskusil, če se da gledati filme z zunanjega diska preko DVD playerja ki ima USB vhod?
Če se da, me zanima, če se da preko vseh, ki imajo USB?
Hvala, živa
kuglvinkl ::
IMO je zelo pomebno vprašanje, kakšen format naj se predvaja.
Your focus determines your reallity
subby ::
ne berejo vsi predvajalci z usbjem iz diska. iz ključka še, samo za disk moraš pa že gledat, da kupiš kaj boljšega
btw, Valvoline@ za kakšen hd film ključek tudi ni primeren, razen če te ne moti, da se slika ustavi vsaki dve sekundi
btw, Valvoline@ za kakšen hd film ključek tudi ni primeren, razen če te ne moti, da se slika ustavi vsaki dve sekundi
Sej pravim, kaj bi sploh rada? :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Ja sm misnla da mi bo kdo kej priporočil, da mogoče že ve da dela... Jst se ne spoznam na te zadeve...
Sej ti bomo, samo povej, kaj bi rada gledala. Recmo, na mojem "kuhinjskem" DVD playerju ne moreš gledat HD vsebine.
Valvoline ::
ne berejo vsi predvajalci z usbjem iz diska. iz ključka še, samo za disk moraš pa že gledat, da kupiš kaj boljšega
S čem bi pa predvajal HD če nimaš posneto na bluray ? Ali BR enota dejansko hitreje prebere podatke z BR diska kot iz USB ključa? Ne vpoznam kok so dejanske hitrosti,vendar dvomim da je hitrost branja podatkov iz BR diska večja kot iz usb2.0 Jaz se sploh z HD zaenkrat ne obremenjujem,sposodim DVD v videoteko,naredim dvdrip backup,ali kšen xvid potegnem z neta.
zcetrt ::
Da, da se. Pri veliki večini. A pri cenejših je ponavadi potreben format diska v fat16 ali fat32 datotečni sistem. Priporočam manjši disk oz. manjše particije (no, saj fat sploh ne podpira ne vem kako velikih), ker vem za primere, ko dvd predvajalnik 15 minut bere disk, preden je zadovoljen in prikaže vsebino.
4.
ok tko je. Jst mam zunanji WD disk kjer mam kr neki flmov. Mam jih pa ogromno na cdjih in dvdjih.
Ne bi pa rada pekla na dvd vsakič ko bi hotla kej pogledat in obratno če bi mi kdo rad priporočal multimedio al kako se reče tisti novi zadevi, k je vrjetn ful fajn.
Tko je pač, da je bolj užitek gledat filme na tvju in ne na računalniku, zato bi rada združila dvd player z diskom. Dala bi pa 50 EUR mogoče največ 70EUR. Če mislte da je kakšna varjanta za ta denar?
Hvala
Ne bi pa rada pekla na dvd vsakič ko bi hotla kej pogledat in obratno če bi mi kdo rad priporočal multimedio al kako se reče tisti novi zadevi, k je vrjetn ful fajn.
Tko je pač, da je bolj užitek gledat filme na tvju in ne na računalniku, zato bi rada združila dvd player z diskom. Dala bi pa 50 EUR mogoče največ 70EUR. Če mislte da je kakšna varjanta za ta denar?
Hvala
denci ::
zdravo
doma imam dvd player, ki mi bere cd-je in dvd-je, zanima pa me, če je možno kako vgraditi v dvd player usb čitalec, ali je to sploh možno, če je kje bi našel kakšno vezavo al kaj podobnega
hvala
doma imam dvd player, ki mi bere cd-je in dvd-je, zanima pa me, če je možno kako vgraditi v dvd player usb čitalec, ali je to sploh možno, če je kje bi našel kakšno vezavo al kaj podobnega
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zakaj DVD player ne bere filmov iz USB ključka?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1290 (1215) | ST-777 |
» | Usb ključ ne predvaja določenih formatovOddelek: Strojna oprema | 11777 (9682) | Toros |
» | Kaj kupiti namesto dvd playerjaOddelek: Kaj kupiti | 706 (625) | Mateja987 |
» | WD PassportOddelek: Strojna oprema | 5568 (3144) | Bevcan |
» | povezava - predvajalnik DVD in trdi diskOddelek: Zvok in slika | 2374 (2212) | bomber1111 |