Forum » Pomoč in nasveti » Usb ključ
Usb ključ
taadddy ::
Zanima me,če slučajno kdo ve zakaj ko hočem dati na USB kluč (Corsair Flash Voyager GT Drive 16GB USB 2.0) špil GTA IV k ima 13,8 GB in mi napiše da je disk v cilnem pogonu poln. Čeprav sem ga pred tem formatiru da je bil čisto prazen.Pa še nekaj ko vstavim prazen DVD+RW v enoto DVD +-RW pa mi noče DVD ja sploh zaznat ampak ga zazna samo kot cd 600 MB
lepo bi prosil za čimprejšen odgovor!
LP! :):):)
lepo bi prosil za čimprejšen odgovor!
LP! :):):)
solatko ::
Fat format - google - poglej koliko lahko spraviš gor. Datoteka je prevelika - formatiraj v NTFS formatu.
zcetrt ::
Razbij datoteko na manjše kose (z winrarom ali čem podobnim). Omejitve datotečnega sistema. Ali pa formatiraj ključ v NTFS, kot je bilo predlagano.
Kater program ti ne zazna DVD-ja?
Kater program ti ne zazna DVD-ja?
4.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Usb ključ ne predvaja določenih formatovOddelek: Strojna oprema | 11813 (9718) | Toros |
» | Kako namestiti Windows 7 na DVD/USB?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3698 (3517) | Newholland |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20133 (12713) | filipc |
» | Zunanji trdi disk 1TB WD ali Tevion? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12173 (9291) | BlackAdder |
» | Zunanji trdi diskOddelek: Strojna oprema | 2985 (2026) | dudl |