» »

računalnik "zmrzne"

računalnik "zmrzne"

biokill ::

Imam problem, da ko gledam katerikoli film računalnik po nekem času kr "zamrzne" in mi ne preostane drugega kot da ga resetiram, v everestu sm pogledal temperature grafične, vendar so tam od 50-70 stopinj, kar naj bi bilo v meji normale, čudno pa je, da mi PC še nikoli ni zamrznil med igranjem kakšne igre aka PES, GRID, cod......Torej mi zmrzne samo ob predvajanju videa....Ta problem sem imel že prej, a ko sem formatiral računalnik, sem milsil da se bom znebil tega problema.....očitno se nisem...

Kaj mislite, kaj bi lahko bilo?

L.P.

aja, procesor je Q9400 grafa pa Sapphire 4850 512mb

blackbfm ::

Mogoče je problem v zanič kodekih. Probaj predvajat film recimo z VLC media player pa povej če je še vedno enaka težava.

Tudi na z VLCjem zašteka......in mi ne preostanee drugo kot reset...ctrl alt del ne deluje...

še kakšen predlog?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: biokill ()

blackbfm ::

Driverji za grafo, mogoče kakšen problem z directx. Lahko pa probaš grafo na drugem računalniku.

lulibinus ::

pri igrah deluje normalno?

se opravičujem nisem videl.., kolk maš monitor? probi zmanjšat resolucijo,ker driveri ne morejo biti če deluje pri igrah normalno,

Zgodovina sprememb…

monitor imam LG 22" 1680x1050 tko mam tudi naštimano....kaj pa naj naredim v zvezi z dx...imam inštaliran dx9 se mi zdi..

L.P.

Jernej88_ ::

Probaj najnovejše gonilnike za grafično. Lahko da bo šlo.
No more Slovenia!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

'freezanje' celega računalnika (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
11512432 (10457) FlameZY
»

Frizza ( men se pa meša)

7956 (672) Mr Hilter
»

tezava z 4870

341790 (1099) lprelesn
»

GeForce Inno 3d 6600 LE in čudne texture v igrah...

421993 (1356) Mirč
»

Škart Inno GF 4 Ti 4200?

Oddelek: Strojna oprema
432532 (1476) LeQuack

Več podobnih tem