Forum » Izdelava spletišč » ftp problem
ftp problem
eddy22 ::
Zdravo
Imam en problem in sicer na nek server sem naložil 9 datotek za mojo spletno stran sedaj pa sem ugotovll, da imam še nekje prosto mesto na nekem serverju in bi rad tisto, kar sem na ložil na prvega prenesel najprej na rač. (vmes je bil formatiran in je tiste datoteke zbrisalo) potem pa na drug server no tu pa se začen problem in sicer ko hočem downloadat iz serverja na rač. mi nonstop javi to napako:
[9.12.2009 9:32:55] 550 Računovodske storitve.html: Permission denied
ERROR:> [9.12.2009 9:32:55] Requested action not taken (e.g., file or directory not found, no access).
In ne mi ne uspe znebiti se te napake uporabljam pa cuteftp in pa totalcmd toda povsod je isto.
KAj naj
Imam en problem in sicer na nek server sem naložil 9 datotek za mojo spletno stran sedaj pa sem ugotovll, da imam še nekje prosto mesto na nekem serverju in bi rad tisto, kar sem na ložil na prvega prenesel najprej na rač. (vmes je bil formatiran in je tiste datoteke zbrisalo) potem pa na drug server no tu pa se začen problem in sicer ko hočem downloadat iz serverja na rač. mi nonstop javi to napako:
[9.12.2009 9:32:55] 550 Računovodske storitve.html: Permission denied
ERROR:> [9.12.2009 9:32:55] Requested action not taken (e.g., file or directory not found, no access).
In ne mi ne uspe znebiti se te napake uporabljam pa cuteftp in pa totalcmd toda povsod je isto.
KAj naj
Tody ::
če lahko do datoteke dostopiš preko HTTP oz brskalnika ? Če ne potem ali datoteke ni ali imaš pa omejen dostop do nje (mogoče zbrisan račun oz zaklenjen)
Gost ::
hosted by: freehost386.com
Mhm. Si prepričan, da bi ti to sploh moralo delovati? Obrni se raje na njih in vprašaj. Na prvi pogled deluje kot neka njihova interna zadeva.
Gost ::
Kako si jih pa sploh gor dal?
Uporabi recimo še filezillo, če javlja isto. Spremeni še med passive in active načinom.
Uporabi recimo še filezillo, če javlja isto. Spremeni še med passive in active načinom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gost ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | eTRAYz (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Strojna oprema | 73948 (14196) | misek |
» | problem pri sprembi root gesla v MySQL v UbuntuOddelek: Pomoč in nasveti | 1279 (859) | killa bee |
» | [Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14229 (11064) | fosil |
» | Ubuntu Live CD problemOddelek: Operacijski sistemi | 2646 (1976) | Anteus |
» | gesloOddelek: Izdelava spletišč | 1327 (976) | R33D3M33R |