Forum » Strojna oprema » WD My passport essential
WD My passport essential
superb_ ::
Zdravo!
Danes sem dobil zunanji disk WD My passport essential.
Zanima me, zakaj pri backup funkciji ne naredi kopije datoteke Program Files? ...Ugotovil sem tudi, da ni naredil kopij nekaterih drugih datotek.
Ali mogoče ta funkcija naredi kupije samo določenih stvari?
p.s. prvič imam zunanji disk in se ne spoznam najbolj na te stvari...kakšinh kakovostnih navodil pa tudi ni bilo priloženih.
Lp
Danes sem dobil zunanji disk WD My passport essential.
Zanima me, zakaj pri backup funkciji ne naredi kopije datoteke Program Files? ...Ugotovil sem tudi, da ni naredil kopij nekaterih drugih datotek.
Ali mogoče ta funkcija naredi kupije samo določenih stvari?
p.s. prvič imam zunanji disk in se ne spoznam najbolj na te stvari...kakšinh kakovostnih navodil pa tudi ni bilo priloženih.
Lp
Karen ::
Če hočeš image slike narediti uporabi raje kak program za to: norton ghost, acronis trueimage (pa brezplačne verzije različnih podobnih programov tudi obstajajo).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izsiljevalski mailOddelek: Pomoč in nasveti | 2332 (1474) | nokia6310 |
» | Kako duplicirati podatke iz manjšega na večji disk, čim hitrejeOddelek: Programska oprema | 2473 (1921) | k4vz0024 |
» | Backup podatkov in ne sistemaOddelek: Programska oprema | 3813 (2908) | axee |
» | Varnostna kopija podatkovOddelek: Programska oprema | 1150 (1008) | opeter |
» | Svež sistem skopiran na DVD?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1564 (1268) | solatko |