» »

Pica

Pica

Mentalist ::

LP!

Torej, ker je moja najljubša pizzeria Chaplin propadla (smrk, smrk, stok), ne vem kam naj grem na pico. Mora biti v okolici Maribora. Predvsem me zanimata piceriji Hitri Gonzalez in picerija Roma. So pice dobre, drage, hitro spečejo... in če se splača iti v te dve piceriji kdaj na pico.
Lool.

urosz ::

kaj pa V mariboru? ancora vsekakor

ja v Mariboru tudi ja. Sem že slišal, samo baje je treba iti do tja peš jaz pa mam celebralno paralizo pa se po enem času hoje utrudim. pa to ne gre kar tako, tak da to ne pride v poštev.
Lool.

Mati ::

Si jo že jedel v Cantanteju v mestu? Mislim, da edina pica s sirom v robu, kot pri Pizza Hut.
Samo ne vem, če imajo oni dostavo?

c0dehunter ::

Alf mogoče? Ni ekskluzivno picerija, majo pa hudičevo dobre pice.

Če si študent probaj tudi Trust (T-Club), majo tudi dostavo.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

JayKay ::

Moja picerija. Daleč najboljše.

Icematxyz ::

A Chaplin je propadel? Kako pa to? Nedolgo nazaj so še nekaj prenavljali? Zanimivo potem če so zaprli svoja vrata.

Zgodovina sprememb…

Tr0n ::

Na Teznem sta Toscana in Taverna Sicilija z najboljsimi picami. Hitri Gonzales in Roma tudi nista slabi. Drugace pa ima Hitri Gonzales tudi pico s sirom v robu.

Dostavo majo se ALI, Malinovec, Jurcek, Maxi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

mtosev ::

najboljsa pica v mestu je v Sidru v Bresternici.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

djordjevic ::

Kantina pod vzpenjačo - noro dobre in zelo domiselne pice.
No grave is deep enough to keep us in chains.

iNooby ::

Ketečeš picerija ALI majka ti povem, tak okusne pice še nisi jedo, enkrat ALI vedno ALI!
Haters gonna hate...

djordjevic ::

Precej je odvisno tudi, kakšne pice rad ješ. Zame, recimo, mora biti pica tankega testa in srednje obložena. Spet drugi imajo radi štrudl-pice. Povej, kaj ti bolj diši.
No grave is deep enough to keep us in chains.

JayKay ::

ALi je prekleto daleč od
tak okusne pice še nisi jedo
.
Še en krat, preko Moje Pizzerije je ni. Že zaradi tega ker si pico lahko sestaviš sam. Pol je tu pe odjeban ambient in za konec še jagodna pica.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JayKay ()

Jagodna pica, heh. Nekaj da lahko sestaviš sam ne rabim, ker mam najrajši klasiko+ zelena paprika, tako da to ni potrebno. Ja, baje so še v četrtek nekaj pri Chaplinu delali, potem pa nič, ker telefonska njihova več ne ovstaja, pa tudi na 1188 nimajo več njihove številke v bazi podatkov. Ja diši mi pa taka srednje obložena pa tanko po možnosti fejst hrustljavo testo.
Lool.

Tr0n ::

Potem bo Moja Pizzerija prava izbira. Tanko fajn zapeceno testo in custom nadev (v tvojem primeru gobe, sir, sunka in paprika). :)

;-) ::

Mene pa zanima kje v Mariboru dobiš hitro pico, da ne rabiš čakat ka vem 20 min.

brane01 ::

U Joškota....

LeLa ::

Izredno dobe in zelo poceni pice ima Vivaldi (dostava na ddrug konec mesta ob normalnih razmerah) traja ca. 20 min ali pa La Cantina pri vzpenjači -> NJAM!
Ignorantia legis non excusat.

O, super. Njam, njam.
Lool.

shinko ::

zapelji se do Lenarta (maš po AC 10 min), tam je Agata, za moje pojme najboljša picerija daleč nakrog. Dobila je tudi neka priznanja za nja picerijo v sloveniji. Drugače v Mb pa Ancora ali pa teznu tam zraven avtopralnice milim da je Toscana.

Lp

Vem, hodim na NFZ v Lenart pa sem že jedel tam, pa se mi ne da vsakih tja hodit.
Lool.

borki ::

Najboljša picerija je La Cantina pod pohorjem ti povem idi tja pa boš vido. Poznam vse picerije v mariboru pa tudi pice probal od njih ampak tukaj imajo najboljše. Najboljša pica pri njih mi je La Casa.

bi0s ::

Veliko je dobrih picerij v Mariboru. Po mojem mnenju so najboljše tri Ancora, tista pod pohorjem pa Sidro v Bresternici.

Mati ::

Meni se pa dogaja naslednje. Ko že mislim, da sem našel najboljšo picerijo, se je čez nekaj časa naveličam in grem drugam, ter mi je ta nova pica precej boljša od moje do tedanje naj.

Meni so najprej bile najboljše v 03, če se še kdo spomni, nato Halo, Perla, Sidro, Ancora, Sicilija, La Cantina, no sedaj pa mi je pač v Cantante daleč najboljša pica. Morda zaradi tega, ker sem se že naveličal krušne peči in mi trenutno res sede ta stara dobra elektro peč.

Najbolj zanič pice pa so Hitri Gonzales, Ali, Toscana, Malinovec, Mlada Lipa, ter picerije v okolici mesta. Morda sta izjemi Agata v Lenartu in Beli Vitez.

Upam, da nisem komu krivice naredil.

Bil na pici v Tuskani, so res dobre njam, njam.
Lool.

Al Capone Europark - zanič.

Matev ::

meni je zanič pica v strike (balinarski lokal) kjer dobiš praktično brez testa pico - brez podloge - ješ filo dobesedno s krožnika

bakki ::

Najboljša picerija je La Cantina pod pohorjem ti povem idi tja pa boš vido. Poznam vse picerije v mariboru pa tudi pice probal od njih ampak tukaj imajo najboljše. Najboljša pica pri njih mi je La Casa.

La Cantina... :| Samo ne si naročit pice s šunko na njej, ker šunka ima tako nagravžen okus, da sem skoraj bruhal... Nikoli več ne grem tja!!

Preverite še Imperium na Lentu - to pa so pice!!!

CaqKa ::

meni je najboljša pica v malinovcu.

Uros!no ::

La cantina - poletna pica... all over :p

Pa je kaj blizu faksov ( FERI-ja ) ali drave?

PacificBlue ::

Imaš picerijo Galea na Smetanovi ulici,na lentu(zraven kopališča Pristan pri študenskih domovih) je Želva(imajo dobre pice in lazanje), pa še recimo picerija Verdi tud na Lentu(dravska ulica)..
I’m out.
:3

win64 ::

ni več galee, zdaj je stari mlin in še nekaj

PacificBlue ::

Aja, tega pa nism vedel:)

Sem se pa spomnil še na pivnico Alf(srtrežejo hrano, pice..)
I’m out.
:3

shinko ::

Imerium na lentu...prave italijanske pice :)

mtosev ::

evo danes bil s fotrom v Agati in mu je bila the besz pizza. :D

meni je bla tudi dobra.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Milcevsk1 ::

mene pa zanima, ce je kdo ze narocil pico v piceriji Julci na studencih. pri mami si v sluzbo narocajo njihove pice pa so baje zelo dobre, samo imajo kr debelo testo.
drgač pa majo v agati res dobre pice, samo so mi predaleč...

Juhuhu, Chaplin ni propadel, je bla včeraj otvoritev.:D
Lool.

Stari maček ::

Malo stara tema, ampak so me danes pri Romi tako razočarali, da moram napisat, pa tudi update ponudbe je treba naredit. Na pici, kjer bi naj bila vratovina, je bilo par malih koščkov mesa narezanih tako na tanko kot da je pršut. Pa ne morejo to delat, no!!! Vratovina se ve, kako na debelo se reže, ne pa da je na celi pici 2 dag mesa....drugače so meni dobre pice na Sidru in Aliju (Počehovska je božanska).

FiReFTW ::

Dve opciji imaš za najboljše pize v Mariboru.

Prva opcija je pizerija Pomodoro blizu cantanteja in miyagija.
Druga opcija pa je pizerija la cantina pod pohorjem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Picerije z najboljšimi picami pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25495181 (78271) korenje3
»

Zamrznjene pice s krušne peči

279958 (8279) Aston_11
»

Lokali v Ljubljani

477110 (3261) Oktan
»

PIZZA - recept oz. če ni skrivnost, kako jo pripravite? (strani: 1 2 )

5421069 (19300) krneki0001
»

Naj naj pizzerija??

298044 (3025) TheHijacker

Več podobnih tem