Forum » Omrežja in internet » Problemi z wireless
Problemi z wireless
inmate ::
Sem brskal po forumu, pa niti nisem najdu rešitve za moj problem, upam, da nisem odpiral te teme po nepotrebnem(sem že kar malce obupan).
Problem je sledeč. Imam laptop HP 6820s in imam probleme z wireless internetno povezavo. Vsepovsod mi wireless dela normalno, edino v LJ, kjer študiram, mi povezava ne dela(preko siola). Na začetku, ko sem jo pričel uporabljat, sploh ni delala. Nato sem formatiral računalnik in šele po par tednih(ko sem posodobil windows xp) je začel wlan normalno delat. Do predkratkim seveda. Računalnik mi omrežje zazna in se tudi poveže z rooterjem, vendar interent ne dela. Tudi ne javi, da bi bilo omrežje omejeno(kot sem že prej omenil, na drugem računalniku dela vse normalno).
Sem na novo naložil driverje, pa ne pomaga. Res ne vem več, kaj naj bi bilo narobe, sploh pa zaradi tega, ker mi vsepovsod drugje wlan dela ok. Tud rooter sm resetiral, pa ni pomaga. Hvala za pomoč.
LP, Jure
Problem je sledeč. Imam laptop HP 6820s in imam probleme z wireless internetno povezavo. Vsepovsod mi wireless dela normalno, edino v LJ, kjer študiram, mi povezava ne dela(preko siola). Na začetku, ko sem jo pričel uporabljat, sploh ni delala. Nato sem formatiral računalnik in šele po par tednih(ko sem posodobil windows xp) je začel wlan normalno delat. Do predkratkim seveda. Računalnik mi omrežje zazna in se tudi poveže z rooterjem, vendar interent ne dela. Tudi ne javi, da bi bilo omrežje omejeno(kot sem že prej omenil, na drugem računalniku dela vse normalno).
Sem na novo naložil driverje, pa ne pomaga. Res ne vem več, kaj naj bi bilo narobe, sploh pa zaradi tega, ker mi vsepovsod drugje wlan dela ok. Tud rooter sm resetiral, pa ni pomaga. Hvala za pomoč.
LP, Jure
Tilen ::
Po vzpostavljeni povezavi probaj pingat kakšen IP, npr 193.189.160.13 (www.siol.net). Ta povezava preko kabla deluje normalno? Imaš dostop do routerja? Mogoče si blokiran?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 340632 (41088) | ignats |
» | Wifi oddajnikOddelek: Operacijski sistemi | 6409 (5510) | Ahim |
» | IP/MAC blokiranje, TomatoRAFOddelek: Omrežja in internet | 2024 (1682) | GTX970 |
» | Siol TV <-> client za PC, etc... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 106595 (22962) | jurre |
» | g-kabel (siol) težaveOddelek: Omrežja in internet | 2463 (2079) | Narcos Satanicos |