Forum » Omrežja in internet » AMIS in kabelski internet
AMIS in kabelski internet
Trupl0 ::
dons sm dobil račun za kabelsko televizijo ( sm na telemachu ) in dobim ponudbo za kabelski int. za samo 29.990 in me zanima če je kdo preko amisa na kabelskem netu...za ADSL nas je še premal men se pa ne da čakat...vem da se ENI ZELO pritžujejo preko telemacha, ampak hočm vedt kaj je zdej z amisom in njegovi povezavi z telemachom...SE SPLAČA????!!!!
If you are going through Hell, keep going !
Fury ::
Telemach ma use kul.. razen tega da peering med TM in AMIS totalno SUXXXA! in u mojem primer gre seveda pol slovenije in vsa tujina preko TM-Amis linka.. zdej si pa predstavli.. 20% loss povsod, 100+ pinga povsod kjer gre prek TM-Amis linka..
Drugace pa se tale Amis kr splaca uzet.. sem narocnik telemacha in razmislam da bi na Amis presaltu.. :)
Drugace pa se tale Amis kr splaca uzet.. sem narocnik telemacha in razmislam da bi na Amis presaltu.. :)
Trupl0 ::
kaj pol se ga splača nabavt...kaj pa z povezavo na kolk cajta se prekinja pa za kolk...Npr. kolk cajta pobiraš dol film oz. kakšen link je za v tujino
If you are going through Hell, keep going !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UPC Telemach IP telefonija :)Oddelek: Omrežja in internet | 5117 (2219) | Tilen |
» | Kabel ali ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1327 (1012) | ttquatro |
» | Kebelski internet ali AdslOddelek: Omrežja in internet | 2309 (2032) | flipflop |
» | Kabelski internet cenejši kot ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 10210 (7892) | flipflop |
» | Kabelski internet cenejši kot ADSL (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8912 (8912) | Skubi |