» »

browserji "izgubijo" povezavo

browserji "izgubijo" povezavo

SportsGuy8 ::

Hi,

v zadnjih tednih so se mi začeli pojavljati problemi pri sami povezavi browserjev.
Namreč, vsakih par ur mi na vseh browserjih prekine dostop do interneta, oz. vedno dobim "blank page".
Situacija se reši z rebootom. Vse skupaj se dogaja praktično vsak dan, vsakih par ur, kar je seveda prekleto annoying.

Zanimivo pa, da praktično vse druge stvari delujejo. Razni messengerji, tudi recimo torrenti ipd., kar se mi zdi precej weird.

Še nekaj dodatnih informacij, ki morda pridejo prav:
- uporabljam BitDefender antivirus/firewall (da, tudi, če ga izklopim, problem ostane), prav tako sem "runnal" Ad-Aware & Spybot, nista našla ničesar
- imam SiOL ADSL2+, lasten Asus router
- internet protocol imam manual nastavljeno

Help!? :)

Thanks,
LP!

jan01 ::

1. znebi se neuporabnih&zanič adaware in spybot. uporabljaj raje odličen superantispyware in/ali malwarebytes antimalware
2. bitdefender je znan bo takih teavah. Odstrani pa posnemi kaj boljšega kot je avira, avast

fosil ::

Če bitdefender ali kakšen drug podoben program samo izklopiš, to običajno ne reši problema. Če hočeš bit prepričan, da res ne povzroča težav ga moraš čisto odstranit (uninstall).
Tako je!

SportsGuy8 ::

Thanks, sem šel počekirat na BitDefender forum in ja, v njem tiči problem. Argh!

Po uninstallu se je problem takoj rešil, še pred rebootom.
Očitno bo treba res najti kakšno alternativo. Kakšen predlog? Sta Avira & Avast najboljša, ali je zunaj še kaj boljšega? (lahko tudi kaj plačljivega ... bolj me zanima kvaliteta)

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Anti-virus programi (strani: 1 2 3 447 48 49 50 )

Oddelek: Informacijska varnost
2496647793 (5330) Domini tm
»

Boljša alternativa AVG Free antivirusnem programu (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
6516121 (14506) opeter
»

Nod32

222715 (2220) Mentalist
»

Problem s potrditvenim gumbom v BitDefender-ju

141532 (1430) slitkx
»

trojanski kojn