Forum » Zvok in slika » Problem z zaslonom - roza barva
Problem z zaslonom - roza barva
kapNemo ::
Pozdravljeni!
Naletel sem na eno čudno napako lcd zaslona in nikakor ne morem najti rešitve zanjo.
Torej, poglejte si prosim naslednje screen shote:
Večinoma so na zaslonu takšne barve, potem se za krajši čas spremeni nazaj v belo (normalno). Pojma nimam, kaj bi lahko bilo narobe.
Drugače uporabljam Amilo Xi 2428. Pred nekaj dnevi sem zaznal to napako v Visti (Home Premium), potem sem namestil Windows 7 Ultimate (x86). Napaka se še kar ponavlja.
Tnx za pomoč,
LP
Naletel sem na eno čudno napako lcd zaslona in nikakor ne morem najti rešitve zanjo.
Torej, poglejte si prosim naslednje screen shote:
Večinoma so na zaslonu takšne barve, potem se za krajši čas spremeni nazaj v belo (normalno). Pojma nimam, kaj bi lahko bilo narobe.
Drugače uporabljam Amilo Xi 2428. Pred nekaj dnevi sem zaznal to napako v Visti (Home Premium), potem sem namestil Windows 7 Ultimate (x86). Napaka se še kar ponavlja.
Tnx za pomoč,
LP
McMallar ::
Ker imaš napako v zaslonu. Screenshoti so normalni.
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25
Because OCT31 = DEC25
Matek ::
Najbrž ima McMallar kar prav, tudi pri meni izgledajo screenshoti brez problemov.
V najboljšem primeru ti bodo morali samo menjati konektor, s katerim je priklopljen zaslon v prenosniku.
V najboljšem primeru ti bodo morali samo menjati konektor, s katerim je priklopljen zaslon v prenosniku.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 527134 (4679) | bastadu |
» | Prevelika poraba prosecorjaOddelek: Strojna oprema | 5601 (4742) | alro |
» | Zelo počasna odzivnost - Windows7Oddelek: Pomoč in nasveti | 3454 (2945) | gokky |
» | DC Power MeterOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3247 (2338) | Pyr0Beast |
» | Čudne temperature - quad coreOddelek: Pomoč in nasveti | 1322 (1026) | Razy |