Forum » Pomoč in nasveti » vprašanje glede razer deathadder miške
vprašanje glede razer deathadder miške
syntax ::
Pozdrav!
Zanima me kaj bi lahko bilo narobe z miško saj se mi več ne odziva na premik sam scroll pa logo swetita vendar se na premik ne odziva.Zdi se mi da je sou sensor in pa zanima me kje se da dubit sam sensor....
Hvala za odgovore!
Syntax
Zanima me kaj bi lahko bilo narobe z miško saj se mi več ne odziva na premik sam scroll pa logo swetita vendar se na premik ne odziva.Zdi se mi da je sou sensor in pa zanima me kje se da dubit sam sensor....
Hvala za odgovore!
Syntax
- premaknil iz Mali oglasi: OmegaBlue ()
xsannyx ::
Pozdrav!
Hvala za odgovore!
Syntax
Koristi garancijo.. Če je nimaš več pač kupi novo miš.. Sam senzor se vrjetno teško dobi... Pa še optičn je :S
Preveri prvo če ni kej z softwerom narobe..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera miška? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 69242 (7942) | yayo |
» | Top gaming miška (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 98810 (55706) | Kr_Edn |
» | ubuntu guest na vmware workstation 6Oddelek: Operacijski sistemi | 1058 (980) | pozitron |
» | Mogočni mišek na pohodu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 10740 (8288) | Jaka83 |
» | končno.....ADSL!Oddelek: Omrežja in internet | 1710 (1261) | MUC |