» »

Battlefield: Bad Company 2

Battlefield: Bad Company 2

««
35 / 44
»»

guest ::

Ponavljam !!Lasna hvala se potleh valja nevelja nič,HC match play ni raspolago.
Vidim pa kull kako ste dobri ja ampak me itak ne zanima.
Extreme Nasty Tossers matches CB:(No matches)
Rating Extreme Nasty Tossers ESL: (No credibility yet)

Ration K/D 1 je poprečno ki imajo večinoma folka ,kolk toliko dobrih igralcev,ko boš imel K/D Ratio:2.07 ali še več kot tale :K/D Ratio:
9.65 http://bfbcs.com/stats_pc/||AN-94SNIPER... se javi te bom verjel da si GL.
Za me ste slabi !!

IvoJan ::

ti se nauči pravilno pisat.
|TUF X670E plus WIFI|9800X3D|arctic LF3 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Robert_S ::

Jebeš take igrlace 9.65 , poglej kakšen posran team pa squad score ima , se vid da igra samo zato , da čim prej pride do 50 .

Heavy ::

Daj, Darko ne pribivat, ko izpadeš kot idjot!

def0r ::

Vsi kakor idioti izpadete... Dajte se glede osebnih zamer in clanov pogovarjat preko ZSjev.

ShinseiYama ::

def966 pa sj jst nč tle ne jebem folk.. in kako jst idiot izpadem če pač vljudno odpišem?
Jst jih ne žalim in nisem začel nič, kot sem že reku samo en post sm naredu da ubranim našo čast.

Zj me pa briga kaj piše, sj sploh ne zna he he.

In pa seveda unega ki ima KD 9+ izvoli kolega tu se vidi da je hekal: http://www.pbbans.com/mbi-viewban-1418a...

In če še ne veš nobeden ni tolk dober da bi imel KD več kot 4 tudi pro ligo igraši nimajo toliko.
Mogoče če bi igral zlo zlo previdno in nikoli umrl LOL.
Ni pa nič nemogoče.

Zj pa igrat!!

Heavy je izjavil:

Daj, Darko ne pribivat, ko izpadeš kot idjot!

Če si mene mislo moje name je guest ne pa Darko??ne poznam tega za koga imaš ti to nevem?

Za vse igralce na vseh področjih, starosti ter narodnosti, to je online multiplayer game BFBC2.
Spoštuj druge igralce kot da so ljudje, ker na drugi strani je živo bitje kot si ti.
Ne žali človeka in ne obsodi ga glede njegovih sposobnosti ali zato ker je drugačen.
Na vse zadnje, to je igra, in igra se ne jemlje resno. Če nisi sposoben zrelega razmišljanja, idi dol ali drugam drkat.

Splošno pravilo je da igraš z zdravo pametjo in razmišljaš. Nihče noče igrati z nekom, ki se obnaša ko bedak.

Bad Company 2 ni rambo igra,oziroma je taktiska in timska igra,stem tudi pridobiš odličen K/D Ration.

A obstaje kakšna stats stran ki sortira po državah , tako kokr je za Bf2 BF2S ?

Robert_S je izjavil:

A obstaje kakšna stats stran ki sortira po državah , tako kokr je za Bf2 BF2S ?

Ja obstaja?
1.) game-monitor: http://www.game-monitor.com/
2.) battletracker: http://battletracker.com/index.php
Battletracker so več ali majn registrirani clani posamezniki primer Bad Company 2 - Player Toplist po državah.

GG

Kva sem jih potamanil :))

Jaj Medic, kako pa drugace:p

Ja , kaj pa nej bom sniper , al pa z gustavom okol strašim:))

Assault:p Da imas izziv:)

Machete ::

Robert_S je izjavil:

Že že.. sam poglej si level nasprotne ekipe...

Ja , sej so bli res sami boščki:))

Heavy ::

Jaz ponavadi igram na:

-Pixelbusters.de 24/7 Rush RFG 193.93.45.174:19567
-Angels n Rockets - Mixed Modes, All maps 91.198.152.221:19568
-Angels n Rockets - Mixed Modes, Good maps 91.198.152.246:19569

Gor se zbirajo predvsem višji ranki, tako da je užitek igrat. Tudi admini so gor če je treba kakšno stvar poštimat.

smarnca ::

@guest drugače K/D Ratio sploh ni pomemben... Kot sem rekel inženir ima lahko zelo slab K/D ampak če dobro uničuje vozila ter jih popravlja to sploh ni važno prav tako ima lahko slab K/D tisti ki pilotira helikopter pa je še vseeno dober...

Evo moja malenkost po patchu. GET TO THE CHOPPA!!! (morm se pohvalt :D

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: bluefish ()

ShinseiYama ::

ja jst sm ga vozu XD prasc pa vse zasluge pobere

Choppa baby choppa

smarnca ::

No no no... Pilot mora vozt pa tišina :D

SupPuss ::

DarkoBF

defektus ::

SupPuss je izjavil:

DarkoBF

Starosta in legenda Slo BF scene. The one and only!

Machete je izjavil:

Robert_S je izjavil:

Že že.. sam poglej si level nasprotne ekipe...

mene bi blo sram screenshot takega scora javno objavit :p

who fuck'n cares :P

Robert_S je izjavil:

who fuck'n cares :P

Hugh G. Rection cares

hashhimself ::

a se da to ke nabaut za 20e, brez da bi vpisovau podatke moje kreditne?

Bor H ::

Lahko mene pokličeš pa mi poveš pa bom jst vpisal...

Bor H je izjavil:

kaj a tvoje?

PNG ::

^--- škoda, da si zamudil. Ravnokar je EAstore imel za 10,5EUR BFBC2, sicer download only pa koga briga. Kolegu sem ga nabavil in je čisto noter padel.

(no ja, sicer pa imam tudi sam 650 ur zabitih na BFBC2, pa že mesec pa pol sploh nisem zagnal igre ^^)

hashhimself je izjavil:

Bor H je izjavil:

kaj a tvoje?

ne ne, da ne boš vpisoval vise mi pač poveš svojo cifro prek telefona pa ti pol jst vpišem kamor hočeš

resno, ljudje, če kupujete na amazonu (na UK je trenutno 13GBP), Steamu ali kaki drugi spletni strani, vam ni treba skrbet glede uporabe kartice

kmetek ::

PNG je izjavil:

^--- škoda, da si zamudil. Ravnokar je EAstore imel za 10,5EUR BFBC2, sicer download only pa koga briga. Kolegu sem ga nabavil in je čisto noter padel.

(no ja, sicer pa imam tudi sam 650 ur zabitih na BFBC2, pa že mesec pa pol sploh nisem zagnal igre ^^)

in zakaj ne objavite to takoj?

kmetek je izjavil:

PNG je izjavil:

in zakaj ne objavite to takoj?

+1

Bor H je izjavil:

hashhimself je izjavil:

Bor H je izjavil:

kaj a tvoje?

ne ne, da ne boš vpisoval vise mi pač poveš svojo cifro prek telefona pa ti pol jst vpišem kamor hočeš

resno, ljudje, če kupujete na amazonu (na UK je trenutno 13GBP), Steamu ali kaki drugi spletni strani, vam ni treba skrbet glede uporabe kartice

smo že zrihtal, thx enywayz

Zgodovina sprememb…

PNG ::

Pardon, ponavadi opazim teme samo če je kaj novega in je objavljeno v rubriki "moje teme"...če bo kakšna takšna akcija spet obljubim, da vam sporočim. Ne glede na to ali bo steam ali ea store ali kaj drugega :)

Sicer pa nič bat, spet bo kakšna akcija kmalu, sploh sedaj ko so prazniki pred vrati.

EDIT: Mimogrede, ea store ima redno ceno bfbc2 20$, kar je 15EUR in kar je še vedno zelo, zelo ugodno po mojem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PNG ()

Outsajder ::

http://www.battlefieldbadcompany2.com/
Najbolša novica meseca bc2 bo dobil nove map packe z 4mi novimi mapami 2 sta tudi iz bc 1 za tiste ki ste igrali še enko in 2 iz campainga malo predelani XD

aljaz-selmer ::

A se bodo avtomatsko naložile preko update?

aljaz-selmer je izjavil:

A se bodo avtomatsko naložile preko update?

Mislim da ja razen za nesrečneže pri konzolah XD

dronyx ::

Poleg tega VIP packa potrebuješ še cca. 2.3 GB velik update. Glede na to, da gre za VIP 7 pack me zanima, ali so se tudi ostali VIP packi samodejno namestili? Kakor sem gledal na spletni strani, gre v bistvu pri prejšnjih samo za nove načine igranja na starih mapah, ampak nisem pa prepričan, da se je to naložilo avtomagično.

Hexx ::

Tale update pa vleče nekam dolgoooooooo..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Hexx ()

2.3GB ja, je noter še vietnam expansion

Bor H je izjavil:

2.3GB ja, je noter še vietnam expansion

Nobenega Vietnama ni noter, samo VIP 7 dve novi mapi.

Bullshit, Vietnam je notr, ko boš kupu Vietnam boš dubu sam kodo, ki ti bo te mape odklenila, think VIP pack 1.

edit: dokaz se skriva v ...\Battlefield Bad Company 2\Package\levels

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bor H ()

globoko grlo ::

a se da enmu pogledat http://pc.ign.com/articles/112/1121185p... (man vs tank)video in povedat a na konzolah nimajo recoila?

Namreč ko model strelja s pušketino se praktično ne vidi recoila. Ali je to pač zato, ker nima scopa?

Bor H je izjavil:

Bullshit, Vietnam je notr, ko boš kupu Vietnam boš dubu sam kodo, ki ti bo te mape odklenila, think VIP pack 1.

edit: dokaz se skriva v ...\Battlefield Bad Company 2\Package\levels

Kakšno kodo če pa jst igram na novih 4 mapah zdj že 2 dni

verjetno niso Vietnamse ane? V tem patchu so ble vip mape in vietnam expansion, ki se bo odklenil tistim ki bodo kupili serijsko za njega

Vietnam bi znal biti zanimiv samo, če bo med orožji tudi metalec plamena. Ni boljšega, kot priti za hrbet ekipi snjaperjev in jih vse hkrati skuriš.:D

fredii ::

dobre so tele nove mape, sploh Heavy metal (avtomatski update za PC)...

dronyx je izjavil:

Vietnam bi znal biti zanimiv samo, če bo med orožji tudi metalec plamena. Ni boljšega, kot priti za hrbet ekipi snjaperjev in jih vse hkrati skuriš.:D

Noobspammer

Hexx ::

Tele nove mape so še kar vredu, kaj se vam zdi? Edino kar me moti je ogromna razdalja med mesti na na mapi Harvest (nekaj)..

globoko grlo ::

men so tut kul, razdalja me niti ne moti preveč, ker je dost vozičkov

Mi je pa zanimiv, prej sem mel k/d bl okrog oz. raje pod 1, zdej ga mam pa 3-4.
A to pomen, da so moji skilsi ratal superiorni? Al mogoče je sam špil kj bol natančen? Al kemperji še ne poznajo vseh skritih kotičkov in morjo dejansko špilat in ne sam sedet pa čakat?

Pa opažam, da bojo tavelke mape raj za sniperje, mamicu jim nabijem.

Ni ga večjega užitka k z nožkom zaštihat sniperja.

destroyer2k ::

Ali kdo ve če vietnam na steamu zahteva da moreš imetu bad company 2 steam verzijo? Ker včeraj je pisalo da ni potrebno danes pa piše da ga rabiš, ampak zelo nejasno.
««
35 / 44
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 459 60 61 62 )

Oddelek: Igre
3091531932 (812) Riff
»

Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

61285388 (41987) oo7
»

Battlefield 3 vs Cod Mw3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

29683690 (66176) Unknown_001
»

Medal Of Honor 2010 (strani: 1 2 3 4 )

19840352 (29757) Clubraider

Več podobnih tem