» »

Battlefield: Bad Company 2

Battlefield: Bad Company 2

««
21 / 44
»»

Dua'L ::

Samo če mi pa modern warfare 2 dela brez problema,pri bad company 2 se mi pa pojavljajo občasno črte kot da bi lagal.
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dua'L ()

MrX ::

moj nick: gredol
ce zeli kdo dodati
 http://bfbc2.elxx.net/sig/detail4/pc/gredol.png

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail4/pc/gredol.png

http://bfbc2.elxx.net/sigg-o-matic.php

Pesimist ::

Mater je hitri server browser zaj. Majn kot sekundo rabi da prikaze rezultat. Al je zato kje drugje vzrok? Ker serverov tudi nevidim tolko trenutno....

18Jerry18 ::

Dua'L je izjavil:

Samo če mi pa modern warfare 2 dela brez problema,pri bad company 2 se mi pa pojavljajo občasno črte kot da bi lagal.

Meni isto dela samo v bad company 2 - isto je bilo z staro 8800GT in starim C2D procesorjem... Sedaj imam C2Q9550, 5850, 4GB rama. Rešitev?

Pesimist je izjavil:

Mater je hitri server browser zaj. Majn kot sekundo rabi da prikaze rezultat. Al je zato kje drugje vzrok? Ker serverov tudi nevidim tolko trenutno....

učer je biu patch

18Jerry18 je izjavil:

Dua'L je izjavil:

Meni isto dela samo v bad company 2 - isto je bilo z staro 8800GT in starim C2D procesorjem... Sedaj imam C2Q9550, 5850, 4GB rama. Rešitev?

Ima še kdo takšno težavo in kako rešiti ta problem?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

particle ::

Kakšne "črte"? Misliš preveč fps na 60Hz? Priklopi v-sync.

Machete ::

A kdo ve zakaj zahteva ko zaženem špil: 'No disc found'
Downloadal in inštaliral sem preko EA DNL managerja.
Kje naj dobim disk če mam pa digitalno verzijo.. wtf?

Ima kdo kako idejo?

hvala

particle ::

Te je pri zaključku inštalacije vprašalo, če bi rad poganjal igro z DVDjem ali online preverjanje pristnosti. Ti si verjetno izbral prvo opcijo. Reinštaliraj.

XsenO ::

A te je med instalom vprašalo na kakšen način misliš avtenticirati špil? Ker verjetno bo to
1 + 1 = 1

Sploh nisem opazil te opcije. Sem dal vlečt še enkrat in bom inštaliral še enkrat, ter imel oke na pecljih za to opcijo.

tnx za enkrat

globoko grlo ::

ja pišuka, če tolk velzga checkboxa ne vidiš, kaj bo šele v špilu, mwuhaha

joke, da ne bo kdo resno jemal tega

že že sam checkbox ne strela prvi.. :P

Evo sm šeenkrat inštaliru, zdej mi updater updejta nek velik patch..
Samo spet ni bilo nobene opcije kak validation si naj izberem DVD/online.. ??

*ok no need to worry anymore, zgleda da je inštalacija v default mapo pomagala.. Gre v igro brez validacije. HUHU zdej pa akcija

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

particle je izjavil:

Kakšne "črte"? Misliš preveč fps na 60Hz? Priklopi v-sync.

Sem vklopil in je isto kot je bilo prej.
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

Zgodovina sprememb…

Rotaidal ::

Razloži točno kakšne črte, naredi sliko ali nekaj.

Občasno se mi pojavljajo takšne črte kot pri lagu, to mi dela samo pri 60Hz osveževanju.
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

Zgodovina sprememb…

Yaqwsx ::

prvic cujem, da se pri lagu pojavijo kake crte

Morda se mi zato pojavljajo te lomile črte (screen tearing) ker imam na 60hz osvezevanje ,na 75hz se mi to ne dogaja.
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

IvoJan ::

ja in zakaj potem nimas na 75??
|TUF X670E plus WIFI|9800X3D|arctic LF3 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Ker imam 23'' LCD in je bolje igrati na večji resoluciji.
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

A obstaja kaj slovenskih serverjev? In kako jih najdem ali vpišem oz. kje je konzola .. ali kaj podobnega :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

Dua'L je izjavil:

Morda se mi zato pojavljajo te lomile črte (screen tearing) ker imam na 60hz osvezevanje ,na 75hz se mi to ne dogaja.

Jaz sem zrihtal. Sedaj dela super! Nastavil sem na 1920 x 1050 (59Hz)

ShinseiYama ::

PBBANS

PBBANS

ENTserver

ENTserver

Link

Naš slo server:
Hardcore
Rush&Conquest odvisno od ljudi

Drugače sta pa še 2 slo serverja kolikor vem, eden od 515 drugi pa um nisem ziher neki gajming community(soory nimam linkov do njiih)
za 515 poišči v browserju imajo pa normal mode.

Opomba.
Serverji nasploh še niso zelo stabilni, tako da na mnogih boste doleteli crash, vsaj dokler EA ne da boljši revision.
Naš ENT ponavad crashne 1x dnevno( in ne ni host provider, ker pri različnih se isto dogaja.)

LP.

Cool da je HC. Ampak jaz se ga nisem nikdar vido. Verjetno ni Rush mode. :D
Ampak ze da je HC je fajn.

DrDeath

kul, thanks

A mogoče kdo ve, zakaj mi pri recon ne kaže več upgrejdov? Sem prišel do M95, zdej je pa tist kvadratek na desni prazen. Imam 3k pik, na deseni, kjer kaže koliko pik rabiš do next upgrejda, je pa 0. Al sem vse odklenu?

Špil se še vedno kr sesuva in sem frapse, xfire, skypija ipd ven pometal in glej hudiča, včeraj dosežem 19680 pik in nobenga screena, grrr

aja, pri assoult-u sem prišel do M413 al neki tazga, pa se mi ne zdo ravno fajn, a je M16A kj bolš?

ajd

u 3 pm

prekleti crashi

grrrrr

Zgodovina sprememb…

destroyer2k ::

globoko grlo

Do konca si prišel z upgraid.

JAz sem ranal fraps ob BC2. Prvi crash in zadnji do danes. 100% ga je fraps povzroco.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

ShinseiYama ::

Update:

Prišel nov server patch R7 upam da bojo zdaj bolj stabilni.

All servers are being patched to server version R7 at this time. Changes/Fixes . Several common crash fixes. Especially those which have monitoring scripts that rely on the Remote Admin interface should see stability improvements. . PunkBuster can send commands to Remote Admin interface (so 'pb_sv_task 0 -1 ' works) . Veteran-rank handling corrected (it was broken in R6 and possibly earlier) . Switched back to Release version of the low-level networking library; less debug output but higher performance . Increased the initial server reconnection interval to 30+rand(30) seconds . PB GUID generation is now based on EA account IDs (it used to be based on persona names) If you have any questions or concerns please open a support ticket. Thank you.

upam, da bo kej pomagal proti "game lost connection to the server"

borut212 ::

Kje se da dobit najceneje CD-key oz. serijsko številko?

Tu mas za 20EUR http://ecdkey.com/products/Buy-Battlefi...

Limited nerabis. Ker je brezveze. 4 unlocki vec by default kere takaltak do 4tega lvla unlockas in niso res kaj fejst uporabni.

Verbo ::

a kdo ve zakaj se po updatanju špil noče zagnt...
namest da bi šou v igro me vrže nazaj na desktop
hvala

lp

Outsajder ::

Zakaj meni napiše unable to conect ko se hočem konektat??

legice ::

Outsajder je izjavil:

Zakaj meni napiše unable to conect ko se hočem konektat??

ker pač ne more povezati na server,punkbuster ni na tekočem(tvoj ali od serverja),server ni updejtan,tvoja igra ni updejtana...ali pa general bug. pa si probu ostale serverje?
Prekopu vrt in našu Bin Ladna

Outsajder ::

Aha mi že dela nazaj:D

Bor H ::

Danes je tudi prišel ven popravek:
Server browser downloads 100 entries instead of 500 in a chunk this makes the Cancel button more responsive
Fixed crash during server browser refresh
Low-level networking library switched back to the optimized version (the game client was temporarily running with one that had more debugging logic in it)
Localization fixes in the scoreboard
Server browser ping handling code modified

uglavnem nekaj manjših zadev, osebno čakam na DX9 MG fix, pa mogoče da mal tekst v scoreboardu spremenijo, se še zmer v prvi vrstici prekrivajo črke in je zoprno

Slo-One ::

A mi kdo prosim razloži kako je mogoče, da lahko prodajajo cdkeye na ecdkey.com in ste to stren tu omenli, za takšno CENO!

Rotaidal ::

A ste lahko bolj offtopic?

Če rabiš pomoč pri nakupu: http://slo-tech.com/forum/8

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Rotaidal ()

Spet moj problem...

Specifikacija:
Ati Radeon HD5850
Intel Q9550
Mushkin (Redline) 4gb DDR2

Napajalnik: LC Power LC6550GP "Silent Giant" v2.2, 550W
+ 3.3 V: 35 A
+ 5.0 V: 40 A
+ 12V (1) : 16 A
+ 12V (2) : 18 A
- 12 V: 0,8 A
+ 5Vsb: 2,5 A
* 140 mm ventilator

Pri igranju ko tečeš ali hodiš naravnost občasno cuka-cukne, kljub temu da so FPS-ji čez 50. Se vam zdi, da je napajalnik za ta sistem "prešvoh" ? Kaj je sploh lahko še problem; procesor in grafična kartica sta nova.

Prosim za pomoč

Meizu ::

No ja, HD5xxx serije niso ravno neki kaloriferji, si pa upam trdit, da je tale lc550W absolutno prešvoh za ta sistem, ali pa je na sami meji. Poskusi z drugim napajalnikom.

M-XXXX ::

Napajalnik je več kot preveč za tale kompič:)

18Jerry18 je izjavil:

Spet moj problem...

Specifikacija:
Ati Radeon HD5850
Intel Q9550
Mushkin (Redline) 4gb DDR2

Napajalnik: LC Power LC6550GP "Silent Giant" v2.2, 550W
+ 3.3 V: 35 A
+ 5.0 V: 40 A
+ 12V (1) : 16 A
+ 12V (2) : 18 A
- 12 V: 0,8 A
+ 5Vsb: 2,5 A
* 140 mm ventilator

Pri igranju ko tečeš ali hodiš naravnost občasno cuka-cukne, kljub temu da so FPS-ji čez 50. Se vam zdi, da je napajalnik za ta sistem "prešvoh" ? Kaj je sploh lahko še problem; procesor in grafična kartica sta nova.

Prosim za pomoč

Aja še to...To velja pri testirani resoluciji HD!!! Pri nižji resoluciji pa ne šteka...prava uganka, v drugih igrah deluje popolnoma OK.

Bor H ::

Probej šaltat na Dx9 rendiranje. Osebno bi sicer stavil na slabo sinhronizacijo GPU-CPU, maš nekje v settings.ini (se mi zdi da je tako ime) možnost nastavt kolk se čakata, probi povečat/pomanjšat cifro.

vsakič ko zbiram spec sem v dilemi ali vzeti MGNM AM (močnejši metki) ali MMN AR (boljsi accuracy)..

glede drugega speca pa sem se navadu na 4X zoom.

mrX, to tut mene jebe, se nikakor ne morm odločt

4x opti je pa zakon, hehe

A se še komu kr kreša zadeva in pomaga samo hard reset? Pa nisem imel nobenga frapsa, xfijerja, skypija itd..
Ma mi gre na jetra, ker sem ravno v filingu in imam dobr score, pol pa freez, grrr

J3nc ::

MrX je izjavil:

vsakič ko zbiram spec sem v dilemi ali vzeti MGNM AM (močnejši metki) ali MMN AR (boljsi accuracy)..

glede drugega speca pa sem se navadu na 4X zoom.

MMN AR je zame velik bol, pri assault, če za uporabljaš še 4x scope pa še tolk bol v poštev pride.

DejaVu ::

a se rabi kak server (dejansko postavljen v slo), kjer bi mel slo folk 10-30 pinga?

lahko postavim, mam neuporabljene resource.
««
21 / 44
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 459 60 61 62 )

Oddelek: Igre
3071512218 (11784) Nesta
»

Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

61280377 (36976) oo7
»

Battlefield 3 vs Cod Mw3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

29680776 (63262) Unknown_001
»

Medal Of Honor 2010 (strani: 1 2 3 4 )

19839439 (28844) Clubraider

Več podobnih tem