Forum » Igre » Battlefield: Bad Company 2
Battlefield: Bad Company 2
globoko grlo ::
updejt, se vas je kr neki novih javl :)
old dogs:
Dr.Death
LooKMaN
Shaftiel
Bawtzki
Dirty_Morales
gozdar
cynicaldrink
.nNa.
Takai
Chopi
oNeiRoS
VodokotlicSLO
KleanupMan
Sahbazz
TitanG
babun
=666=
bolfenk
outsajder
legice
rovtar
gregabric
MesnaStrucka
selig
J3nc
Stok
hondavti
rookies:
xseno
grogmaster
PrivateMat
Nakso
Eskomar
d3f00l
PredatoR [SLO]
old dogs:
Dr.Death
LooKMaN
Shaftiel
Bawtzki
Dirty_Morales
gozdar
cynicaldrink
.nNa.
Takai
Chopi
oNeiRoS
VodokotlicSLO
KleanupMan
Sahbazz
TitanG
babun
=666=
bolfenk
outsajder
legice
rovtar
gregabric
MesnaStrucka
selig
J3nc
Stok
hondavti
rookies:
xseno
grogmaster
PrivateMat
Nakso
Eskomar
d3f00l
PredatoR [SLO]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: globoko grlo ()
destroyer2k ::
MrX
To ni mogoče, ker obstajajo časovni pasi, tako da če grejo ponoči popraviti, bo pri nam podnevi.
To ni mogoče, ker obstajajo časovni pasi, tako da če grejo ponoči popraviti, bo pri nam podnevi.
Pesimist ::
danes sem po pomoti spilal spet normal mode ker je server bil narobe oznacen. Kozlo bi lahko odsile tak gnili je. Bogi hvala za HC.
Ce nebi bilo HCja bi spil ze zdavnaj v kanto zabrisal. Kot da quake spilas. 10 metkov za kill iz assult rifla. Right in to nej bo fun.
XsenO ::
HCji so mi bili na začetku kul dokler se niso prelevili v sniper frag fest zaradi one shot one kill ne glede kam zadeneš. Vsi igrajo sniperje in se ne dda bolj nič naredit.
1 + 1 = 1
Bor H ::
Jst sm včer po naklučju padu na ene par HC serverjev, je kr zabavno, sem prov opazu da se ne zdraviš in medi packi nimajo učinka? Metke morš pa štet :D
medi packi majo ucinek. Sniperjev se pa izognes tak da spilas strateski. Jaz ne povoham Normal moda ce me ne zanese po pomoti gor ker mi kr slabo rata. Najrejse bi spil skuro ce nebi mel digitalne kopije. 100x slabsi kot MW2 je normal mode. HC mod pa je tak kot je MW2 normal. Tisto kaj pa ma MW HC pa tukaj nebos vido.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Vidim da imaš slabe izkušnje s to igro, čeprav je neumno primerjat MW2 pa BC2, sta drugače zastavljena, meni je BC2 fenomenalen, kljub občasnim napakam.
Pa ne govori bedarij. Jaz primerjam damage ne igre same. Mediapack v HCju pa je se nujnejsi kot normal ker mas permanenti blure vision ce ne pohelas.
Zgodovina sprememb…
Ah, pol pa se opravičujem, sem se ustrašu da cel BF primerjaš z CODom..c-c-c
Ti je šlo pa prej eno igro kr fajn, snajper proklet :P
Ti je šlo pa prej eno igro kr fajn, snajper proklet :P
Hm malo prej sem na normal mod naleto ker je spet mel HC v imenu. Pol pa nevem vec kaj je blo.
Good Guy ::
dej sawyer, samo jambranje te je..
pejt pol igrat tako opevani COD ne pa da tuki govoriš bedarije k grejo sam teb v nos(100 postov z isto tematiko kok smrdi normal mode)!
pejt pol igrat tako opevani COD ne pa da tuki govoriš bedarije k grejo sam teb v nos(100 postov z isto tematiko kok smrdi normal mode)!
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
MrX ::
medi packi majo ucinek. Sniperjev se pa izognes tak da spilas strateski. Jaz ne povoham Normal moda ce me ne zanese po pomoti gor ker mi kr slabo rata. Najrejse bi spil skuro ce nebi mel digitalne kopije. 100x slabsi kot MW2 je normal mode. HC mod pa je tak kot je MW2 normal. Tisto kaj pa ma MW HC pa tukaj nebos vido.
solzica
Ce bi vedo kak se na totem bednem forumu podpis naredi brez da nekaj rdeco sveti bi tudi blo cool.
Zgodovina sprememb…
En je prej vprašal kolk je misij: http://www.gamefaqs.com/console/xbox360... maš v enmu od FAQjev naštete misije, mislm da v tistmu za PC
Kaj se mi samo zdi ali ima N95 vec powera kot druge snajpe? Sicer ne damage ampak hitrost metka da leti bol ravno?
MrX ::
bluefish ::
Berserker ::
Mogoče je mislil M95 .
Mene zanima nekaj, a je mogoče na pc priključit sixaxi(ps3 gamepad) potem pa z njim igrat BF BC2 SP ker sem z miško taki n00b kot pc pripadnik prvič na konzoli, kolegi so se prav smejali mojemu igranju, ker sem ful navajen sam prste premikat po gampeadu. LP.
Mene zanima nekaj, a je mogoče na pc priključit sixaxi(ps3 gamepad) potem pa z njim igrat BF BC2 SP ker sem z miško taki n00b kot pc pripadnik prvič na konzoli, kolegi so se prav smejali mojemu igranju, ker sem ful navajen sam prste premikat po gampeadu. LP.
gamepad ziher lahko, ce pa PS3jev sixaxis pa nevem no. Ce je generalno PC kompatibilni, ja.
Zgodovina sprememb…
legice ::
Mogoče je mislil M95 .
mam ps2 priklopljen in dela,čeprav izpadeš noob=)
Prekopu vrt in našu Bin Ladna
še inžinirja nism do konca,ostale sem pa komi dotaknu....joj zaustajam
KAj sem mislo. Oni stojeci mashineguni z scitom. Jaz nic nevidim skoz steklo. Vse crno in kompletno neuporabno. Mam pa zadnje nvidia drivere.
Pol naj ga pa popravjo, sem mislu da je to kakšna finta da niso premočne havbice, je kr fajn nadležno ja.
mene pa nekaj zanima glede ump 45,mitrolezka ki jo dobiš kot zadnji unlock pri inžinirju. a je bila pomota da se ta orožje odklene zadnji ali kaj,saj je zadeva šibkejša od ostalih in samo 25 metkov ima v okvirju.
no sem pa tam gor videl,da je dobra za na daljavo...ampak koliko to pomeni v igri?
aja pa kako to,da imata tam zgoraj uzi in pp 2000 več škode kot pa kalašnik z dušilcem?
no sem pa tam gor videl,da je dobra za na daljavo...ampak koliko to pomeni v igri?
aja pa kako to,da imata tam zgoraj uzi in pp 2000 več škode kot pa kalašnik z dušilcem?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: legice ()
GT-Turbo ::
Kakšne zmožnosti ima tak računalnik na tej igrci? dela na medium?
procesor : Intel Core2 Duo T6500 2,1
pomnilnik : 4 GB DDR2, 800 MHz
trdi disk : 320 GB SATA, 5400 obr/min
grafična kartica: ATI Mobility Radeon HD 4650 1024 MB
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GT-Turbo ()
Kakšne zmožnosti ima tak računalnik na tej igrci? dela na medium?
solidne bi rekel in na medium bi moralo delati brez večjega problema.
Zakaj pa potem moj nedela na medium? 8800GT in kvad 3Ghz?
No dela ze samo nowehre kaj bi se igrabilno oznaceval ko se dim pojavi.
No dela ze samo nowehre kaj bi se igrabilno oznaceval ko se dim pojavi.
Dua'L ::
Še na mojem ne dela lepo na high pa mam HD5870 Quad 9550 4gb ddr2 800mhz (40-70fps 1680x1050)
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3
matonson ::
Če bo tekoče brez kšne hude akcije. Kaj je tekoče? 40+fps Ali drgač. Tekoče je takrat, ko miška nima laga.
Moj tamal ma x2 5600 pa hd5770 pa ni kšne sile. Na low lih komi. Kuj k je mal akcije začne pošteno cukat. Je bla pa to beta. Sam kolkr berem tlele kšnih hudih razlik v hitrosti ni ali pač?
Moj tamal ma x2 5600 pa hd5770 pa ni kšne sile. Na low lih komi. Kuj k je mal akcije začne pošteno cukat. Je bla pa to beta. Sam kolkr berem tlele kšnih hudih razlik v hitrosti ni ali pač?
kvad baje pomaga. Jaz lahko na navitem 9300 (3Ghz) 8800GT spilam na low cisto tekoce. Niti v dimu ni opaznega slowdowna. Ce pa zacnem upat settingse pa se ze pojavi ja. Sahdows pa effekts mam obvezno na low. Detail bi mogoce lahko dal se medium. Drevesa ze zgledajo 1000x bolse kot ti narisani pixli na low. Kaj vec pa ni sans.
Še na mojem ne dela lepo na high pa mam HD5870 Quad 9550 4gb ddr2 800mhz (40-70fps 1680x1050)
ja pol pa je nekje problem,ker jst mam high in dela zelo vredu,mam pa quad 9800,ati 4850 in 4 gb rama,igram pa na medium da zmanšam lag sevede
Če bo tekoče brez kšne hude akcije. Kaj je tekoče? 40+fps Ali drgač. Tekoče je takrat, ko miška nima laga.
zdi se mi da ma tvoj tamal proc mal prešvoh za grafično. jst sm mal isto 2jedrca z 4850 in je torkiral ko nč,zamenjam proc za 4 jedrca in lavfa vredi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: legice ()
matonson ::
Ja, res je. Zato pa tud pravim, da bo lahko vesel, če bo s procesorjem C2D T6500(mislim, da je malenkost slabši od x2 5600) in takšno grafično kot jo ima poganjal tekoče bc2.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 4 … 59 60 61 62 )Oddelek: Igre | 511756 (11322) | Nesta |
» | Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 80090 (36689) | oo7 |
» | Battlefield 3 vs Cod Mw3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 80677 (63163) | Unknown_001 |
» | Medal Of Honor 2010 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 39408 (28813) | Clubraider |