Forum » Igre » Battlefield: Bad Company 2
Battlefield: Bad Company 2

Bor H ::
Nikjer ne downloadaš, zaženeš BC2, klikneš na Vietnam in potem nekam vneseš kodo. Vietnam mape imamo od zadnjega updejta vsi na disku.

guest ::
Globoko vdihni in poglej video low.Čisti dokaz kakšni igralci v (ENT ) clanu igrajo z neznanjem,dobi ban pa se že joče zakva??..haha
"Hja, kapo dol"Človek je kar malo žalosten. Škoda, tudi zaradi tega da takšni nesposbni igralci,igra BFBC2 kar malce umira !
Navdušeni igralci so je kar malo žalostni k na koncu dobi izjavo "ENT BFBC2 celo SLOVENIAN TEAM Chopper SKILL" na koncu pa BAN !! haha
Zasužen ban ,če nezna upoštevat server rules.
Follow the server Rules , NO BASE RAPING, DO NOT BE ABUSIVE TO ANY PLAYERS, WE will !Kick/Ban !
Gl.
"Hja, kapo dol"Človek je kar malo žalosten. Škoda, tudi zaradi tega da takšni nesposbni igralci,igra BFBC2 kar malce umira !
Navdušeni igralci so je kar malo žalostni k na koncu dobi izjavo "ENT BFBC2 celo SLOVENIAN TEAM Chopper SKILL" na koncu pa BAN !! haha
Zasužen ban ,če nezna upoštevat server rules.
Follow the server Rules , NO BASE RAPING, DO NOT BE ABUSIVE TO ANY PLAYERS, WE will !Kick/Ban !
Gl.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: guest ()

ShinseiYama ::
He he no ja hvala za reklamo Guest oz Mr.Power iz SVCja, jup to je nekak standard pokol ki ga nardimo če pridemo do helikopterja, tole je HC , nič drugače ni na softcore-u.
Imamo 3 zelo dobre chopper gunnerje, Aqul, Swooz in Te_master, jst sm pa vedno pilot :).
Kot vedno rečem, nismo mi krivi da ne znajo sklatit enga chopperja, če bi bli mi v nasprotni ekipi, noben chopper ne bi bil v zraku in nas tako rejpal XD.
Moram pa priznat da skor jizzam ko takole koljemo, si lepo musko naštimam ponavad, in lepo cruisam , medtem ko ostali šicajo he he
Imamo 3 zelo dobre chopper gunnerje, Aqul, Swooz in Te_master, jst sm pa vedno pilot :).
Kot vedno rečem, nismo mi krivi da ne znajo sklatit enga chopperja, če bi bli mi v nasprotni ekipi, noben chopper ne bi bil v zraku in nas tako rejpal XD.
Moram pa priznat da skor jizzam ko takole koljemo, si lepo musko naštimam ponavad, in lepo cruisam , medtem ko ostali šicajo he he

Berserker ::
Za tole kroženje z helijem pilotu še točke nebi dal. A ste na pc res vsi tako napeti ter razdraženi ? Se sreča da igram na ps3 kjer je folk dosti bolj prijazen ter se marsikdo v naši ekipi ob failu ne sekira zaradi napak. Ampak se raje nasmejimo češ to je samo igrica za prosti čas. Ti klani pa tudi delujejo kot wannabe true army.

Bor H ::
Eni preveč resno jemljejo igre, jaz se probam zabavat in uživam ob zvokih eksplozij in v prizorih ko vse leti na vse konce. Če kdo naredi neumnost, so what.

He he sj mi igramo za zajebancijo, sploh kj druzga obstaja XD, drgač se nebi dnevno smejali ko budale ko se kej smešnega zgodi... in skoraj vedno se jup.
Drgač pa mislim da jaz še najbolj preklinjam in popizdevam, skoraj vedno ko igramo, a v naših pravilih jasno piše kako in kaj, in vse kar se reče med igranjem se ne sme vzeti resno.
Jebi ga jst sm mal bl agresiven glede teh stvari, a vsi vejo da je konec koncev samo zajebancija in nič drugega, kar vam lahko tudi drugi povejo :).
To vam lahko naši člani povejo.
Mi kot ENT ne jemljemo preresno igranje razen če se odločimo za to.
Na koncu se nam gre samo za to da se imamo fino, in relaxamo ko igramo oz. tudi popolnoma nasprotno, in sprostimo agresijo v igri he he.
lp
Evo še dva sem gor uploadal, na enmu se zajebavamo na enmu sm pa vietnam igral, tam kjer se zajebavamo z chopperjem poglejte tazadnjih 30s, ko parkeram chopper na mino sredi cesteXD
Vsi so HD.
Seveda vsi ki hočejo kaj igrati skupaj vabljeni na našo stran.
http://www.extremenastytossers.com
p.s. jutr bom uploadal še enga kjer pa še bolj popizdevam , he he.
Drgač pa mislim da jaz še najbolj preklinjam in popizdevam, skoraj vedno ko igramo, a v naših pravilih jasno piše kako in kaj, in vse kar se reče med igranjem se ne sme vzeti resno.
Jebi ga jst sm mal bl agresiven glede teh stvari, a vsi vejo da je konec koncev samo zajebancija in nič drugega, kar vam lahko tudi drugi povejo :).
To vam lahko naši člani povejo.
Mi kot ENT ne jemljemo preresno igranje razen če se odločimo za to.
Na koncu se nam gre samo za to da se imamo fino, in relaxamo ko igramo oz. tudi popolnoma nasprotno, in sprostimo agresijo v igri he he.
lp
Evo še dva sem gor uploadal, na enmu se zajebavamo na enmu sm pa vietnam igral, tam kjer se zajebavamo z chopperjem poglejte tazadnjih 30s, ko parkeram chopper na mino sredi cesteXD
Vsi so HD.
Seveda vsi ki hočejo kaj igrati skupaj vabljeni na našo stran.
p.s. jutr bom uploadal še enga kjer pa še bolj popizdevam , he he.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ShinseiYama ()

BigWhale ::
V vseh teh igrah bi morali ukiniti K/D ratio. Igranje bi bilo precej bolj zabavno. Tko imas pa sedaj ljudi, ki se skrivajo po grmovju, s selotejpom cez crouch tipko. Ker jim ni jasno, da je recon recon in ne sniper.
Pol pa na Heavy Metal mapi prides s tankom izza ovinka in na drugi strani trije sovrazni tanki. Ti noben fastload ne pomaga, ker tud ce jih pobijes, so za njimi mine, k jih je nastavil inzinirc k je iz tanka ven skocil preden je expodiral. :>
Tist gunning v chopperju je pa, nevem no. A ni noben na helikopter streljal, take lepe kroge je delal. :>
Pol pa na Heavy Metal mapi prides s tankom izza ovinka in na drugi strani trije sovrazni tanki. Ti noben fastload ne pomaga, ker tud ce jih pobijes, so za njimi mine, k jih je nastavil inzinirc k je iz tanka ven skocil preden je expodiral. :>
Tist gunning v chopperju je pa, nevem no. A ni noben na helikopter streljal, take lepe kroge je delal. :>

BALAST ::
Še ena lepa promocija BF:BC2 za lastnike grafičnih kartic Sapphire (prijava na strani in vpis serijske kode grafične kartice).
Kupiš BF:BC2 prek EA Spletne trgovine in na SCC ti podarijo še kodo za BF:BC2 Vietnam.
Kupiš BF:BC2 prek EA Spletne trgovine in na SCC ti podarijo še kodo za BF:BC2 Vietnam.

DrDeath če preklinjaš daj vsaj tisti čas slušalke na mute, jaz ravno nebi užival da zraven mene nekdo preklinja na veliko. Na valparaizo oz tisto mapo z otočkom bi morali dodat AA ZU-23 za hišo, potem dvomim da bi se lahko kdo takole igral.

McGregorSL ::
DrDeath če preklinjaš daj vsaj tisti čas slušalke na mute, jaz ravno nebi užival da zraven mene nekdo preklinja na veliko. Na valparaizo oz tisto mapo z otočkom bi morali dodat AA ZU-23 za hišo, potem dvomim da bi se lahko kdo takole igral.
Al pa, da za hisko postaviš one big red win button??... ne rabis... ce bi folk mal RPGje vzel v roke in ne bi skos sniper klase igral bi blo drugac... prav zasluzl so si pokol :D

tr33k verjetno si mislu mikrofon, eh glih da se mi, ko se uživa se uživa, nismo zastonj extreme nasty tosserji XD.
Drgač pa je mcgregor lepo reku, do zdaj smo po serverjih naleteli samo na par folka k je bil zadost pameten in nas spravil dol, že samo to da gre negdo za engija še ne pomen da je sposoben klatit chopperje, smo doživel že na public, in na klanskih serverjih, seveda ponavadi nas klani banajo zaradi cheatanja XD, kar pa seveda ni res.
Evo uploadal na yutube od včeraj celo rundo od isla inocentess, 3 ENT ji smo napadal , ko se odloči Te_master naš tretji ENTjevec da nam malo pokvari filmček s tem da klati naš čoper dol, zj treba neki vedet tle , on in še par drugih ENTjevcev zna klatit chopperje z veliko natančnostjo, kot se lahko vidi v filmu, mu je ratalo nas 2x zadeti z RPG in 2x mi je ratalo spizdit na popravilo, 3jič nisem imel sreče.
Za tiste k ne prenesejo kletja ne glejte , preklinjam in pizdim ko stari ate.
Direk link:
Upam da uživate tko kot mi.
LP
Drgač pa je mcgregor lepo reku, do zdaj smo po serverjih naleteli samo na par folka k je bil zadost pameten in nas spravil dol, že samo to da gre negdo za engija še ne pomen da je sposoben klatit chopperje, smo doživel že na public, in na klanskih serverjih, seveda ponavadi nas klani banajo zaradi cheatanja XD, kar pa seveda ni res.
Evo uploadal na yutube od včeraj celo rundo od isla inocentess, 3 ENT ji smo napadal , ko se odloči Te_master naš tretji ENTjevec da nam malo pokvari filmček s tem da klati naš čoper dol, zj treba neki vedet tle , on in še par drugih ENTjevcev zna klatit chopperje z veliko natančnostjo, kot se lahko vidi v filmu, mu je ratalo nas 2x zadeti z RPG in 2x mi je ratalo spizdit na popravilo, 3jič nisem imel sreče.
Za tiste k ne prenesejo kletja ne glejte , preklinjam in pizdim ko stari ate.
Direk link:
Upam da uživate tko kot mi.
LP

Jaz zagotovo uživam, ampak superiornost določenih vozil na določenih mapah kvari ta užitek. Ni lepše ko na tistih novih mapah z tankom slučajno zadenem transportni helikopter ali pa havoka ter apachija. Saj lahko vzamem rpg pa tracer dart gun, ampak rpg je AT orožje pa še tečno je zadeti z tem dartom, nevem a pri Dice niso slišali za stingerja ali pa iglo.
Dr death lahko bi se preimenovali v extreme angry aggressive player.
Saj ne samo šalim se.
Dr death lahko bi se preimenovali v extreme angry aggressive player.

he he true true
Uporab AT4 sledilni RPG vedno deluje :)
Bo treba st0jko ja , slej ko prej.
Uporab AT4 sledilni RPG vedno deluje :)
Bo treba st0jko ja , slej ko prej.

Jaz zagotovo uživam, ampak superiornost določenih vozil na določenih mapah kvari ta užitek. Ni lepše ko na tistih novih mapah z tankom slučajno zadenem transportni helikopter ali pa havoka ter apachija. Saj lahko vzamem rpg pa tracer dart gun, ampak rpg je AT orožje pa še tečno je zadeti z tem dartom, nevem a pri Dice niso slišali za stingerja ali pa iglo.
To, da ni nobenega nameskega A-G orozja je najvecji fail v igri. Nad helikopterje z RPGji in nekimi tracer darti? Lepo vas prosim. Takih traparij se v filmih ne pocnejo. ;>

legice ::
mal neumesna, ampak kaj si nucu za snemanje, da je tako gladko, ker meni z frapsi nikoli kaj takega ne uspe
Prekopu vrt in našu Bin Ladna

Fraps
jup snemaj na drug disk, ne na istega kjer maš OS in igre, pa tam izber lock framerate , ter naštimi na 40FPS da snema, tko ti bo tudi v igri dovolj gladko da lahko brez problema igraš in snemaš.
jup snemaj na drug disk, ne na istega kjer maš OS in igre, pa tam izber lock framerate , ter naštimi na 40FPS da snema, tko ti bo tudi v igri dovolj gladko da lahko brez problema igraš in snemaš.

def0r ::
Ne rabis 40fps, naj nastavi 25 :) Vec kot dovolj tako sm jaz snemal in tudi na youtube objavil tudi BC2 playthrough brez zatikanja.

jst imam to na 40 zato da ko igram je tekoče igranje brez zatikanja, že 30 je več kot dovolj, sam mam raje gladko igranje tko da 40 je glih prav , vsaj zame.
lp
lp

Dua'L ::
Nova mapa Battle for Hastings bo čez nekaj minut odprta! Upam da bojo še dodal kaj orožij in pasti kar se v vietnamu spodobi :D
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dua'L ()

ManDriver ::
Od Vietnama sem priačkoval bistveno več, kot nek posiljen retro update. Da dejstva, da med musko ni komada Paint it Black, niti ne omenjam... :-)
--
If all the world is a stage, where is the audience sitting?
If all the world is a stage, where is the audience sitting?

legice ::
komp prešvoh..nebi reku če furam tole špilco na medium brez kakega zatikanja
ampak za na drugi disk snemat, to pa bo treba sprobat

Prekopu vrt in našu Bin Ladna

komp prešvoh..nebi reku če furam tole špilco na medium brez kakega zatikanjaampak za na drugi disk snemat, to pa bo treba sprobat
![]()
Zajemanje ekrana locljivosti 1920x1080 pri 25fps generira ~155MB podatkov v eni sekundi (brez zvoka). Samo zajemanje ni tako CPU potratno, ko moras pa stvar hkrati se enkodirat v nek video format, pa lahko postane zelo CPU potratno.

globoko grlo ::
Eno vprašanje za znalce, a je normalno, da jest iz kritja ene 3-4x šicnem modela (vedno špilm HC), pa pač ne crkne, me opazi, se obrne in fašem metek v čelo, takorekoč instantno.
A je to skill al cheat?
A je to skill al cheat?

McGregorSL ::
Na koncu ni samo odvisno od skilla. V vseh špilih imaš še faktorje kot so, zamik pri povezavi (lag), razne grafične napake, motor igre ne zaznava pravilno zadetkov, nevidni zidovi, splošni "bugi", in pač sreča. Na koncu pa skill, da vse to vzameš v zakup in izkoristiš... to pa je skill.

globoko grlo je izjavil:
Eno vprašanje za znalce, a je normalno, da jest iz kritja ene 3-4x šicnem modela (vedno špilm HC), pa pač ne crkne, me opazi, se obrne in fašem metek v čelo, takorekoč instantno.
A je to skill al cheat?
Jest takim pol vrnem...
... z mortarjem! Al pa tankom. ;>

guest ::
" na public ste heroji"takih je veliko !!
DrDeath uploadal na yutube od včeraj celo rundo od isla inocentess.Ko bpš dal video od match ESL ali CB takrat se boš lahko havalil in delal reklamo !
Ne pa pozabi da ponovem boš moral imet install UAC3 da neboš govoril ali pisal bedarije .
Dokaži match video ??hero
Banned pa zaluženo dobiš saj dokazuješ kulturo na server in kako ste zelo brihni da ne upoštevate RULES servera.
Vsaka vam čast!!
DrDeath uploadal na yutube od včeraj celo rundo od isla inocentess.Ko bpš dal video od match ESL ali CB takrat se boš lahko havalil in delal reklamo !
Ne pa pozabi da ponovem boš moral imet install UAC3 da neboš govoril ali pisal bedarije .
Dokaži match video ??hero
Banned pa zaluženo dobiš saj dokazuješ kulturo na server in kako ste zelo brihni da ne upoštevate RULES servera.
Vsaka vam čast!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: guest ()

sheldon ::
V vseh teh igrah bi morali ukiniti K/D ratio. Igranje bi bilo precej bolj zabavno. Tko imas pa sedaj ljudi, ki se skrivajo po grmovju, s selotejpom cez crouch tipko. Ker jim ni jasno, da je recon recon in ne sniper.
...
Drugače se da crouch tipko naštimat na toggle pod nastavitvam! :)

Drugače se da crouch tipko naštimat na toggle pod nastavitvam! :)
Ja, sam to je brez veze, ker ti game ne simulira, da ti noga zaspi ce pol ure klecis. Bi ti moral laufanje izklopit al pa kej. Al pa tko, da ustanes in pol nardis pol koraka naprej, pol pa na tla pades, k ti je noga zaspala.
Pa za drama efekt bi lahko se character reku: "Shit, my leg fell asleep! It's completely numb."
Ce bi bil pa kak sovojak zraven bi pa replyal: "Asleep? It stinks like it's dead!"
Recon je bloody recon! K mora tankistu povedat kje so tanki in helikopterji, zato, da z APCjem ne prpeles med tri sovraznikove tanke, kar se kr dogaja. :>

globoko grlo ::
a pr vietnamu bojo samo ta orožja, al dobimo kkšne nove, pa 4x scope na kalašniku bi mel, pa tko ...
Pa se mi zdi, da nam deluje bolj tekoče, bolj gladko kot bc2. A ima še kdo tak občutek?
Aja, pa kako nej treniram headshote. Jest jih kr naprej dobivam, ko pa sam cilam, gre pa vse v pm nekam.
Pa se mi zdi, da nam deluje bolj tekoče, bolj gladko kot bc2. A ima še kdo tak občutek?
Aja, pa kako nej treniram headshote. Jest jih kr naprej dobivam, ko pa sam cilam, gre pa vse v pm nekam.

Heavy ::
@ globoko grlo
1. Da, kmalu boš lahko kupil DLC, ki bo omogočal dodajanje optike na Vietnam orožja. Baje da bo na voljo red-dot, acog in thermal optika v slogu MW2
2. Da, igra deluje veliko lepše kot obični BC2
3. Omisli si aimbot, bo vse sam delal. Sarkazem na stran; z običnimi puškami vedno ciljaj malo pod vrat sovražniku, od-sunek bo pa poskrbel da bo puška med streljanjem malo zlezla gor v predel glave. Streljaj rafalno po 4 naboje, to bo preprečilo da bi puška postala nenatančna.
1. Da, kmalu boš lahko kupil DLC, ki bo omogočal dodajanje optike na Vietnam orožja. Baje da bo na voljo red-dot, acog in thermal optika v slogu MW2
2. Da, igra deluje veliko lepše kot obični BC2
3. Omisli si aimbot, bo vse sam delal. Sarkazem na stran; z običnimi puškami vedno ciljaj malo pod vrat sovražniku, od-sunek bo pa poskrbel da bo puška med streljanjem malo zlezla gor v predel glave. Streljaj rafalno po 4 naboje, to bo preprečilo da bi puška postala nenatančna.

Za recoil se NIKOLI ne kompenzira med merjenjem. Ce 'delas headshote' od dalec, potem bi moral meriti NAD glavo, da upostevas padec krogle proti zemlji. Rafalno pa itak ne streljas, ker so sniper puske pol avtomatske, tiste slabse. Boljse so vse manual. :>
Kako pa igra to simulira, pa ne vem. :) Verjetno na pol.

FN2000 je še kar izjema ima dokaj nizek recoil ampak tudi hitreje skuri naboje in ni tako močna. Nevem kaj išče SCAR med SMG-ji. Čeprav je v igri light verzija je preveč močna za ta klas.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 4 … 59 60 61 62 )Oddelek: Igre | 530492 (904) | PacificBlue |
» | Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 85164 (41763) | oo7 |
» | Battlefield 3 vs Cod Mw3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 83564 (66050) | Unknown_001 |
» | Medal Of Honor 2010 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 40304 (29709) | Clubraider |