Forum » Igre » Battlefield: Bad Company 2
Battlefield: Bad Company 2
Dobrawc ::
zame rabi nerf: M60, usi LMG-ji na splošno, tamala kalašnikov od enžinerca, CG, in sluge bi mogli šotarcam uzet ker je totalno nerealistično in premočno in prenatančno...
M1 garand in M14 bi mogli narest tako da z magnum ammo zmiri ubijeta z dvemi šusi...in assult orožja (nekatera) so mal podhranjena...
To je MOJE mnenje.
M1 garand in M14 bi mogli narest tako da z magnum ammo zmiri ubijeta z dvemi šusi...in assult orožja (nekatera) so mal podhranjena...
To je MOJE mnenje.
IvoJan ::
a sa da na M1 garand dat kaksen scope??
|TUF X670E plus WIFI|9800X3D|arctic LF3 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
Good Guy ::
najbolj so nerfali m95 pomoje...
ni lihk realno da moreš nekoga 2x s snajpo tazga kalibra zadet da pade
ni lihk realno da moreš nekoga 2x s snajpo tazga kalibra zadet da pade
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Če govorimo o realizmu...7.62 x 51mm kaliber človeka ubije na vseh razdaljah, če ga zadane v trup...Tko da: če bi bla igra realistična bi biu G3 najbolša puška, pa ni, ker more bit igra uravnotežena...
Pa itak je snajpanje narejeno očitno prelahko...Zato jih je pa tolk teh kao "snajperjev"...
meni je tu lazje snajpat kokr pa v kaksnem CoDu :)
Bananovec ::
Hardcore je kar težko snajpat, posebej če si tak noob kot jaz.
Prej kot najdem neko dobro točko s katere snajpam me prej že 10x ubijejo. Ko pa v miru pridem do te točke pa potem celo nasprotno ekipo posnajpam. Seveda me potem nekdo z tankom pošlje na lepše kraje...
Damn, preveč se Ramboja grem pa nimam nobene taktike .
Prej kot najdem neko dobro točko s katere snajpam me prej že 10x ubijejo. Ko pa v miru pridem do te točke pa potem celo nasprotno ekipo posnajpam. Seveda me potem nekdo z tankom pošlje na lepše kraje...
Damn, preveč se Ramboja grem pa nimam nobene taktike .
lol lih v HC je najlazji campat pa snajpat :D 1 shot 1 kill :) pa najbolsi mi je un cist ta prvi sniper :D
Meizu ::
Ja. Hočete reč, da snajpe visokega kalibra realno ne odtržejo pol glave tarči al kaj? Raje naj nerfajo preprostost snajpanja, kot pa samo moč. Ker drugače bo samo še bolj nerealno kot je že.
+1
janwoolf ::
dons sm prvc nalagu novo igro. pa ne morm kar igrat. ko zelim naprej, pa gre v levo. tud s misko ne morem ravnat. ce premaknem v levo, igra pa se premika gor.
rabm pomoc.. hvalaa
rabm pomoc.. hvalaa
C2D E8400, Crucial Ballistix Tracer 2x1gb PC-8500,
P5K-E, XFX 8800GTS (G92) 512MB,Antec nine hundred
cooling 4x120mm and 1x200mm, Enermax Infiniti 650W
Dua'L ::
dons sm prvc nalagu novo igro. pa ne morm kar igrat. ko zelim naprej, pa gre v levo. tud s misko ne morem ravnat. ce premaknem v levo, igra pa se premika gor.
rabm pomoc.. hvalaa
Original?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3
odlopi vse gamepade, joysticke in volane ki jih mas vklopljene v racunalnik.. ti dual pa ne seri ker se je to meni na original igri dogajalo
janwoolf ::
nimam originala. ja mam vse odklopljeno!! ka na naredm...
C2D E8400, Crucial Ballistix Tracer 2x1gb PC-8500,
st0jko ::
Vse datoteke iz crack mape prekopiraj... Tudi tiste "*.txt". Pa kupi original, ker je odlična igra za MP. MP pa brez originala ne moreš igrat.
keks?
legice ::
Vse datoteke iz crack mape prekopiraj... Tudi tiste "*.txt". Pa kupi original, ker je odlična igra za MP. MP pa brez originala ne moreš igrat.
+1
res se splača....
Prekopu vrt in našu Bin Ladna
Slo-One ::
Sej potem je čis jasno ko eni šimfajo igro, če pa nimajo orginala, da bi vedli kako igra tam deluje. (samo za primer ne nanaša se na @janwoolf-a)
Sej potem je čis jasno ko eni šimfajo igro, če pa nimajo orginala, da bi vedli kako igra tam deluje. (samo za primer ne nanaša se na @janwoolf-a)
janwolf je zanimiva prikazen
=666= ::
A je že kdo probal nove catalyste 10.4 ? Spet se mi mape nalagajo 2 ure . Ne razumem jest teh ljudi , najprej izdajo 10.4 Preview ki to odpravi , pol dajo pa končno verzijo ,je pa spet zjeban .
jaz sem se vedno na previewu tako da nevem kaj je narobe :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IvoJan ()
flekec ::
Lep pozdrav vsem
Imam eno hudo težavo, za katero mislim da bo moj bratec in bratranec ob jajčka. No mali je igral bad company 2 ko je bil moj comp fraj. Z bratrancem sta uporabila nek cheat, jaz včeraj probam, in mi javi da sem za stalno bannan. Obrnil sem se na Evenbalance, jim povedal kaj se je zgodilo, ampak jih to ne zanima, v glavnem špil je hin.
Prek neta sem naročil cd-key, pa me zanima če lahko uporabim isti EA račun, ker bi rad da mi ostane rank, al je bolje da uporabim no mail, in naredim nov EA račun.
Aja pa če kdo ve, lahko z tem originalom instaliram in uporabim nov key, ali raje potegnem z Ea, tam je itaq zastonj, nebi rad dobo še za ta key ban.
lep pozdrav
aja, meizu, špil je dokaj realn, bolj kot mw2, tu z snajpom ne ubiješ kar tak, razen če je tip na miru, v mw2 ga skineš ko keks, drugač pa v resnici tud ni snajpanje enostavno, tak kar se menmo
Imam eno hudo težavo, za katero mislim da bo moj bratec in bratranec ob jajčka. No mali je igral bad company 2 ko je bil moj comp fraj. Z bratrancem sta uporabila nek cheat, jaz včeraj probam, in mi javi da sem za stalno bannan. Obrnil sem se na Evenbalance, jim povedal kaj se je zgodilo, ampak jih to ne zanima, v glavnem špil je hin.
Prek neta sem naročil cd-key, pa me zanima če lahko uporabim isti EA račun, ker bi rad da mi ostane rank, al je bolje da uporabim no mail, in naredim nov EA račun.
Aja pa če kdo ve, lahko z tem originalom instaliram in uporabim nov key, ali raje potegnem z Ea, tam je itaq zastonj, nebi rad dobo še za ta key ban.
lep pozdrav
aja, meizu, špil je dokaj realn, bolj kot mw2, tu z snajpom ne ubiješ kar tak, razen če je tip na miru, v mw2 ga skineš ko keks, drugač pa v resnici tud ni snajpanje enostavno, tak kar se menmo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: flekec ()
flekec ::
janwolf, jaz sem jo kolegu parkrat nalago, pa je blo tu zmeraj isto sranje, kak si prišo iz vode je kar v nebo vse obrnlo pa šlo po svoje, probaj reloaded verzijo, še bolše pa original, takrat postane zanimiva
Berserker ::
Eh tale igra je še daleč realnosti , glede snajperjev teh bi lahk blo največ 4 ali 2 v eno stran. Assault rifle delajo premalo škode pa zdi se mi da po nekaj desetih nabojah že cel nabojnik izprazneš.
globoko grlo ::
pa zdi se mi da po nekaj desetih nabojah že cel nabojnik izprazneš.
heh, kje pa ni tko?
Drgač se pa strinjam!
Morale bi biti omejitve glede classov, kolk kerih je lohka v teamu. Zdej maš pa 100 kemperjev/sniperjev in noben nič ne dela, pa ponavad še strelat ne znajo.
Igra postane smešna ko so v nasprotni ekipi, ko se igra SQUAD TDM seveda, trije dohtarji in en snajper. Ubiješ dva potem pa pride tretji hudič in oba oživi.
Seveda pa trije dohtarji nimajo za burek proti enžinerju z UZIjem, če le pridejo dovolj blizu.
Seveda pa trije dohtarji nimajo za burek proti enžinerju z UZIjem, če le pridejo dovolj blizu.
Glede "snajperjev" se ne splača govorit...To da polovica napadalne ekipe sam čaka na miru in kempa je nezaslišano (nebom preklinjau)
Glede švoh orožji je pa treba razmislit:
1. Ne umiraš skoz v arkadni mesoreznici kot pri call of duty...
2. Sam je pa mal nerealistično...
In ena ekipa (4!) lahko komot zmaga če dobro sodelujejo, pa tud če usi ostali sam kempajo-"snajpajo" (obe ekipi)...
In snajpanje je narejen ful prelahko, ker če se grejo kao nek realizem bi se moglo use trest kadar gledaš skoz dalnogled, pa preden se umiri bi mogu čakat ful cajta pa tko...In posledično bi use snajpe lahk ubile z enim šusom pa nebi blo nobenih "balancing issues"
Glede švoh orožji je pa treba razmislit:
1. Ne umiraš skoz v arkadni mesoreznici kot pri call of duty...
2. Sam je pa mal nerealistično...
In ena ekipa (4!) lahko komot zmaga če dobro sodelujejo, pa tud če usi ostali sam kempajo-"snajpajo" (obe ekipi)...
In snajpanje je narejen ful prelahko, ker če se grejo kao nek realizem bi se moglo use trest kadar gledaš skoz dalnogled, pa preden se umiri bi mogu čakat ful cajta pa tko...In posledično bi use snajpe lahk ubile z enim šusom pa nebi blo nobenih "balancing issues"
Če hočeš realizem idi igrat arma 2. BF BC2 ima pač za streljačino samo dobre efekte in rušljivost in to je tisto kar naredi igro privlačno. ZMAGA pa je ko na skali stoji cel kup sniperjev pa samo pokličeš mortar strike.
Heavy ::
Špil mi gre vsakič , ko ga igram bol na kurac
Meni tudi, prav nemogoče je igrati z takimi kreteni. Noben ne meče municije, medipakov, ne oživljajo padlih soborcov pa četudi zraven njih stojijo, 3/4 ekipe je snajperjev... Pa še občasni lagg, fps drop bug po zadnjemu patchu...
Groza od igre, včasih moram menjati tudi do 10 serverjev da naletim na ekipo kjer dejansko igralci igrajo svoje vloge.
Špil mi gre vsakič , ko ga igram bol na kurac
Meni tudi, prav nemogoče je igrati z takimi kreteni. Noben ne meče municije, medipakov, ne oživljajo padlih soborcov pa četudi zraven njih stojijo, 3/4 ekipe je snajperjev... Pa še občasni lagg, fps drop bug po zadnjemu patchu...
Groza od igre, včasih moram menjati tudi do 10 serverjev da naletim na ekipo kjer dejansko igralci igrajo svoje vloge.
na nemških serverjih ponavadi usi zanjo igrat....res da niso profiči,ampak emunicije in medipakov pa je za use dovol=)
Jest sem nehal oživljat sniperje . Sem zraven njega , ga poč drug sniper in ga oživim . Čez par sekund še mene poč en sniper ,sigur ne isti k jih mrgoli k glist na dreku, in un camper k sem ga oživu ne da pi pobral moj kit in me oživu , prase
Pa to nemor'š verjet!
Sem blizu nasprotnikovega spawna (mi bi mogli branit pa smo v bistvu napadali) pa sem šutnil enega z revolverjem pa še drugega in nato sem se skril za neko skalo. V zadnjem trenutko me sovrag opazi, bil je inžinir, in me začne šutirat. Jaz ga napalim z snajpo (no aim) z razdalje 2-3 metrov in hudiču ostane 1% lajfa. Začel sem se smejati in obenem jokati.
Sem blizu nasprotnikovega spawna (mi bi mogli branit pa smo v bistvu napadali) pa sem šutnil enega z revolverjem pa še drugega in nato sem se skril za neko skalo. V zadnjem trenutko me sovrag opazi, bil je inžinir, in me začne šutirat. Jaz ga napalim z snajpo (no aim) z razdalje 2-3 metrov in hudiču ostane 1% lajfa. Začel sem se smejati in obenem jokati.
kaj češ...se zgodi=)
jst sm 1x biv umes dveh tankov pa par folka,vržm bombo na usak tank,pobijm pov folka,grem stran sprožm tanke ampak so mel tist dodatn oklep. so pa bli tisti tanki k majo še stranske luknce za strelat in so me pokončal....če bi mi uspel raznest tanka ej.....ko bi pa blo hudiča
jst sm 1x biv umes dveh tankov pa par folka,vržm bombo na usak tank,pobijm pov folka,grem stran sprožm tanke ampak so mel tist dodatn oklep. so pa bli tisti tanki k majo še stranske luknce za strelat in so me pokončal....če bi mi uspel raznest tanka ej.....ko bi pa blo hudiča
Zadnja snajpa pa je močna kot vrag. Nažalost pa je tudi nenatančna in to zelo.
Imam raje GOL Sniper, ki je malo manj močna, je pa zato dosti bolj natančna.
Imo je bolje z GOL meriti v glavo in tja tudi zadeti (če še vrag vedno stoji pa ga v telo šutneš), kot pa z m95 meriti v telo in ga zadeti v nogo, ker se potem pozna čas reloadanja in tu GOL zmaga.
Imam raje GOL Sniper, ki je malo manj močna, je pa zato dosti bolj natančna.
Imo je bolje z GOL meriti v glavo in tja tudi zadeti (če še vrag vedno stoji pa ga v telo šutneš), kot pa z m95 meriti v telo in ga zadeti v nogo, ker se potem pozna čas reloadanja in tu GOL zmaga.
kako dobim tiste magnum metke za snajpe??
Jaz tudi nevem al bi se jokal ali smejal. Igram rush mode začnemo pa vidiš ko ti po slabi dve minutah demolirajo obe škatli tvoji pa lazijo naokoli pa dobenga na obrambi. Včasih mimo hodijo pa doben nezna prokletega raztreliva onesposobit. Pri sniper klass pa te tudi glava peče....
Ne sploh ne .Pejt en Karkand udart pa boš videl ,kolk claymorov leži potleh . To kampersko leno noobovsko klaso bi mogl ukint .Isti drek je pri Ghost recon seriji , sami Gl loserji pa sniperji .
Meizu ::
Ne sploh ne .Pejt en Karkand udart pa boš videl ,kolk claymorov leži potleh . To kampersko leno noobovsko klaso bi mogl ukint .Isti drek je pri Ghost recon seriji , sami Gl loserji pa sniperji .
To ti misliš. Pomojem bi morali vas bunny hopperje bedaste ukint in bannat, ker mi kvarite užitek realističnega spopada.
Ma kakšen bunny hopper , jest se zmeri po tleh fuknem, una zguba pa pol skače okol mene k da bi mu en vibrator u šupak zabil
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: =666= ()
Ni lepše kot sniperji zarit hladno rezilo med rebre, zahrbtno tako kot on zahrbtno strelja in se histerično smeji.
Včeraj je bil en zanimiv dogodek.
Skočim v black hawka, odletim na sovražnikov spawn, naredim par krogov in nizkih letov nato pa samo strmoglavim mednje.
Zaštiham prvega, lavfam 5 metrov, zaštiham drugega, lavfam še 2 metra, zaštiham tretjega, skrijem se za vogel. Čez 20 sekund lavfam dalje in zaštiham četrtega in nato še hitro petega. Šesti pa me je pra''' ubil z avtomatsko.
Da ne omenim, da sem med štihanjem bil snajper .
Skočim v black hawka, odletim na sovražnikov spawn, naredim par krogov in nizkih letov nato pa samo strmoglavim mednje.
Zaštiham prvega, lavfam 5 metrov, zaštiham drugega, lavfam še 2 metra, zaštiham tretjega, skrijem se za vogel. Čez 20 sekund lavfam dalje in zaštiham četrtega in nato še hitro petega. Šesti pa me je pra''' ubil z avtomatsko.
Da ne omenim, da sem med štihanjem bil snajper .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 4 … 59 60 61 62 )Oddelek: Igre | 513000 (12566) | Nesta |
» | Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 80489 (37088) | oo7 |
» | Battlefield 3 vs Cod Mw3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 80843 (63329) | Unknown_001 |
» | Medal Of Honor 2010 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 39466 (28871) | Clubraider |