» »

Uvoz pošte v Windows live mail in uvoz podatkov (arhive) iz Win XP v Win 7

Uvoz pošte v Windows live mail in uvoz podatkov (arhive) iz Win XP v Win 7

Robert ::

Zanimata me postopka kako bi izvozil elektronsko pošto v Outlook Expressu (Win XP) in uvozil v Win 7 - Windows Live (mail) ter kako odarhivirati programe arhivirane z Win XP v Win 7.

krneki007 ::

na xp računalniku najdi mapo z OE pošto (v OE poglej: orodja-lastnosti-vzdrževanje-mapa za shrambo) in skopiraj celo mapo "outlook express" nekam na novo mašino.V windows mail pa naredi uvoz:datoteka-uvoz in sledi čarovniku,nekje vmes mu pokaži Outlook express mapo....Predlagam še izvoz in potem uvoz nastavitev za predal

c00L3r ::

Predvidevam, da bi rad prenesel Prejeto in Poslano pošto, ter kontakte. Nekje na računalniku si naredi 3 mape: Prejeto, Poslano, Kontakti. Odpri Outlook express. Pojdi v prejeto pošto. Izberi vse in jih z miško prenesi v mapo Prejeto, ki jo imaš nekje na disku. Isto naredi z mapo poslano. V navadnem outlook-u gre isto naredit tudi z kontakti. Nevem pa kako je v express.

mare87 ::

Lahko pa uporabiš tudi Windows Easy Transfer, ki zna skopirat tudi nastavitve programov, profilov in še kaj v arhiv. Kasneje poženeš istoimenski program (ki je že inštaliran) v Win 7, poiščeš stisnjen arhiv in ti prenese vse potrebno. V Live Mail pa greš pod uvozi in ti kasneje najde vse maile. Edino račune in kontakte moreš ročno prej izvozit v OE. Messenger npr. ko ga inštaliraš je vse že prej kot je blo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Programska oprema
375267597 (12528) Matko
»

Ali se po izbrisu računa iz programa lahko obnovi stare maile?

Oddelek: Loža
161659 (933) nokia6310
»

outlook express - problem

Oddelek: Programska oprema
161299 (1063) fosil
»

Uvoz emailov iz Outlook Express winXP v Outlook win7

Oddelek: Pomoč in nasveti
82571 (2481) Ziga Dolhar
»

ohranitev podatkov

Oddelek: Pomoč in nasveti
132503 (2255) chrush

Več podobnih tem