» »

Izkušnje z trgovino EnaA

Izkušnje z trgovino EnaA

1
2
»

meho7 ::

Kaj nimajo vec moznosti placila s Paypalom?

Han ::

Ne, s prenovo je izpadel. :P

OutOfTheBox ::

Po 10 letih naročam nekaj na Enaa. Ima kdo kakšne novejše izkušnje z njimi? Kako je s hitrostjo pošiljanja (se držijo rokov napisanih na strani oz. pod artikli), ipd.

pedalo ::

Narocil pri njih v zadnjem letu sigurno 5x in vselej je bilo brez problema in v skladu z roki. Meni osebno ena bolj zanesljivih spletnih trgovin.
Mi je pa cool, da imajo moznost placila s Flik.

Klamzi ::

Enako kot odgovor zgoraj - dobre izkušnje, dejansko se držijo rokov.

mtosev ::

Nimam pripomb.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Hvala.

Sprašujem, ker kot rečeno prvič naročam po 10 letih, specifično 2 artikla ki sta na zalogi in odprema je bila predvidena danes, kar se ni zgodilo. Dobil sem E-mail spodaj, pa ne vem ali je to pogosto ali naključje.

Pozdravljeni,

vaše zadovoljstvo nam veliko pomeni in vedno želimo narediti vse za to, da boste pri nas naročene izdelke čimprej dobili.

Tokrat je šlo nekaj narobe.Takoj, ko začnemo delati, bo nekdo izmed nas začel s preverjanjem, zakaj je prišlo do zamude in vam poslal informacijo, kdaj bo naročilo za vas pripravljeno.

Zgodovina sprememb…

delavec44 ::

Mogoče so na kolektivnem :D

Bomo videli danes ;((

Zgodovina sprememb…

Večinoma se držijo rokov, so pa tudi primeri, ko dobava zamuja. V teh primerih bi morali imeti urejeno obveščanje, a se jim to zenkrat ne zdi pomembno.

Pokliči ali vprašaj prek spletnega obrazca, kaj dogaja z naročilom...

so pa tudi primeri, ko dobava zamuja.

To je razumljivo, problem je ker na strani piše da sta izdelka na zalogi in je predvidena dostava čez 2 dni. Če pa maš pri dobavitelju ne tega pisat.

Ampak opažam da se več trgovin poslužuje te fore z namenom da ljudi pretentajo v nakup. Npr nekdo je pred kratkim naročeval TV iz Merkurja, piše da je na zalogi in da je roba v enem izmed skladišč. Spodaj sicer v manjšem pa da je dobava 5 dni (če ne dobro pogledaš boš spregledal).

Na koncu je prišla zadeva direkt od dobavitelja v Merkur, drži pa da je bilo v roku kot je pisalo. Ampak kot rečeno če ne dobro pogledaš boš spregledal.

Mimovrste so pa drugi talenti. Želiš naročit robo in potem jo dobiš od 5 različnih dobaviteljev oz. trgovin. plus vsa poštnina se računa za vsakega dobavitelja.

Včasih so bile te stvari dost bolš zrihtane.

Žal je danes vse več dobav brez zaloge v trgovini in "drobnega tiska" poleg obupnega strojnega (UI) prevoda opisa lastnosti izdelka. Da slabih in napačnih slik niti ne omenjam.

Na Big Bang tržnici npr. ponujajo vedno več izdelkov iz tujine, za nekatere pri nas sploh ni garancije.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Han ()

Na Big Bang tržnici npr. ponujajo vedno več izdelkov iz tujine, za nekatere pri nas sploh ni garancije.

Kako to misliš? Če zadevo prodajajo, so kot trgovina tudi odgovorni za garancijo.

Za Gigaset Duo pri nas ni garancije, ker ni v Gigasetovem asortimanu izdelkov za slovenski trg.

djabi ::

OutOfTheBox je izjavil:

Kako to misliš? Če zadevo prodajajo, so kot trgovina tudi odgovorni za garancijo.

Jaz nisem prepričan v to. Oni (Big Bang) nudijo svojo prodajno platformo drugim ... podobno kot npr. Amazon, Aliexpress itn. Mogoče še posredujejo pri pošiljanju, to pa je tudi vse. Glede garancije pa moraš kontaktirati prodajalca, kdorkoli je že to.

delavec44 ::

djabi je izjavil:

OutOfTheBox je izjavil:

Jaz nisem prepričan v to. Oni (Big Bang) nudijo svojo prodajno platformo drugim ... podobno kot npr. Amazon, Aliexpress itn. Mogoče še posredujejo pri pošiljanju, to pa je tudi vse. Glede garancije pa moraš kontaktirati prodajalca, kdorkoli je že to.

Ne.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mimovrste (strani: 1 2 3 488 89 90 91 )

Oddelek: Kaj kupiti
4516914975 (3777) tetriandoch
»

Vračilo blaga v enaa (strani: 1 2 )

9238362 (3331) tomaz-
»

enaA vs. Mimovrste (strani: 1 2 )

8030935 (22261) technolog
»

EnaA - Zakaj dvojna poštnina? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6218938 (17109) bauci

Več podobnih tem