Forum » Konzole » Kako naresti rezervno kopijo ploščka za Wii?
Kako naresti rezervno kopijo ploščka za Wii?
k4vz0024 ::
Rad bi napravil rezervno kopijo DVD ploščka, ki je priložen k Wii? Kako torej naresi backup?
Tx
Tx
Opkow ::
Pa si probal narediti kopijo?
Pri Nerotu je to recimo DVD Copy.
Sedaj, ce ima Wii pri medijih kaksno zascito proti temu, pa zna pa biti malo tezje. :)
Pri Nerotu je to recimo DVD Copy.
Sedaj, ce ima Wii pri medijih kaksno zascito proti temu, pa zna pa biti malo tezje. :)
Timmah ::
taprvi zadetek na googlu
edit: in na youtube
edit: in na youtube
donde esta francesca
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Timmah ()
Opkow ::
Zal nisem se nikoli videl Wii-ja od blizu, tako, da ti ne znam rect iz prakticnih izkusenj... :)
Vendar po hitrem googlanju, ugotavljam, da zna biti rec kar precej zakomplicirana.
Po tem linku sodec, rabis dolocen model DVD pekaca od LG-ja, za izvedbo rezervne kopije. Ce imas model na seznamu, oz ce se ti splaca za to it v nabavo...
Vendar po hitrem googlanju, ugotavljam, da zna biti rec kar precej zakomplicirana.
Po tem linku sodec, rabis dolocen model DVD pekaca od LG-ja, za izvedbo rezervne kopije. Ce imas model na seznamu, oz ce se ti splaca za to it v nabavo...
Alamar ::
Zakaj bi sploh delal rezervno kopijo? Jaz imam veliko iger precej v uporabi, pa wiijev pogon ni naredil še ene praske. Sicer pa postopek res ni enostaven. Poleg tega rabiš loader, ki ti bo kopijo sploh predvajal na wiiju. Najboljše je namestiti homebrew kanal in in iz homebrew browserja potegniti kakšen program, ki omogoča nalaganje backupov.
opeter ::
Hombrew Channel (in vse podobne zadee) je odstranjen s sistemsko nadgradnje 4.2.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Zgodovina sprememb…
- spremenil: opeter ()
Alamar ::
Hombrew Channel (in vse podobne zadee) je odstranjen s sistemsko nadgradnje 4.2.
jaja, misli si, jaz imam 4.2 in homebrew nameščen. So par dni po izidu našli "rešitev"
Itak je pa tale 4.2 brezveze in lahko celo random poškoduje konzolo, zato ostani pri 4.1. Katero verzijo imaš ti piše v desnem zgornjem kotu pod options.
Pa povedal sem ti, da ne boš mogel poganjati rezervne kopije brez dodatnih programčkov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alamar ()
Še tole, ko se priklopim na Internet, me vpraša za update?
Je ta ta update povezan z update sistema ali to samo za povezavo z internetom?
Je ta ta update povezan z update sistema ali to samo za povezavo z internetom?
Instaliral sem Hombrew Channel nato pa Hackmii. Pod Hombrew Channel je smao modr zaaslon. V čem je problem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | modificiranje WII soft ali hard (strani: 1 2 3 )Oddelek: Konzole | 22699 (874) | sandicar |
» | Reševanje datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 1025 (883) | slovenec_89 |
» | Na Blu-raye gre 33,4 GB (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 6603 (5182) | MrStein |
» | nakup videokamere (SD proti HD)Oddelek: Zvok in slika | 3537 (3123) | roCkY |
» | ko se ti windowsi sesujejo... + Device ManagerOddelek: Operacijski sistemi | 1467 (1296) | darkolord |