Forum » Pomoč in nasveti » particije
particije
copko ::
Živjo!
Imam problem, kot ga vidite na sliki. Ko sem formatiral računalnik in na novo inštaliral windowse, mi je izginila ena particija, to ki vidite na sliki. Nimam dostopa do nje vendar kaže da obstaja. Kaj predlagate da storim?
že vnaprej hvala za odgovore!
LP, Miha
Imam problem, kot ga vidite na sliki. Ko sem formatiral računalnik in na novo inštaliral windowse, mi je izginila ena particija, to ki vidite na sliki. Nimam dostopa do nje vendar kaže da obstaja. Kaj predlagate da storim?
že vnaprej hvala za odgovore!
LP, Miha
- spremenil: copko ()
smetko ::
Možnih vzrokov je več.
Pogona ni možno formatirati če je to zagonska particija, sistemska particija ali pa če so na tej particiji odprte datoteke.
Pogona ni možno formatirati če je to zagonska particija, sistemska particija ali pa če so na tej particiji odprte datoteke.
No comment
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 220441 (48760) | nergac |
» | Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4862 (3844) | Dejk0 |
» | racunalnik igreOddelek: Kaj kupiti | 4757 (4110) | thebaloh |
» | Napaka v IE skriptuOddelek: Pomoč in nasveti | 1313 (1123) | Butec123 |
» | USB detekcija - problem z Western Digital My Book Premium EditionOddelek: Strojna oprema | 1927 (1695) | slitkx |