Forum » Pomoč in nasveti » daemon tools itd...
daemon tools itd...
maxum ::
imam navado da iso datoteke vedno preskeniram. a zadnje čase daemon tolls pogosto nagaja ko ga zazenem mi napiše...
"initialization error 0,
this program requires at least windows 2000 with SPTD 1.43 or higher. Kernel debugger must be deactivated"
problem sem rešil z ponovno reinstalacijo programa, a ne bi rad vsakič na novo instaliral program. Na netu ni neke pametne rešitve-niti ne vem zakaj se je to začelo dogajati, po 1letu brez tezav?! sedaj pa razmislljam da bi zacel uporabljati kak drug program, power iso ni v redu, ker le odpre, ne morem pa preskenirati z antivirusom itd... kak predlog?
hvala
lp
"initialization error 0,
this program requires at least windows 2000 with SPTD 1.43 or higher. Kernel debugger must be deactivated"
problem sem rešil z ponovno reinstalacijo programa, a ne bi rad vsakič na novo instaliral program. Na netu ni neke pametne rešitve-niti ne vem zakaj se je to začelo dogajati, po 1letu brez tezav?! sedaj pa razmislljam da bi zacel uporabljati kak drug program, power iso ni v redu, ker le odpre, ne morem pa preskenirati z antivirusom itd... kak predlog?
hvala
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP product keyOddelek: Pomoč in nasveti | 4465 (4059) | Tomay |
» | pomoje sem fasal virusOddelek: Pomoč in nasveti | 1826 (1444) | kmetek |
» | Špijunaža PC in vpad hekerjevOddelek: Informacijska varnost | 1536 (1165) | amigo_no1 |
» | CPU 100% - računalnik blokira - POMOČOddelek: Pomoč in nasveti | 1976 (1755) | sandi125 |
» | Matranje oz. odžiranje rama in cpu-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1157 (1044) | opeter |