Forum » Programiranje » [c++] Hook I/O disk
[c++] Hook I/O disk
goranv ::
Zelim narediti program ki bi prikazoval koliko MB na sekundo se je zapisalo in bralo iz diska. Zanima me katere funkcije moram nadzorovati, ki so skupne pri razlicni uporabi podatkov, pri odpiranju, branju in zapisovanju podatkov ( CreateFile, fstream, FILE - fopen, ... )?
LP
LP
terryww ::
in zakaj enostavno ne pogledaš source iostat?
It is the night. My body's weak.
I'm on the run. No time to sleep.
I'm on the run. No time to sleep.
goranv ::
Koliko sem nasel na internetu je iostat za linux, jaz rabim za windows. Pa se jaz bi rad sam racunal koliko bytov se je zapisalo na disk in ne ukaz ki vrne te podatke kot iostat.
BlueRunner ::
Narobe si se lotil...
Tako kot na *IX sistemih bereš vrednosti sistemski spremenljivk iz temu namenjenih datotek (/proc, /sys, ...), imaš v Win32 na voljo poseben Performance Counters API, ki ti nudijo vpogled v vrednosti, ki jih iščeš.
Tako kot na *IX sistemih bereš vrednosti sistemski spremenljivk iz temu namenjenih datotek (/proc, /sys, ...), imaš v Win32 na voljo poseben Performance Counters API, ki ti nudijo vpogled v vrednosti, ki jih iščeš.
Jean-Paul ::
Za začetek se lahko spoznaš s temle, mogoče pogledaš, katere Win32 API funkcije kliče itd.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jean-Paul ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Blue RTM še ta mesec, končna različica oktobra (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 22181 (18726) | Lonsarg |
» | c# kako ugotoviti da gre za identicni file - ce je bil movean na isti particijiOddelek: Programiranje | 1241 (1003) | BigWhale |
» | Longhorn prihaja, odprta koda se pripravlja ...Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2574 (2574) | andrej |
» | Delphi VS Visual C++Oddelek: Programiranje | 2272 (1950) | webblod |
» | API+VBOddelek: Programiranje | 2081 (1785) | webblod |