» »

pohvala za Big bang Murska Sobota

pohvala za Big bang Murska Sobota

prekmurka ::

Redko se oglašam na forumih, ampak, ko berem kako tolčete čez Big bang pa moram tole napisat. Pred časom sem v Big bangu v Murski Soboti kupila prenosnik z določenimi predasloženimi zadevami. Ker doma zadeva ni delovala, sem se vrnila nazaj na njihov računalniški oddelek. Fantje so zadevo razložili - da vse kar je prednaloženo štima, potrebne so določene dodatne nastavitve. Ok, se vrnem domov, naložim potrebno, zadeva dela. Probam še wireless - ne dela! Pregledam modem, naložim driverje, itd., itd - nič! Pa spet nazaj k istim fantom. Trije staknejo glave in študirajo. Mi predlagajo en kratek kofe v bližnji kavarni. tega mi res ni bilo treba dvakrat reč...:-).. Se vrnem čez pol ure, laptop zaprt, zglancan v nulo in pripravljen za domov. Doma probam wireless - dela!
Jaz imam torej z Big Bangom (govorim za Mursko)zelo dobre izkušnje , fantom na računalniškem kapo dol, tudi ena punca na gospodinjskem je krasna, zato me tudi za nakup kake druge zadeve potegne k njim.

aky ::

Hmm.. Pohvala fantom, ampak še vedno graja Big Bangu. Kakšen notebook so ti prodali, da si zaradi njega morala dvakrat nazaj v trgovino?

A.

OmegaBlue ::

Točno temu je namenjena tema Pritožbe in pohvale računalniških trgovin. Prosim pišite tja.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

misek ::

Kolikor jaz vem trgovine prodajajo tovarniško nameščen sistem. Normalno se mi zdi, da si moraš določene zadeve sam poštimati. Še uporabnikov profil se kreira pri prvem vklopu. Tako da fantom kapo dol, da so ti to naredili. Si jim plačal kavo? ;)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vracanje televizorja (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
789619 (7135) jJack
»

Big bang šrot pc (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
639544 (1330) kalorijagr

BigBang (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12319637 (15284) dzinks63
»

Zavrnjena garancija v Big Bangu (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
7615723 (12481) St235
»

Trgovina SOLO.SI = prevaranti.si (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8613976 (6452) dwinxp

Več podobnih tem