Forum » Pomoč in nasveti » PCI problem
PCI problem
TribesMan ::
OK
Mam BH6 plato in dons sm v kompjuter utaknu še eno grafično (na PCI-ju) Tako da so bile kartice v sledečem zaporedju:
-AGP nVidia Riva TNT2
-PCI1 prazno
-PCI2 prazno
-PCI3 SB Live!
-PCI4 Motorola Modem
-PCI5 ATI Rage PRO
-ISA1 Prazno
-ISA2 Prazno
Vse uredu in prav, naštimam desktop čez dva monitorja, hočem it na net in zadeva zmrzne (pomaga sam še vunpoteg kabla). Po n poizkusih nameščanja gonilnikov in neuspehih zamenjam PCI kartice tako da je bil razpored sledeč
-AGP nVidia Riva TNT2
-PCI1 prazno
-PCI2 prazno
-PCI3 Motorola Modem
-PCI4 ATI Rage PRO
-PCI5 SB Live!
-ISA1 Prazno
-ISA2 Prazno
Zakurblam nastavim ponovno vse modem začne delat, prižgem winamp in mi vrže ven Can not create DirectSound object. WTF?!?
Uglavnm a je lohka problem v tem da imata PCI 4 in 5 sharane kakšne resource in se zato tepeta med sabo.
Sej bi premaknu kartice mal višje na PCI2 ampk zarad specifike hlajenja grafične to ne gre .
Any sugestions?
Mam BH6 plato in dons sm v kompjuter utaknu še eno grafično (na PCI-ju) Tako da so bile kartice v sledečem zaporedju:
-AGP nVidia Riva TNT2
-PCI1 prazno
-PCI2 prazno
-PCI3 SB Live!
-PCI4 Motorola Modem
-PCI5 ATI Rage PRO
-ISA1 Prazno
-ISA2 Prazno
Vse uredu in prav, naštimam desktop čez dva monitorja, hočem it na net in zadeva zmrzne (pomaga sam še vunpoteg kabla). Po n poizkusih nameščanja gonilnikov in neuspehih zamenjam PCI kartice tako da je bil razpored sledeč
-AGP nVidia Riva TNT2
-PCI1 prazno
-PCI2 prazno
-PCI3 Motorola Modem
-PCI4 ATI Rage PRO
-PCI5 SB Live!
-ISA1 Prazno
-ISA2 Prazno
Zakurblam nastavim ponovno vse modem začne delat, prižgem winamp in mi vrže ven Can not create DirectSound object. WTF?!?
Uglavnm a je lohka problem v tem da imata PCI 4 in 5 sharane kakšne resource in se zato tepeta med sabo.
Sej bi premaknu kartice mal višje na PCI2 ampk zarad specifike hlajenja grafične to ne gre .
Any sugestions?
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
- spremenil: TribesMan ()
b ::
Ce se karkoli deli, pise v navodilih od plate.
Na moji bivsi BP6 sta si dva PCI slota delila IRQ, mislim da slota 3 in 5, ampak nisem 100%. Ce je tista plata sploh imela 5 PCI-jev :-)
lp,
Borut.
Na moji bivsi BP6 sta si dva PCI slota delila IRQ, mislim da slota 3 in 5, ampak nisem 100%. Ce je tista plata sploh imela 5 PCI-jev :-)
lp,
Borut.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero grafično ste že imeli ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 20725 (13790) | Janac |
» | Vse o 3dfx Voodoo grafičnih karticah. (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5587 (4657) | mtosev |
» | DFI ter ZM-NB47JOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1838 (1563) | 5pellfire |
» | tv kartica - dela me norega!Oddelek: Zvok in slika | 1677 (1474) | Kebab |
» | pci mass storage controllerOddelek: Pomoč in nasveti | 1926 (1804) | armandoxxx |