Forum » Kaj kupiti » ABIT KT7a + keri procesor
ABIT KT7a + keri procesor
MaD_Mavr0 ::
Zanima me kateri procesor lahko dam maksimalno oz. optimalno na to mojo plato...
sedaj imam gori ATHLONA 800Mhz...OC 900Mhz...
rad mi upgradal...
drugace imam 512Mb rama, 45Gb Disk, Ati RADEON 7200 64mb ddr 5.5ns, SB live...
Seveda me zanima, ce se splaca menjati procesor...saj...mi ze ostalo tud "knap" hodi...
Hvala za vaše odgovore....
Pričakujem pomoč!
Lp;
Matej
sedaj imam gori ATHLONA 800Mhz...OC 900Mhz...
rad mi upgradal...
drugace imam 512Mb rama, 45Gb Disk, Ati RADEON 7200 64mb ddr 5.5ns, SB live...
Seveda me zanima, ce se splaca menjati procesor...saj...mi ze ostalo tud "knap" hodi...
Hvala za vaše odgovore....
Pričakujem pomoč!
Lp;
Matej
- premaknil: gkovac ()
the_unborn ::
Ce imas verzijo plate 1.3 in updatas bios, das loh gor vse xpje razen najnovejsga na thoroughbred jedru (2200+)
JLP ::
Če maš pa starejšo revizijo plate pol pa XP ne delajo lih zihr. Lahk da bo delov lahk da boš mal problemov mev lahk pa da sploh ne bo delov. Delajo pa vsi veXP AMDji gor brez problema. Se mi zdi da je tazadn 1333 MHz (al clo 1400) na 133 FSBju
Live long and prosper!
Tito ::
Jst mam verzijo 1.2 pa sem preštudiral vse možne varjante, saj razmišlam o nakupu novega procesorja! Stvar pa je taka: Na plato naj bi lahko šli procesorji samo naj bi se vsaketoliko časa ne hoteli zagnati (Potem ga na trdo ugasneš in znova prižgeš!) nekateri pa sploh nimajo težav, najbrž pa so tudi taki, ki jim ne dela!
MViper ::
Jaz osebno mam na teji plati XP1700 in use laufa BP..
..: WilliamsF1 Team & Liverpool FC :..
Mac ::
Kaj res nima nihče na v1.0 kaj več gor? 2200+ in več?
- spremenil: Mac ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave pri navijanju amd athlon 64 3000+Oddelek: Navijanje | 2204 (1467) | crazy-lemon |
» | AMD vprasanjeOddelek: Strojna oprema | 2233 (986) | jest10 |
» | Ali je to vse kar zmore moj Računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2053 (1707) | novi |
» | Prvi 1800+ Tbred B so tu ! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4733 (3497) | (*)_(*) |
» | Thunderbird 1.2 (200) ali Thunderbird 1.2 (266)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1223 (1044) | gorenc |