» »

TAIPAN???

TAIPAN???

Golden eye ::

Kaj se je zgodilo z firmo TAIPAN datum zadnje obnove je še iz junija kot da so propadli ( pa tako so imeli cenovno ugodne izdelke):( :(

perci ::

so propadli? oni?

gre za eno osebo, ki dela vse posle v zvezi z to firmo in močno dvomim, da je poropadel, ker je posloval z zelo majhnimi stroški in bi težko propadel, lahko pa, da je firmo likvidiral, ker se mu ni zdela dovolj donosna ali iz kakega drugega razloga, vendar močno dvomim

to, da stran ni updateana, ne pomeni nič, ti ga lepo pokliči na telefonsko številko in lepo vprašaj, kar te zanima, pa bo :)

Clemento ::

Jst sm pri njem kupu r8500 pa se zdaj nisem dobu racuna
pa ceprav sem mu ful tezil in je tega ze skor pol leta! Sedaj se pa sploh ne sekiram vec ker sem ga ze tako lekvidiral ups modificiral...;)
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO

PALOMINO ::

Eh, kaj Taipan...

Ljudje, jes sm že nekajkrat kupoval v eni izmed najboljših spletnih trgovin pri nas to je EnaA.com, www.enaa.com!

MTB ::

Mi pa nekaj ni jasno, a ne znate brat? Piše, da nakup ne bo mogoč do 10.09. 2002. Torej potem še niso propadli.

RS

McHusch ::

pred dvema urama ni se nic pisalo, so bli sam stari ceniki gor, ja zdej pa res pise

Golden eye ::

ja to je pa tud res>:D
MOGOČE SO PA V FORUMU VIDLI TO TEMO PA SO POL....:D

žvau ::

Nebi rad neki pametoval, ampak mene to spominja na listke ki jih vidiš po izložbah. Prvo piše razprodaja zaradi prenove trgovine, potem totalna razprodaja zaradi prenove, potem pa piše zaprto zaradi prenove. Čez neki mesecev pa je notri ena nova trgovina. Jaz mislim da je model odletu pol pa gor to vrže zaradi kupcev pa predvsem upnikov.

Jst pa mislim, da je šel samo na dopust kot vsak normalen človek; Uroš je pač nekoliko neresen, kar se kaže v njegovih dobavnih rokih, neažurnosti spletne strani in nekolikšni meri neprosfesionalnosti. Je pa še vedno najcenejši in vse kar obljubi, tudi izpolni, čeprav ponavadi z zamudo. Močno dvomim, da je trgovina propadla.

wind ::

Uroš je že 3 mesece na dopustu.

wind: zanimivo, potem mi je 3 tedne nazaj router prodal nekdo drug - pa sem bil prepričan, da je on:D

Perci:
Z tem mislim njegovo spletno stran in odgovore na emaile.

Pri mlacomu so se vsaj potrudili odgovoriti na moj email.

SmoKey ::

MlacoM naj se gre solit s svojo Štacuno. Tolk kukr so pa tam neprijazni pa še nism nikjer doživu in to zmer k sm tam, kukr da si ta zadnji drek na svetu se obnašajo do tebe.

Tud js sm klicu tega Uroša od TAIPANA pa je bil čist model sam da je za Ti 4200 ki sem ga kupoval rekel da bo do takrat pa takrat nabavu pa ni bilo, sam sm bil tud js neučakan ps sm šu polkr u JAE-ta...

Lohk bi še nakladu o Mlacomu Pa ne bom!! ;((

tolk kuk
Živalsk vrt iz silicijeve doline

Yusov: jaz nisem rekel da je Mlacom dobra trgvina :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Elektronika.si propadla? (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Kaj kupiti
50945889 (20958) Brane2
»

Taipan

111509 (1009) frenk

JAE servis RULS !!!

Oddelek: Loža
222318 (1673) morphling1
»

Kaj računalniške trgovine berejo emaile?

221946 (1499) lambda
»

TAIPAN je out!!?!!?

6927 (655) HardwareMaster

Več podobnih tem