Forum » Pomoč in nasveti » Modem motorola 56k(fax talk)!Težave!
Modem motorola 56k(fax talk)!Težave!
Zjeban ::
Problem je sledeč!Ko se hočem konektat na net mi napiše da ni mogoče zaznati modema!Čeprav so gor vsi driverji!In pa čudno je tudi to, da mi ga pa samodejno zazna ob zagonu!
Prvo sem mislil da je napak v Biosih ker je bil modem nastavljen na 'NA' potem pa sem tam nastavil na '5',smatrano kot COM 5 pa mi vseeno ni nič pomagalo!Prej je brez problema delal,potem pa kar naenkrat fuč!
KAj je narobe???
Prvo sem mislil da je napak v Biosih ker je bil modem nastavljen na 'NA' potem pa sem tam nastavil na '5',smatrano kot COM 5 pa mi vseeno ni nič pomagalo!Prej je brez problema delal,potem pa kar naenkrat fuč!
KAj je narobe???
sinko999 ::
Kaj je mogoče bila pri tebi kaka nevihta . Vzami modem ven pogledaj tam ko je glavni čip od modema če je tako belkasto med tačkami ga imaš skurjenega. Probaj z garancijo če ti uspe. :)
LP
LP
Ni? ni ve?no !
Ziga Dolhar ::
Hmmm, a "ne čakaj na znak centrale" imaš brez kljukice? Pa init string (atx3)
Dodatek: aja, slabo sem bral :] Ne zazna modema, pardon :|
Dodatek: aja, slabo sem bral :] Ne zazna modema, pardon :|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neomejen InternetOddelek: Pomoč in nasveti | 1623 (1237) | UNIVERZUM |
» | Večna saga z plug&play in modemiOddelek: Strojna oprema | 1276 (1125) | amigo_no1 |
» | 3com ISDN modem pro TA - control centerOddelek: Programska oprema | 3271 (2796) | servo |
» | Modem v LinuxuOddelek: Operacijski sistemi | 1085 (988) | dr.J |
» | Inštalacija modema v Slotech linuxOddelek: Operacijski sistemi | 827 (786) | |CyGNUS-x |