Forum » Programska oprema » drugačen izgled google-a ali je firefox narobe nastavljen?
drugačen izgled google-a ali je firefox narobe nastavljen?
tey007 ::
zdravo. danes sem opazil, da je google nekoliko drugačen. če kaj napišem v iskalno vrstico, so črke kar precej večje in možne ključne besede, ki jih odpre, so tudi precej večje. zanima me, če je to opazil še kdo ali imam jaz čudno nastavljeno mozillo?
fosil ::
Tudi meni se to dogaja.
Glede na to, da v explorerju zgleda normalno je težava verjetno v firefoxu, ki je ravno danes naložil nov update.
Glede na to, da v explorerju zgleda normalno je težava verjetno v firefoxu, ki je ravno danes naložil nov update.
Tako je!
Robocop1 ::
Tudi jaz sem to opazil. Uporabljam Google Chrome, na Mozilli pa je vse kot je bilo še včeraj. Pa še messenger mi je crknu. Se je to tudi komu od vas zgodilo, ali mam jaz kaj narobe nastavljeno?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na svidenje, Pluton, pozdravljen Kuiperjev pas (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 27025 (21730) | bMozart |
» | Pod nožem prišel k zavesti, a kirurgi so rezali naprej (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9023 (7021) | Pithlit |
» | Novosti v prihajajočem Ubuntu 12.04 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 22944 (19243) | Icematxyz |
» | Google Malware warning?Oddelek: Omrežja in internet | 3283 (2705) | Tilen |
» | Kako izravnati ves frekvencni spekter v komadu?Oddelek: Programska oprema | 994 (955) | Dr Evil |