Forum » Igre » Gaming CPU Hierarchy Chart
Gaming CPU Hierarchy Chart
galu ::
PhenomII je dosti prenizko.
EDIT: Zdaj vidim. Je od TH, tak da je vse jasno glede AMD-ja. Vsaj 1 stoplec višje je, da je realno glede PII-ja. ;)
EDIT: Zdaj vidim. Je od TH, tak da je vse jasno glede AMD-ja. Vsaj 1 stoplec višje je, da je realno glede PII-ja. ;)
Tako to gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: galu ()
Pravi nekdo ki ima PhenomaII
Saj verjetno vsi vemo da je PII v igrah hitrejši od i7 920. In to trdim na podlagi reviewof.
Tako to gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: galu ()
DaVidQ ::
Pravi nekdo ki ima PhenomaII
Saj verjetno vsi vemo da je PII v igrah hitrejši od i7 920. In to trdim na podlagi reviewof.
Da, za koliko 2fps-ja ponekod pa še to ne.
bluefish ::
Ampak cenovna razlika je pa nedvomno na PhII strani.
Jap. Tak da bi mogel biti VSAJ skup v liniji z i7, če ne malo višje.
Tako to gre.
DaVidQ ::
Jap. Tak da bi mogel biti VSAJ skup v liniji z i7, če ne malo višje.
Kot bi rekel x45, Intel je zopet primaknil kuverto
Galaxy ::
Čudno da ni komentarja x45... da bi rekel da je sfejkano vse in nebi priznal da pač i7 0wna PhII
destroyer2k ::
Galaxy
Ah nekatere bi, nekatere kot sem pa jaz (lastnik phII), pa mi čisto vseeno za take stvari. Tista 2-3 fps v igri so nepomembni glede na ceno.
Ah nekatere bi, nekatere kot sem pa jaz (lastnik phII), pa mi čisto vseeno za take stvari. Tista 2-3 fps v igri so nepomembni glede na ceno.
ABX ::
Galaxy
Problem je ker cene skačejo gor in dol vsak mesec. Če ne drugo je tukaj ena poenostavljena lestvica in se lažje odločiš za nakup.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Socialni AMD računalnikOddelek: Kaj kupiti | 2850 (2453) | energetik |
» | Clarkdale in Arrandale na testnih mizahOddelek: Novice / Procesorji | 4443 (3130) | BigWhale |
» | RacunaloOddelek: Kaj kupiti | 1419 (1002) | energetik |
» | koliko jedrni procesor kupitiOddelek: Kaj kupiti | 3504 (2893) | Steinkauz |
» | Intel I5 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 15382 (8796) | galu |