Forum » Hlajenje in modifikacije » Ozemljitev
Ozemljitev
KuhaR ::
Naredil sem si leseno ohišje, pa me zanima če je potrebno matično ploščo nekako ozemljit na napajalec in kako. Zdaj je namreč ločena od le-tega.
Bungee- ::
Ja pol ti pa jest en stuk visi (recimo zivis u bloku) mal visoko napetost ganjam .... ti si pa ze zamenu RAM, pa procesor pa MB pa .... ampak zadeva se se zmeri resetira ...... Pomaga ce vsaj MB in pa napajalnik skupi zvezes (maso od MB in ohisje napajalnika). Stvar ni vec tolk nestabilna pol . Aja sem pozabu povedat da sem to "slucajno" odkril k sem se neki igral z viskoko napetostjo pri visjih frekvencah Pa sem daljinsko lahko resetiral racunala, ki niso bla v kovinskih ohisjih .... tko da je mal za razmislt
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Je izvedljivo izdelovat lesena ohišja za PCje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4158 (3055) | FireSnake |
» | Ideje za home made zunanje HDD ohišjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1498 (1157) | MadMax |
» | Leseno ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3659 (2750) | Boskox |
» | "EK-case 2004" leseno ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4143 (3048) | Dr_M |
» | Modificirani towerji !Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1357 (979) | PsiHO |