Forum » Hlajenje in modifikacije » Modificirani towerji !
Modificirani towerji !
_fim_ ::
Če ma ker doma prerihtan tower me ful zanima kk zgleda, tk da bi proso da mi na majl pošlete sliko, tu na forumu jo pa komentirate...JEZ JO BOM TUD...(komentiru mislm)
Pretorijanec ::
Jah človek, poglej sm. Naš dragi alien-w ma modificirano ohisje. Jz tut, sam nimam fotk!
msmiha ::
Jaz bi ga sfotografilal sam nimam kje foto aparata dovit
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
alien-w ::
evo _fim_ tukaj imas link. Mal poisci, sej ni kej impresivno novega. Vecino najdes v mojem clanku.
Huey P ::
alien-w tvojo modifikacijo sem tud na eni, izmed strani, ki sem dal povezave, našel - samo ne vem na kateri...
..::DOOM III: The Legacy::..
Bungee- ::
No ko smo ze pri taki temi, a mogoce kdo ve kaksen pameten naslov, kjer bi nasel standardne dimenzije za BAYe, ker bi si ohisje sam izrezljal iz plexija ...
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.
element ::
Bungee-, če ti bo ratal sporoč!
To bi pa res rad vidu, če bo zgledal carsko! Pomoje bo, sam jest nimam časa kej tazga narest.
To bi pa res rad vidu, če bo zgledal carsko! Pomoje bo, sam jest nimam časa kej tazga narest.
Bungee- misliš na nekaj takega;
Kajti med Povezavami na Slo-Techu boš našel tudi link na on-line store, kjer prodajajo tudi takšno ohišje.
Pa še link http://www.globalcool.net/
Kajti med Povezavami na Slo-Techu boš našel tudi link na on-line store, kjer prodajajo tudi takšno ohišje.
Pa še link http://www.globalcool.net/
Nisem si mislil, da so prozorna ohišja tak lepa WOW
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Kdo ma kaj cajta bi res lahko nekaj takega naredil. Kje bi dobu kake načrte al pa kaj podobnega. Kako pol stranice skup zlimleš al zašraufaš?
Po moje so stekla med sabo zalepljena. Sem pa že sam probal naredit ohišje iz lesa in vam povem, da je bilo neverjetno težko. Ohišje sem sestavil, ampak vstavljanje rež za diske in 5.25 reže pa me je izčrpilo. Vendar pa tisti, ki misli narediti ohišje iz stekla rabi veliko prostega časa, predvsem pa volje za izdelavo.
Lunik ::
Huey: LESENO OHIŠJE? LOL
Zakva si se spravil delat leseno ohišje???
Ne vem zakva ampak men se to zdi ful smešno...
Zakva si se spravil delat leseno ohišje???
Ne vem zakva ampak men se to zdi ful smešno...
PsiHO ::
a lah sam uprasam kdo je mel tist zeleno crni big towel ohisje(k gor pise matrix)
al pa vsaj kje se ga dobi
lp
al pa vsaj kje se ga dobi
lp
i fell the need, the need for mhz speed
J3ST zakaj pa ti je to smešno...
Veš kak lepo je leseno ohišje...???
Veš kak lepo je leseno ohišje...???
Lunik ::
jah ne vem. pač mi je smešno. ne vem jest bi se nekak butast počutu če bi imu komp v leseni škatli...
Sicer pa, vsak ma svoj okus....
Sicer pa, vsak ma svoj okus....
jRk0 ::
j3st:leseno ohišje ma tudi teskan...pa meni ni nič smešno, kvečjemu zelo kul.
You fuck up once, you loose two teeth.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izdelava ohišja za zunanji diskOddelek: Kaj kupiti | 2479 (2216) | LordPero |
» | Leseno ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3659 (2750) | Boskox |
» | "EK-case 2004" leseno ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4139 (3044) | Dr_M |
» | Home made ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2248 (1766) | sekundek |