» »

BitDefender v.10 (Siol)

BitDefender v.10 (Siol)

Rokomah ::

Imam možnost brezplačne uporabe virus scenerja BitDefender 10, katerega dobiš od Siola ob priklučitvi na nihovo internet povezavo.
Informacije, katere imam so, da je BD zelo počasen, kar se tiče skeniranja prejetih mailov in tudi drugače. Ima kdo pozitivne izkušnje s tem skenerjem? Je BD dobra rešitev ali je mogoče AVG 8.5 free editional boljša rešitev?

LuGi ::

avira free

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LuGi ()

BaRtMaN ::

Avira je imela nekaj precej čudnih false positive zadetkov. Enkrat so označili svchost.dll za virus, če se ne motim. Ta datoteka je kritična za delovanje sistema in je od MSja, mimogrede.

Predlagam avast! Home Edition.

duff ::

v svchost datoteki se je enkrat res pojavljal virus, ki ti je nabijal svchost.exe na 100%. Rešil ga je windows update, mogoče ga je zato označila kot positive.

crush ::

jst sem uporabljal BD, pa je res malo pocasen. Je pa napram vsem free AV, ki sem jih mel moznost preizkusit zelo soliden program. Edini AV, ki sem ga preizkusil in se mi je zdel boljsi od DB je Kaspersky.

ST-777 ::

AVG Anti-Virus Free Edition 8.5 uporabljam okrog eno leto in sem z njim zadovoljen, AVG dobro opravlja svojo nalogo in tudi grafični vmesnik je v redu.

Ocene drugih:
CNET editors' review 5* od petih.
Average user rating 4* od petih (19.176 votes)

Zako ::

men je bitdefender the best in se mi nikoli nic ne sesuva ali da bi kaj dolgo mlel.

probaj ga in bos videl kako se ti bo obnasal sistem. Kok RAMa pa imas? jst ma 1,5GB Athlon 1,8GHz in dela cist ok.

lp
Zako je zakon!!!

eales ::

Imel sem veliko antivirusnih programov, pa mi nobeden ni bil vredu. Zdaj pa že par let uporabljam bitdefenderja in sem zelo zadovoljen z njim. Mogoče je bil včasih res malo počasen, samo sedaj se mi ne zdi več. Nevem, vsak bo hvalil svojega, tako da bo najboljše, da ga probaš in boš sam videl če ti ustreza. nenazadnje te nič ne stane, saj je siolova licenca zastonj. Imel sem pa težave s slovensko(siolovo) verzijo, saj se mi je neprestano sesuvala. Nato pa sem inštaliral angleško, z uradne strani bitdefenderja in uporabil siolov ključ in sedaj zadeva deluje brez kakršnihkoli problemov.

tlozej ::

Uporabljam SIOL-ov BD, deluje brez problemov.

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Anti-virus programi (strani: 1 2 3 447 48 49 50 )

Oddelek: Informacijska varnost
2496650223 (7760) Domini tm
»

Boljša alternativa AVG Free antivirusnem programu (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
6516191 (14576) opeter
»

Pocasen internet - vzrok svchost.exe??

Oddelek: Omrežja in internet
294414 (3445) residual
»

Kateri AV je najbolje imeti?

Oddelek: Informacijska varnost
202311 (1670) hamax
»

kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
619785 (8581) fitipaldi

Več podobnih tem