Forum » Programska oprema » Gmail down atm???
Gmail down atm???
nobodyelse ::
Server Error
The server encountered a temporary error and could not complete your request.
Please try again in 30 seconds.
The server encountered a temporary error and could not complete your request.
Please try again in 30 seconds.
Dr_M ::
Ja in kaj pol ce so si malo pavze uzel. A je treba takoj paniko delat?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
mtosev ::
gmail pade za 30min in ljudje ze imajo meltdown. :D jaz bi prezivel ce 2 dni ne bi delal :P
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Nikonja ::
kakšnih pol urce če skoraj cel dan ne dela !!! In za ene je tragedija ker imajo službene emaile tam !
In kdo jim je kriv, da imajo tam sluzbene maile?
AndrejS ::
Službene maile na nekem beta mail serverju... poteza leta za večino slovenskih podjetnikov.
ABX ::
Službene maile na nekem beta mail serverju... poteza leta za večino slovenskih podjetnikov.
Imaš spisek zanesljivosti raznih email ponudnikov ali si samo glasen brez razloga?
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
urban99 ::
Se kar strinjam z AndrejS. Za osebne je gmail super, imeti tam službene maile je pa lame. Iz večih vidikov - če že ne iz varnostnih, je fino imet maile vsaj nekje, kjer lahko pokličeš sistemca in zahtevaš (plačano) podporo. No... ali pa vsaj popizdiš, da si olajšaš dušo :)
Dokler uporabljas Gmail zastonj, se nimas kaj pizdit.
NeOman ::
POP in SMTP streznika sta obratovali vecino dneva - sem preverjal maile v Outlooku ob 08:00, 12:00 in 22:00 pa sem vse dobil ...
http://xhtml.si - HTML, CSS in JavaScript po vaši meri.
Se kar strinjam z AndrejS. Za osebne je gmail super, imeti tam službene maile je pa lame. Iz večih vidikov - če že ne iz varnostnih, je fino imet maile vsaj nekje, kjer lahko pokličeš sistemca in zahtevaš (plačano) podporo. No... ali pa vsaj popizdiš, da si olajšaš dušo :)
Če uporabljaš ne-kriptirane povezave (POP3 brez TLS ali SSL) je večja možnost da tvoji podatki pridejo v napačne roke, kot pri uporabi Gmail z enkripcijo.
A čmo it dlako cepit? Ne da se mi iskat koliko časa so pri gmailu rabili za direct na https... tukaj je samo en članek o podobnih zagatah.
Sicer pa je to, da so firme, ki uporabljajo gmail za svojo pošto, lame, samo moje mnenje... :) O tistih, ki uporabljajo zraven še gmail domeno v naslovu, pa raje ne bi. Uberlame...
Sicer pa je to, da so firme, ki uporabljajo gmail za svojo pošto, lame, samo moje mnenje... :) O tistih, ki uporabljajo zraven še gmail domeno v naslovu, pa raje ne bi. Uberlame...
A čmo it dlako cepit? Ne da se mi iskat koliko časa so pri gmailu rabili za direct na https... tukaj je samo en članek o podobnih zagatah.
Veš da lahko imaš svojo domeno in MX record na Gmail?
Je razvidno iz mojega zadnjega stavka po mojem.
Kaj pa bi ti priporočal kot alternativo za manjše podjetje ki ne želi imeti strošek lastnega email strežnika?
Pa saj ni treba imeti lastnega email strežnika? Ponavadi dobijo email in možnost domene z nekim malim doplačilom že zraven svojega ISP paketa. Z dosegljivo podporo. Sicer pa godaddy zaradi mene, kot kaže imajo večji uptime kot gmail... ta je po mojem no-go za resne firme. ImHo.
Me zanima kaj te firme naredijo, ko gmail poklekne. Refreshajo stran dokler ne 'proradi'?
Je pa vmesnik odličen - se absolutno strinjam, da ne bo pomote.
Me zanima kaj te firme naredijo, ko gmail poklekne. Refreshajo stran dokler ne 'proradi'?
Pa saj ni treba imeti lastnega email strežnika? Ponavadi dobijo email in možnost domene z nekim malim doplačilom že zraven svojega ISP paketa. Z dosegljivo podporo. Sicer pa godaddy zaradi mene, kot kaže imajo večji uptime kot gmail... ta je po mojem no-go za resne firme. ImHo.
Ko mail poklekne naredijo vedno isto. Postane tematika tedna za celo firmo kako ne morejo nič delat. Vsi postanejo pametni in priporočajo 5.000 novih rešitev, kako pa rešit trenutno situacijo pa ne ve noben.
V zadnjem primeru, so lahko mirno poslovali tisti ki imajo urejen backup z POP/SMTP klientom, tako lokalno kot z lastnim mail strežnikom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail in delovni OWA emailOddelek: Pomoč in nasveti | 765 (597) | Jerry000 |
» | Gmail začenja prikazovati slikovne oglasneOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5921 (4331) | mtosev |
» | Študentje ne uporabljajo svojih e-poštnih predalovOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5642 (2811) | techfreak :) |
» | Ali postaja email.si vedno bolj nezanesljiv?Oddelek: Omrežja in internet | 3901 (2486) | marsovcek |