» »

Linux postal polnoleten

1
2
3 4

preem ::

ok, pol imaš specifičen problem, katerega ti rešijo samo winsi - logična izbira.

pri meni podobno, mi linux čisto zadostuje - zakaj bi pol kupu winse?

Matevžk ::

Pri meni je pa obratno - Windows mi ne zadostuje, zato uporabljam Linux. :)
lp, Matevžk

techfreak :) ::

ok, pol imaš specifičen problem, katerega ti rešijo samo winsi - logična izbira.

pri meni podobno, mi linux čisto zadostuje - zakaj bi pol kupu winse?

Ja ti nimaš razloga. Zakaj sploh sprašuješ, zakaj bi kupil Windowse?

MrStein ::

Ja, to je isto, kot če bi nekomu rekel: Imam Hyundai, povej mi en razlog, da kupim Renaulta.
Brezveze.:P
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

FireSnake ::

>To je le besedicenje M$ja, da jih ne oglobijo zaradi protimonopolnega zakona.

In čisto kako si predstavljaš da jim bo to besedičenje pomagalo?


Malo so se mogli boge delat, ker so morali porocilo oddat ;)
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

poweroff ::

ZDA niso Slovenija.
sudo poweroff

pozigalec ::

I'd just like to interject for a moment. What you're refering to as Linux, is in fact, GNU/Linux, or as I've recently taken to calling it, GNU plus Linux. Linux is not an operating system unto itself, but rather another free component of a fully functioning GNU system made useful by the GNU corelibs, shell utilities and vital system components comprising a full OS as defined by POSIX.

Many computer users run a modified version of the GNU system every day, without realizing it. Through a peculiar turn of events, the version of GNU which is widely used today is often called "Linux", and many of its users are not aware that it is basically the GNU system, developed by the GNU Project.

There really is a Linux, and these people are using it, but it is just a part of the system they use. Linux is the kernel: the program in the system that allocates the machine's resources to the other programs that you run. The kernel is an essential part of an operating system, but useless by itself; it can only function in the context of a complete operating system. Linux is normally used in combination with the GNU operating system: the whole system is basically GNU with Linux added, or GNU/Linux. All the so-called "Linux" distributions are really distributions of GNU/Linux

BlueRunner ::

the whole system is basically GNU with Linux added

To be honest: GNU/Linux is GNU and Linux joined. You can have one without the other, but last time I checked, they were equal partners in this story.

Zgodovina sprememb…

solatko ::

Žalostno je, da po 18. letih, ni bila izdana distribucija, ki bi jo (tako kot MS) lahko brez večjih težav, uporabljale širše, računalniško pol pismene, ljudske množice. Ko bo to narejeno, bo MS upravičeno in s strahom, tako distribucijo navedel kot resno konkurenco.

Poldi112 ::

Kako da ne? Kako potem praviš tistim, ki ga veselo in uspešno uporabljajo? Advanced policaji, tajnice, sodniki, ...
Če ga ti ne znaš instalirati še ne pomeni, da ni "brez večjih težav" uporaben za "ljudske množice".
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

BlueRunner ::

@solatko: Recimo, da imaš prav. In to te moti zakaj že točno?

poweroff ::

Janez je pred vojno odšel v jamo... in tam živel do svoje pozne starosti. In ko sem ga nekoč srečal v gozdu se je pritoževal kako to, da še vedno ni na voljo avtomobilov, ki bi jih lahko vozil vsak, ne le avtomehanik.

Kaj naj rečem Janezu?

Da bi bil že čas, da prileze iz svoje luknje in si kakšen sodoben avtomobil dejansko pogleda (pa ne v muzeju)?
sudo poweroff

solatko ::

BlueRunner - Sploh me ne moti, vendar bi bilo lepo, če je že odprta koda (brezplačno), da bi ustvarli distribucijo za splošne ljudske množice, ki bi se instalirala in bi dobil sistem, ki bi ga lahko poganjala vsaka stara mama.
Poldi112 - A to pa tajnice, policaji, sodniki rešujejo vsakodnevne probleme, al majo kakšnega sistemca, da jim to poštima. Če ne zastopiš o čem govorim, bodi raje tiho.
Osebno nisem imel problemov z instalacijo, vendar so določeni pro programi, ki jih moram uporabljat, predvideni samo za Winse.
Govorim o uporabi splošnih množic, brez administratorjev, računalniških geekov in podobno, tako kot se uporablja normalen OS današnje čase, nekdo ti sistem postavi, ti pa ga potem uporabljaš - klik, klik, klik, dokler ga toliko ne zapacaš, da je potreben frišen instal, ne da vsakih pet minut nekaj ne deluje, zmrzne...... telefonski impulzi so tudi dragi.

BlueRunner ::

Nekaj, kar so začeli ustvarjati geeki za geeke... Mislim, da so distribucije dejansko prišle zelo daleč, če se upošteva, da v njih prispevajo primarno tehniki in ne toliko uporabniki.

Pa še dlje bodo prišle. Ampak času čas. Če nekaj gradiš za večnost, potem nekaj let več v startu ne predstavlja težave. >:D

Aljaz1980 ::

solatko saj v wisih maš tud sistemce, ki ti rihtajo vse programje in omrežje al misliš da to dela tajnica

kar se mene tiče ni linux že dolgo ni več samo za geeke, je pa res da morš znat bit pismen in znat angleško, pa google uporabit, če pa tega ne znaš danes pa itak bolje da greš nazaj v jamo

Poldi112 ::

>Poldi112 - A to pa tajnice, policaji, sodniki rešujejo vsakodnevne probleme, al majo kakšnega sistemca, da jim to poštima.

Ti ne razumeš, da ti s svojim znanjem, ne glede na to kako hudo ali omejeno je, nisi tipičen uporabnik. Tipični uporabniki, ki jih je vsaj 90%, imajo support za stvari, ki se tebi zdijo banalne. Od tega da jim internet ne dela (u uporabniškem smislu, kar lahko pomeni www, mail, chat,karkoli pač trenutno delajo), printer ne dela, filmi ne delajo, nič ne dela, ...

>Če ne zastopiš o čem govorim, bodi raje tiho.

To je forum, ne pa neko trobilo diktatorja. Tako da je rahlo nevljudno govoriti ljudem, da naj bodo tiho. Če kaj ni jasno, pač razloži. Ali pa bodi tiho!
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

MrStein ::

Poldi11:
Kako da ne? Kako potem praviš tistim, ki ga veselo in uspešno uporabljajo?

Jaz jim pravim "nepomembna manjšina". Hecno, nekako tako kot izbrisani v Sloveniji (20.000/2.000.000=~ 1%).
Nobody gives a fuck (žalostno, a resnično).

Kak pa jim ti praviš?
(na nivo zadnjega stavka pa se ne bom spuščal)

Matthai, kaj pa praviš Francu, ki vsako leto gre v salon avtov, pa pride domov odkimavajoč "to oni imenujejo avto???". Ampak hej, žaliti sogovornika je tak fajn, kajne? Užitek že iz časa vrtca.
(komaj čakam, da odrastete)

bolje da greš nazaj v jamo

(pri tem tudi)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

MrStein ::

Tako da je rahlo nevljudno govoriti ljudem, da naj bodo tiho. ... bodi tiho!

No, vsaj priznavaš, da si nevljuden. To je že neki napredek.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

poweroff ::

Solatko, veš v čem je problem?

V temle: https://slo-tech.com/forum/t345457/p241...

V temle postu je tip "ugotovil", da je inštalacija programja v Linuxu zelo komplicirana, Linux pa ne deluje.

Težava je bila seveda v tem, da človek sploh ni znal inštalirati programa. Ko sem mu razložil, da je potrebnih le nekaj klikov - se mu je odprl nov svet.

Kljub temu je v prvem postu napisal, da je Linux zanič. V resnici on ni znal delati z njim.
sudo poweroff

MrStein ::

Aha, torej v resnici Linux ni bil primeren za navadnega človeka že pri preprosti operaciji "instaliraj program" ? Pol pa se strinjamo.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

MrStein ::

Aja, "preprosti" očitno treba dat v narekovaje.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Matevžk ::

Ne. Navaden človek je uporabil izkušnje, ki jih ima z vožnjo osebnega avtomobila, za vožnjo traktorja. Jasno, našel je pedale, ročno zavoro, menjalnik in volan -- in si rekel "saj to pa znam!". Potem je pa na klancu speljeval z ročno zavoro (torej tako, kot je bil navajen pri avtomobilu) in zletel v obcestni jarek. Nato je rekel: "Samo ne mi rečt, da je speljevanje s traktorjem enostavno."
lp, Matevžk

poweroff ::

V bistvu je bilo obratno. Iz traktorja je presedlal v mercedeza in dal v peto prestavo ter gas. :D

MrStein: to kar delaš je v bistvu navadno kurčenje. Če bi se v šoli učili uporabljati Synaptic, ap bi potem v Winsih našel Install.exe, ne bi noben normalen človek rekel, da je inštalacija v Winsih pa komplicirana zgolj zato, ker je nekoliko drugačna in je nekdo pač ne zna uporabljati.

Ampak ti nimaš problemov, da za Linux to veselo pišeš...
sudo poweroff

MrStein ::

Opa, opazil si bistvo ("če bi..."), ampak ga nočeš sprejeti.
Ampak je dejstvo. Linux in 99% folka nista kompatibilna. En se mora spremeniti. Ugani, kateri se ne bo.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Matevžk ::

@Matthai: Morda je tvoja primerjava za večino ljudi res boljša. Jaz sem v "prostem času" kmet in se mi traktor zdi bistveno zmogljivejše in prilagodljivejše (!) orodje kot trotelziher Mercedes. ;)

@MrStein: To bomo pa videli. Imamo uveljavljen model in imamo boljši model. Ali bodo ljudje presedlali na drugega ali bo treba drugega "downgradeati", se bo pa pokazalo.
Seveda je za nekatere poslovne modele prvi model inštalacije boljši. Za ta primer ima tudi GNU/Linux rešitev. Samo še proizvajalci jo morajo zagrabiti.
lp, Matevžk

solatko ::

Poldi112 - Tipični uporabnik doma, ima nekoga v familiji, ki si vsake toliko časa vzame nekaj minut ali ur in sistem postavi tako, da ta tipični uporabnik z nekaj kliki na ikono (če mora iskati po besedilu je že problem - telefon), uporablja tisto kar rabi. V firmah pa so sistemci tako pri vseh OS-mih potrebni, zaradi mrež in podobnega, saj na Winsih se stvari same od sebe ne sesuvajo. To da bodi tiho pa ni bilo mišljeno žaljivo, temveč v smislu, da kadar se pogovarjamo o splošni uporabi, ne mešaj zraven službe. Mimogrede, sodniki, policaji, tajnice doma uporabljajo večina OS Windows, v dravni upravi pa v glavnem Lotus notes, pa tudi doma skozi rabijo nekoga, da jih vleče iz godle.
Drugače se pa strinjam, da je Linix, za tistega, ki ga zna in lahko uporablja, čisto v redu zadeva in se strinjam tudi s tem, da je v nekaterih stvareh mnogo boljši, kot drugi sistemi, samo ni pa prirejen za splošno uporabo računalniških nObov.

poweroff ::

Opa, opazil si bistvo ("če bi..."), ampak ga nočeš sprejeti.
Ampak je dejstvo. Linux in 99% folka nista kompatibilna. En se mora spremeniti. Ugani, kateri se ne bo.


Ni res. Ljudje so zgolj navajeni na bedarije. Tako kot so bili navajeni na socializem in sedaj nekateri še vedno sanjarijo o dobrih časih Tita. Prehod v kapitalizem je bil težak, ampak se je izplačal.
sudo poweroff

dëych ::

Zakaj se mi fedora 11 skreša (po cca 5min), ko loadam prek torrentov? 8-O
Sistem laufa na ssd disku, če ma to kaj veze.

Matevžk ::

Drugače se pa strinjam, da je Linix, za tistega, ki ga zna in lahko uporablja, čisto v redu zadeva in se strinjam tudi s tem, da je v nekaterih stvareh mnogo boljši, kot drugi sistemi, samo ni pa prirejen za splošno uporabo računalniških nObov.

Narobe. Za noobe niso ne Windowsi in ne Linux.
Pač pa Linux ni za tiste, ki niso popolnoma noobi v svetu računalništva, že nekaj let ali desetletij uporabljajo Windowse in znajo tudi kakšno malenkost nastaviti ali popraviti, ampak nimajo pa volje in želje spoznati nove koncepte, ki so prav tako enostavni, ampak pač drugačni. Kot je bilo že neštetokrat rečeno: GNU/Linux ne poskuša postati kopija Windowsa; to ni cilj.
lp, Matevžk

dela ::

Opa, opazil si bistvo ("če bi..."), ampak ga nočeš sprejeti.
Ampak je dejstvo. Linux in 99% folka nista kompatibilna. En se mora spremeniti. Ugani, kateri se ne bo.


Dejstvo je, da več kot 90% folka linuxa (še) ni preizkusilo in 80% folka ne ve, kaj to sploh je. Tvoja ugotovitev je za lase privlečena.

No Can Do ::

Poldi112 - Tipični uporabnik doma, ima nekoga v familiji, ki si vsake toliko časa vzame nekaj minut ali ur in sistem postavi tako, da ta tipični uporabnik z nekaj kliki na ikono (če mora iskati po besedilu je že problem - telefon), uporablja tisto kar rabi.

Haha, a za Linux nastavit osebe pa ne obstajajo? In dajo tem ljudjem (uporabnikom) na namizje ikone ki jih potrebujejo, v večji meri so to FireFox (internet), ThunderBird (e-mail), OO (pisarniški paket) pa še kakšen video predvajalnik (VLC)....

V firmah pa so sistemci tako pri vseh OS-mih potrebni, zaradi mrež in podobnega, saj na Winsih se stvari same od sebe ne sesuvajo.

OK naslednjič ko bo pri nas crknil računalnik, te pokličem (boš dal tel. št.) pa boš slišal odgovor: "Jaz nisem nič naredil, včeraj je še vse delalo, danes pa nič več" (v podjetju uporabljamo W XP).

Drugače se pa strinjam, da je Linix, za tistega, ki ga zna in lahko uporablja, čisto v redu zadeva in se strinjam tudi s tem, da je v nekaterih stvareh mnogo boljši, kot drugi sistemi, samo ni pa prirejen za splošno uporabo računalniških nObov.

Moj oče uporablja Ubuntu 8.10, vprašanje je koliko dobro je seznanjen s kernelom in ostalimi zadevami tu ni relevantno, kot tudi ne kako se nastavi internetna povezava, resolucija zaslona itd. TO NISO ZADEVE KI JIH DELAJO LJUDJE, KI UPORABLJAJO RAČUNALNIKE ZA PREGLEDOVANJE POŠTE, BRSKANJE PO INTERNETU, PISANJE V OFFICE PAKETIH IN POSLUŠANJE GLASBE. Za to poskrbijo druge osebe in uporabniku je vseeno ali je to Linux ali Windows, važno da lahko on dela. Teh uporabnikov je 80% v svetu (približno na pamet ocena)

Mislim, a ti sploh prebereš kaj napišeš? Kako bo za uporabnika Linux (npr. Ubuntu distribucija) drugačna od Windows (npr. XP) distribucije, če imata obe na namizju tistih 5 ikon, katerih programi so narejeni za večino OS, ki jih uporabnik uporablja? A je problem v start vrstici ali kaj? Kaj bo potem uporabnik šele naredil, če bo moral iz XP preiti na W7? Aha to je isto ali kako? Ko sem nazadnje gledal, uporabniška vmesnika nista enaka...
This user may use sarcasm and cynicism
in a way you are not accustomed to.
You might suffer severe mental damage.

darkolord ::

Moj oče...
Ojej, spet smo tam.

No Can Do ::

Moj oče...
Ojej, spet smo tam.

Ja peesda kdo pa je potem primeren za normalnega uporabnika? Sosedov Janezek ki ima superduper računalnik in nabija celo poletje računalniške igre? Ja on in ostali geeki predstavljajo 20% ostalih, ki jim Linux zadostuje ali pa tudi ne. Za ostalih 80% pa npr distribucija Ubuntuja čisto zadošča. Ampak dokler bo sosedov Janezek razlagal računalniško neukim osebam da je Linux drek, ker gor ne teče tazadnji Wolfenstein in da njem ne dela photoshop, do takrat se bo sosedov Tona bal Linuxa kot mačka vode, ker on pa brez photoshopa le ne more delat (sarkazem).
Pa dokler boš ti na podlagi svojih izkušen z Linuxom pisal da le-ta sux in pljuval po njem in ko nekdo poda npr. link do bloga osebe, kot si ti, kjer napiše da mu na W7 ne dela to in to, pa se potem peesdite da to je ena oseba, vam pa vse dela, do takrat ne piši bedarij. Ker faking men na linuxu dela vse, še prokleta digitalna kabelska. In če tebi ne dela, si ti le ena faking oseba ki mu ne dela. Kapiš? Ali za win userje veljajo dvojna merila? Pa nisem neki linux fanboy, ker v službi uporabljam winse (8 ur na dan) doma pa Ubuntu (2 uri) tko da lahko rečem, da delam več na win sistemu.
This user may use sarcasm and cynicism
in a way you are not accustomed to.
You might suffer severe mental damage.

darkolord ::

Čisto v VSAKI temi, kjer je debata o enostavnosti, se začne en kup zgodbic v stilu:
- moj oče/moja soseda/mamin sodelavec/fant od sestre/... je mel bla bla bla pa sem mu pa dal linuxe gor pa je zdej srečen.


Ja peesda kdo pa je potem primeren za normalnega uporabnika?
Moj oče je normalen uporabnik, pa ima Windows, ker mu linuxi ne nudijo osnovne funkcionalnosti, ki jo potrebuje za svoje delo. Vidiš, kam to pelje?

Sej nobenmu ne preprečujem, da napiše izkušnje s svojimi strici in tetami, samo smo nekateri že leta nazaj ugotovili, da je to precej pointless.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: darkolord ()

Matevžk ::

Čisto v VSAKI temi, kjer je debata o enostavnosti, se začne en kup trditev v stilu:
- Linux ni za tipičnega uporabnika/mojo sestro/mojega očeta/fanta od sestre/..., je samo za hardcore geeke.

Sej nobenmu ne preprečujem, da napiše svoje neutemeljeno mnenje, samo smo nekateri že leta nazaj ugotovili, da je to precej pointless.
lp, Matevžk

noraguta ::

men slackware nič me ponud mp3ja.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Matevžk ::

S tem si hotel povedati, da si izbral napačno distribucijo glede na svoje izkušnje .... ali kaj?
lp, Matevžk

noraguta ::

ne da je linkanje mime-ta pa instalerja za loleka ki ljubijo ubuntu, nočjo pa plačat za podporo določenih formatov. itak se ve da je ubuntu pokvarjena igrača.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

noraguta ::

99% nas ve , da traktor ni za v štacuno, je pa povsem uporaben za kaj drugega. obstaja pa par uibr kmetov. k limajo spojlerje na traktorje.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Matevžk ::

To je res. Ne vidim pa povezave z Ubuntujem.
lp, Matevžk

noraguta ::

ubuntu je traktor obliman s spojlerji, zgleda super sam odpada na vsakmu ovinku kaj od njega, sound ma pa itak ubijalski dokler se ne uklop mašina. toj za utroke.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Matevžk ::

Hm. OK. Jaz ga uporabljam za resno delo. Potem sem pa očitno otrok po srcu. Lepo slišati! ;)
lp, Matevžk

PaX_MaN ::

ne da je linkanje mime-ta pa instalerja za loleka ki ljubijo ubuntu, nočjo pa plačat za podporo določenih formatov. itak se ve da je ubuntu pokvarjena igrača.

Ekheeeem:
The folks at Fluendo - the main force behind GStreamer - have made an attempt to improve this situation. Fluendo has bought a patent license for the MP3 technology, and has used it to make a couple of different items available:

* A GStreamer plugin for MP3 released under the BSD license; it is downloadable from the Fluendo site.

* A binary-only version of the plugin which has been made freely downloadable via the Fluendo web shop. The binary plugin is generated from the BSD-licensed source.

No Can Do ::

Čisto v VSAKI temi, kjer je debata o enostavnosti, se začne en kup zgodbic v stilu:
- moj oče/moja soseda/mamin sodelavec/fant od sestre/... je mel bla bla bla pa sem mu pa dal linuxe gor pa je zdej srečen.


Ja peesda kdo pa je potem primeren za normalnega uporabnika?
Moj oče je normalen uporabnik, pa ima Windows, ker mu linuxi ne nudijo osnovne funkcionalnosti, ki jo potrebuje za svoje delo. Vidiš, kam to pelje?




mislim a sem kje napisal da se ne sme uporabljati windowsev? Poudaril sem le, da je za normale uporabnike Linux dovolj dober. Problem je ker jaz rečem da je normalen uporabnik nekdo, ki surfa po netu, uporablja office paket in zraven posluša glasbo, tvoja definicija navadnega uporabnika pa je?
Pa nikjer nisem napisal da je sedaj bolj srečen...
This user may use sarcasm and cynicism
in a way you are not accustomed to.
You might suffer severe mental damage.

MrStein ::

Matevžk:
S tem si hotel povedati, da si izbral napačno distribucijo glede na svoje izkušnje .... ali kaj?

"Uporabnik kriv" - 1x

(samo štejem statistiko argumentov...)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Matevžk ::

Jap, uporabnik kriv. "Moj avto pa nima možnosti vgradnje tretje vrste sedežev." Aja, izbral si pa Suzuki Swift. Hm, res čudna situacija, blame the Suzuki.
lp, Matevžk

Daedalus ::

ubuntu je traktor obliman s spojlerji, zgleda super sam odpada na vsakmu ovinku kaj od njega, sound ma pa itak ubijalski dokler se ne uklop mašina. toj za utroke.


Ah ja. Trolli so, trolli bojo, kurc jih gleda. Kajneda? Če je to vse, kar maš za povedat... drugič rajši ne tipkaj.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

MrStein ::

90% folka ne rabi tretjo vrsto sedežev, kaj šele njenega gretja.
In če že, bo prodajalcu avta rekel "rabim gretje sedežev" (5 sekund minimalnega truda, takega za katerega ne rabiš prej pol dneva guglati in trpeti žalitve fanatikov na forumu).
Pol pa med vožnjo gumb pritisneš in dela. Fertik.


Aja, če smo že pri guglanju in forumiranju, a lahko kdo od vas nadljudi odgovori na moje vprašanje o DHCPRELEASE v Ubuntu? gugle, #ubuntu in ubuntuforums sem že dal za sabo, žal brez rešitve, tak da je ST zadnje upanje. ;)
Hvala!
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

dëych ::

DHCP client (dhclient) to renew ip address
http://www.cyberciti.biz/faq/howto-linu...

dhcp: ipconfig /release & ipconfig /renew on linux
http://blogs.pingpoet.com/overflow/arch...

sicer pa /etc/network/interfaces

Matevžk ::

90% folka ne rabi tretjo vrsto sedežev, kaj šele njenega gretja.
In če že, bo prodajalcu avta rekel "rabim gretje sedežev" (5 sekund minimalnega truda, takega za katerega ne rabiš prej pol dneva guglati in trpeti žalitve fanatikov na forumu).

O gretju nisva govorila. Govorila sva o 3. vrsti, ki se je seveda ne da stlačiti v vsak avto. Moraš najti pravega. Če to delaš preko interneta, ne vtipkaš "avto" in kupiš prvega, ki ti ga Google vrne. No, ravno tako ne moreš vtipkati "linux" in namestiti prve distribucije, ki ti jo ponudi.
lp, Matevžk
1
2
3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Delo prek študentskega servisa

Oddelek: Loža
61445 (1287) loveJDM
»

Microsoft star 35 let

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
268577 (6751) nekikr
»

Linux postal polnoleten (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
16414005 (9225) techfreak :)
»

Klic z banke celje glede MasterCard kartice!!??

Oddelek: Pomoč in nasveti
493010 (2282) jishiri
»

Izpit za avtek

Oddelek: Loža
232430 (1904) orkan

Več podobnih tem