Forum » Zvok in slika » olympus servis
olympus servis
nx6325 ::
Pozdravljeni.
Jaz imam že več kot 3 tedne svoj digitalc na garancijskem popravilu. Ker pa trgovec v merkurju ne zna nič povedati kaj se dogaja, mi bo počas dopizdilo.
Uglavnm,kako je s tem servisom? to sploh popravljajo v sloveniji? ker se mi na nobenem servisu ne javijo.
Po kolikšnem času lahko zahtevam nov aparat?
LP
Jaz imam že več kot 3 tedne svoj digitalc na garancijskem popravilu. Ker pa trgovec v merkurju ne zna nič povedati kaj se dogaja, mi bo počas dopizdilo.
Uglavnm,kako je s tem servisom? to sploh popravljajo v sloveniji? ker se mi na nobenem servisu ne javijo.
Po kolikšnem času lahko zahtevam nov aparat?
LP
nx6325 ::
ja le zakaj...kličem na servis, pa mi povedo naj nesem aparat v merkur, pa da ga oni pošljejo naprej. V merkurju oddam aparat in dobim potem informacijo od nekega študenta na blagajni, da v sloveniji sploh ni servisa, tako da ga baje pošljejo nekam v avstrijo. Je to sploh mogoče?
Sem pa že na vse e-majle, kar jih je od slovenskih (kao) serviserjev olympusa poslau poizvedbo, pa že 14 dni nobenga odgovora.
jej jej...
Sem pa že na vse e-majle, kar jih je od slovenskih (kao) serviserjev olympusa poslau poizvedbo, pa že 14 dni nobenga odgovora.
jej jej...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iphone 5s - simobil omrežje GSMOddelek: Mobilne tehnologije | 1056 (839) | ShowDown |
» | Teleray :-)Oddelek: Mobilne tehnologije | 6537 (3870) | Dr_M |
» | Kateri fotoaparat za povprečno rabo in underwaterOddelek: Zvok in slika | 1605 (1185) | detroit |
» | Razpokan gorilla glass na Galaxy sIIOddelek: Mobilne tehnologije | 840 (744) | kmetek |
» | Olympus c-730 se noče več vklopitOddelek: Pomoč in nasveti | 2291 (2068) | BlackHole |