Forum » Zvok in slika » USB HDMI DVI adapet
USB HDMI DVI adapet
AirBladE ::
Zdravo,
zanima me če je že kdo probal ta adapter ..:KLIK:...
Verjamem da dela vendar me zanima, če bo pri gledaju HD filmov res polna kvalitet imam FULL HD tv.Ker sedaj gledam preko s-video in se mi zdi da je ok vendar ni tak kot če gledam neki HD Discovery.
No če ma kdo kako izkušnjo s tem naj mi javi da nebomo tople vode odkrival. Al pa kupo adapter in bo na koncu isto kot z analognim S-video izhodom.
LP,
Andrej
zanima me če je že kdo probal ta adapter ..:KLIK:...
Verjamem da dela vendar me zanima, če bo pri gledaju HD filmov res polna kvalitet imam FULL HD tv.Ker sedaj gledam preko s-video in se mi zdi da je ok vendar ni tak kot če gledam neki HD Discovery.
No če ma kdo kako izkušnjo s tem naj mi javi da nebomo tople vode odkrival. Al pa kupo adapter in bo na koncu isto kot z analognim S-video izhodom.
LP,
Andrej
Če si kdaj okusil leteti, boš vedno hodil z očmi obrnjenimi v nebo. Od tukaj si in tja se boš dolgo vračal.
Leonardo da Vinci
KoMar- ::
To ne bo delalo. USB grafične kartice in USB monitorji morajo kompresirat sliko v realnem času, da gre skozi ozko grlo - USB. In kot vidiš, ne podpira 1920 x 1080, ampak do 1600 x 1200. Ti vmesniki so mišljeni za pisarniško delo, kjer se slika naenkrat zelo malo spreminja in se jo da učinkovito kompresirat... ko je pa enkrat večja entropija, pa pričakuj poskok v CPU porabi (ki posledično pomeni manj CPUja za dekodirat HD) in pa (verjetno) zatikanje slike.
Namig: Primerjaj pasovno širino, ki jo rabi progressive 1920 x 1080 pri 60 Hz s pasovno širino vodila USB 2.0.
Namig: Primerjaj pasovno širino, ki jo rabi progressive 1920 x 1080 pri 60 Hz s pasovno širino vodila USB 2.0.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
AirBladE ::
Grrr pa res. Ker so cifre podobne se sploh nism zavzel. Thanx.
Bo treba prenosnik zamenjat s HDMi al pa DVi portom.
Hvala.
Bo treba prenosnik zamenjat s HDMi al pa DVi portom.
Hvala.
Če si kdaj okusil leteti, boš vedno hodil z očmi obrnjenimi v nebo. Od tukaj si in tja se boš dolgo vračal.
Leonardo da Vinci
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Velik monitor - slabosti? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7786 (5852) | Han |
» | priklop treh monitorjev na ATI vga (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8490 (7622) | frudi |
» | VGA se poslavlja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 19467 (17076) | Jst |
» | Kakovost DVI HDMI kablov in vpliv na sliko (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23683 (14987) | al3n |
» | Kateri monitor imate in kakšno razmerje slike?Oddelek: Strojna oprema | 2729 (2073) | Damiani |