Forum » Kaj kupiti » Prenosni ali namizni računalnik za fax?
Prenosni ali namizni računalnik za fax?
B & O ::
Ravno sem pred nakupom novega računalnika. Še vedno sem skeptičen ali naj vzamem prenosnik ali desktop. Gotovo se tu zadržuje tudi nekaj študentov računalništva, grem namreč v drugi letnik FRI in me zanima če lahko poda kdo kako povratno informacijo kako prav pride prenosnik na omenjenem faxu v drugem in tretjem letniku? Namreč do sedaj sem vedno imel samo namizne mašince, v prvem letniku prenosnika nisem "krvavo" rabil (ne živim v študentu) bi pa gotovo na trenutke ga bilo fajn imet (predvsem kadar se dela kaj za kompom na faxu da imaš znano okolje in ne vse sesute, z zafilanim ramom, brez kazga driverja, težave z vpisom gesel,... itd.).
Torej študentje višjih letnikov FRI (lahko tudi podobnih smeri) imate prenosnik?, bi šlo brez njega?, kako zelo vam koristi med faxom recimo od 1 do 10 (1- ne koristi, 10 - ne morem brez njega ), seveda dobrodošla tudi obrazložitev zakaj tako!? Pa hvala!
Torej študentje višjih letnikov FRI (lahko tudi podobnih smeri) imate prenosnik?, bi šlo brez njega?, kako zelo vam koristi med faxom recimo od 1 do 10 (1- ne koristi, 10 - ne morem brez njega ), seveda dobrodošla tudi obrazložitev zakaj tako!? Pa hvala!
kihc ::
Končal tretji letnik FRI, smer računalniški sistemi (uni).
V drugem letniku kupil prenosnik, na faksu sem ga v dveh leti pomoje imel < 25x. Vsekakor pa rabiš računalnik doma, za delanje seminarskih, katerih v 1. letniku praktično ni. Prenosnik pride prav pri kakšnem zagovoru seminarske, ali pa če delaš s skupino kaj. Med vajami je bolj kot ne odveč.
V drugem letniku kupil prenosnik, na faksu sem ga v dveh leti pomoje imel < 25x. Vsekakor pa rabiš računalnik doma, za delanje seminarskih, katerih v 1. letniku praktično ni. Prenosnik pride prav pri kakšnem zagovoru seminarske, ali pa če delaš s skupino kaj. Med vajami je bolj kot ne odveč.
x
B & O ::
Se pravi bi vseeno bilo bolj vzet desktop in mogoče kak netbook za kdaj ko bi ga rabil tudi na faxu.
Leks ::
Imam kolega ki je zaključil informatiko in ni nikoli nesel prenosnika zraven an fax. V študentu ga je imel za LAN partye :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbira med FRI, FE in FSOddelek: Šola | 7383 (6198) | lemonaid |
» | FRI (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Šola | 48287 (35807) | awy |
» | Fakulteta & prenosniki & varnost & izdelava zapiskiOddelek: Pomoč in nasveti | 8127 (7179) | mojca |
» | Vprašanje o FRI-ju (fakulteta za rač. in inf.) !!!Oddelek: Loža | 2864 (2607) | whatson |
» | Slo-Techerji poleg racunalnistvaOddelek: Loža | 2359 (1854) | Lunik |