Forum » Na cesti » Skuterji
Skuterji
world ::
Živjo
Zanima me naslednje.Skuter sem kupil pred enim letom, danes so mi ga "odprli", tako da sedaj doseže hitrost prb. 95km/h! Mene zanima, koliko števec na vozilu laže.Ali je izpisana hitrost točna ali ne ?
lp
Zanima me naslednje.Skuter sem kupil pred enim letom, danes so mi ga "odprli", tako da sedaj doseže hitrost prb. 95km/h! Mene zanima, koliko števec na vozilu laže.Ali je izpisana hitrost točna ali ne ?
lp
You Have Not Lived, Until You've Found Something Worth Dying For!
Mavrik ::
Tile števci so umerjene za hitrosti okoli 50 kph, zato pri tvoji hitrosti zadeva že kar hudo laže. Pri nekaterih modelih skuterjev tudi 20 kph+
The truth is rarely pure and never simple.
world ::
A potem bi lahko z GPS-om zmeril hitrost ? Kaže točno ?
You Have Not Lived, Until You've Found Something Worth Dying For!
TekO ::
Lahko probaš s tistimi tablami, ki ti merijo hitrost (in te ponavadi v primeru prekoračitve opozorijo). Tako sem jaz sprobal za svojega avtomatika:) Samo pazi da ni zraven pripopan še kakšen radar ;>
Ideas are bulletproof.
;-) ::
Z GPS sem se peljal 240 z avtom starim 15 let in mašino 1.6
Eden se naj z avtom zraven pelje, sicer tudi avto malo laže ampak vseeno, al pa v Zrečah (drugje se ne spomnim zdaj) majo tiste "radarje" like: "vi vozite 55km/h" pa tam mimo pelji z končno.
Skutarji ne grejo 95km/h če nimaš vsaj 70 kita not tam 75-80 ti gre.
edit: Tiste table v naseljih ki kažejo koliko pelješ ne delajo nad 100km/h, vsaj te pri nas ne.
Eden se naj z avtom zraven pelje, sicer tudi avto malo laže ampak vseeno, al pa v Zrečah (drugje se ne spomnim zdaj) majo tiste "radarje" like: "vi vozite 55km/h" pa tam mimo pelji z končno.
Skutarji ne grejo 95km/h če nimaš vsaj 70 kita not tam 75-80 ti gre.
edit: Tiste table v naseljih ki kažejo koliko pelješ ne delajo nad 100km/h, vsaj te pri nas ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
black ice ::
100km/h skozi naselje ni dovolj?
Urc ::
Ma pomoje je zadosti že ena Nokia z GPS sprejemnikom in integrirano aplikacijo. Spraviš v žep in po končani vožnji pogledaš najvišjo hitrost. Ni treba tolk komplicirat.
Pri nas lepo delujejo s 3 mestnim številom. Testirano do 178 km/h...
ravsek ::
Zdej si ga pa najebal. Naslednje 2 strani bos poslusal pridige od uporabnikov slotecha, ki so bolj papeski od papeza
vorantz ::
zanimivo..naše so sposobne pokazat samo 31 al pa e3
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vožnja po naselju, kazen? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 14044 (6912) | jype |
» | Toleranca števca/tempomata in radarOddelek: Na cesti | 6701 (5421) | St235 |
» | Ali podpirate visoke kazni prekrškov CPP? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23647 (22286) | St235 |
» | omejitev hitrosti na ljubljanski obvoznici (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18361 (15984) | darkolord |
» | Policaj me je presenetu z milo kaznijo! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9229 (7632) | Popeye |