Forum » Operacijski sistemi » Windows Vista - Težave z "Raziskovalcem"
Windows Vista - Težave z "Raziskovalcem"
klemen_k ::
Pozdravljeni!
Imam original Windows Vista Business in vse posodobitve, ki mi jih sistem predlaga, vendar sem opazil določen problem, ki je precej moteč.
Ko npr. želim zamenjati izgled sistema, naletim na težavo in sicer, okno v katerem naj bi si nastavljal stvari se mi odpre le za desetinko sekunde, nato pa sem zopet na istem, to lahko ponovim milijonkrat, rezultat bo enak.
Prosim pomagajte, tole je že tragikomično.
Hvala!
Klemen K.
Imam original Windows Vista Business in vse posodobitve, ki mi jih sistem predlaga, vendar sem opazil določen problem, ki je precej moteč.
Ko npr. želim zamenjati izgled sistema, naletim na težavo in sicer, okno v katerem naj bi si nastavljal stvari se mi odpre le za desetinko sekunde, nato pa sem zopet na istem, to lahko ponovim milijonkrat, rezultat bo enak.
Prosim pomagajte, tole je že tragikomično.
Hvala!
Klemen K.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos sistema iz HDD na SSD (stotič:)) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17330 (10822) | opeter |
» | Menjava maticne, procesorja in rama (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5270 (4174) | creed |
» | organizacija particijOddelek: Pomoč in nasveti | 3405 (2733) | solatko |
» | Rouletta (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 16071 (11239) | kepa182 |
» | Windows Vista 64-bit ter Service pack1Oddelek: Operacijski sistemi | 2133 (1346) | g. Oden |